Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jeśli chodzi o HoMM5 to zdawało mi się że widziałem podstawkę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Cryobraz pisze: Z ciekawości zapytam. Był u kogoś London 2012? Obszedłem 3 Biedry i w żadnej nie znalazłem.
W Koszalinie był w jednym sklepie. W drugim widziałem za to Vancouver :). Nie miałem konkretnych planów, bo wiedziałem, że oferta będzie taka sobie. Odwiedziłem 2 sklepy w okolicy Emki (do trzeciej Stonki już mi się nie chciało iść, bo to w drugą stronę) i jedyne co wydało mi się interesujące to Antologia Gobliiins. Z nowszych tytułów widziałem jednego Van Helsinga i kilka sztuk Divinity 2 DC. Z tych bardziej egzotycznych Turoka i Universe At War. Oprócz tego sporo disneyowskiego crapiszcza. Ogółem szału brak. Być może byłem za późno (o 10), ale pewnie gdyby nie ta wspaniała wyprzedaż cyfrowa wyszedłbym z domu wcześniej.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

macin0 pisze: obskoczyłem 3 biedronki w moim mieście i dostałem Warhammer 40.000: Dawn of War 2 Złota Edycja, niestety Warhammer 40 000: Dawn of War 2 – Retribution nie było :(
jak ktoś ma możliwość to odkupię Warhammer 40 000: Dawn of War 2 – Retribution

London 2012 widziałem, był :D
złotą edycje widziałem u siebie też i chyba retribution ale nie jestem pewien, bd jeszcze raz jechał koło kilku moge sprawdzić czy jest (pisz na pw)

a londynów widziałem kilka w kilku biedrach ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

LosBadylos pisze: HoMM5 tzn. sam dodatek Kuźnia Przeznaczenia, tak? Bo od dłuższego czasu poluję na jakąś kompletną edycję w fajnej cenie i nic ;c
Coś mi się wierzyć nie chce. W końcu to gra od Ubi/Cenegi. Jeśli więc była w Biedrze to musiał to być tylko czysty przypadek i czyjeś niedopatrzenie. Co do promocji to musisz poczekać najlepiej na 2 za 1, wtedy najłatwiej je dorwać, choć chyba w 2013 takiej oferty nie było ani razu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ja przeszedłem się po trzech biedronkach i udało mi siękupić tylko Wormsy Revolution i Divinity Antologia... Niestety nigdzie nie znalazłem DiRT3, Tropico 4 czy Kuźni Przeznaczenia... Głównie przeważają gry Disneya...
Nawet jednej babci pomogłem znaleźć Aliens Colonial Marines dla wnuczka...mam dziwne przeczucie, że wnuczek ma z 10 lat.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi :(
Awatar użytkownika
Łowca

http://sklep.gry-online.pl/Promocje.aspx

Z ciekawszych:
- Kane&Lynch 1, 2
- Brothers in Arms anthology
- Rainbow Six Vegas (anthology)
- Fallout 3
- Bioshock

I kilka innych :)

Wysyłka kurierem bodajże za 14 zł.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Czy w ogóle było Homefront w jakiejkolwiek biedronce? :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Ja u siebie w Płocku widziałem 2 sztuki co najmniej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy

kamil_999666 pisze: Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi :(
Potwierdzam, mam to wydanie i nie dość że wygląda bardzo ładnie, to ma też fajne dodatki
Pamiętam że mieli też bardzo fajne wydanie Baldur's Gate oraz Icewind Dale
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

kamil_999666 pisze: Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi :(
W takim razie mój błąd. Byłem święcie przekonany, że w okresie premiery "piątki" prawa posiadała już Cenega, tym bardziej, że posiadam ubisoftowe wydania zarówno I-IV jak i V z dodatkami.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Tak jak sobie obiecałem, byłem tylko w najbliższym sklepie, bez żadnego jeżdżenia po całym mieście.

Wybór ogólnie bieda, ale część z tego co chciałem kupić, to kupiłem. Także Divinity: Dragon Commander jest mój, tak samo jak Starcraft z dodatkiem. Nie było natomiast uniwersum Warhammera tylko jeden dodatek, tak samo brak AvP 2010, Gothica czy Van Helsinga. Za to dobrałem sobie The Ball (niby ileś razy w bundlu, ale za dyszkę wziąłem) i Colonial Marines, głównie po to, żeby nie musieć ściągać gry, a kod pójdzie na losowanie SG. Ale i tak najbardziej ubolewam nad brakiem Epic Mickey 2.

Z wydań widziałem garstkę Gamebooka, trochę więcej XK/Topsellera/Grywalności, jedną sztukę Platynowej Kolekcji (Postal), a reszta to chyba bieda edyszyn.

Ogólnie mało zadowolony jestem, ale też i dużo przynajmniej nie wydałem :P

A poza tym kupiłem jak zawsze piwko, chrupki i Colę. U mnie jeszcze była Cherry Coke (jak ja daaaawno tego nie piłem :dziadek: ), chociaż niby do wczoraj promo, to skorzystałem i przytuliłem kilka sztuk.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 1000 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Byłem w trzech. Niestety wszystko już mocno przebrane (podobno w niektórych biedrach wystawili gry już wczoraj) ale udało mi się kupić Painkillera H&D i Dragon Commandera. Oczywiście ostał się głównie disneyowy szrot.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Gamebook Worms jest na Steam. Riddick (Platynowa kolekcja) jest DRM-free.

//EDIT: Riddick ma jakieś Tages. :nie:
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 15:29 przez Jaro070, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Jaro070 pisze: Gamebook Worms jest na Steam. Riddick (Platynowa kolekcja) jest DRM-free.
Nie szarżowałbym z tym DRM-Free. Z tego co pamiętam to w Riddicku był koszmarny TAGES z limitem aktywacji. Jedynym sposobem na otrzymanie wersji DRM-Free był zakup na Gog.com.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Jak ktoś zobaczy w Gdańsku Epic Mickey 2 w biedrze to niech mi napisze na PW.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po usunięciu wsparcia gier przez GFWL część z nich można przerzucić na Steam, DiRT 3 znajduję się na tej liście więc dlaczego nie mogę go aktywować ? DiRT 3 oczywiście zakupiony dzisiaj w Warszawskiej Biedronce ( ul.Malczewskiego) w wersji GAMEBOOK.

Kontaktować się z supportem Steam czy to nic nie zmieni ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 57 razy
Kontakt:

Faltharis pisze: bylem wlasnie w biedronce (Elblag) mieli w zasadzie wszystko oprocz DMC 4. Bylo Chilvary, Starcraft, Alieny, Dragon Commander (kupilem jedna sztuke), Warhammer, HoMM 5, Shogun, Neverwinter. Takze byla wiekszosc z tych lepszych tytulow, oprocz tego masa disneyow itp.
@Faltharis
W której Biedronce byłeś?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

tomala92 pisze: Po usunięciu wsparcia gier przez GFWL część z nich można przerzucić na Steam, DiRT 3 znajduję się na tej liście więc dlaczego nie mogę go aktywować ? DiRT 3 oczywiście zakupiony dzisiaj w Warszawskiej Biedronce ( ul.Malczewskiego) w wersji GAMEBOOK.

Kontaktować się z supportem Steam czy to nic nie zmieni ?
DIRT 3 nie można jeszcze aktywować na steam. Będzie taka możliwość, ale jeszcze nie wiadomo kiedy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dodam również że zakupiłem dzisiaj w Biedronce Lost Planet Extreme Condition: Colonies Edition i sytuacja z aktywacją jest taka sama. Steam również miał wspierać tę grę.
ODPOWIEDZ