Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
W Koszalinie był w jednym sklepie. W drugim widziałem za to Vancouver

złotą edycje widziałem u siebie też i chyba retribution ale nie jestem pewien, bd jeszcze raz jechał koło kilku moge sprawdzić czy jest (pisz na pw)
a londynów widziałem kilka w kilku biedrach

- Kontakt:
Coś mi się wierzyć nie chce. W końcu to gra od Ubi/Cenegi. Jeśli więc była w Biedrze to musiał to być tylko czysty przypadek i czyjeś niedopatrzenie. Co do promocji to musisz poczekać najlepiej na 2 za 1, wtedy najłatwiej je dorwać, choć chyba w 2013 takiej oferty nie było ani razu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ja przeszedłem się po trzech biedronkach i udało mi siękupić tylko Wormsy Revolution i Divinity Antologia... Niestety nigdzie nie znalazłem DiRT3, Tropico 4 czy Kuźni Przeznaczenia... Głównie przeważają gry Disneya...
Nawet jednej babci pomogłem znaleźć Aliens Colonial Marines dla wnuczka...mam dziwne przeczucie, że wnuczek ma z 10 lat.
Nawet jednej babci pomogłem znaleźć Aliens Colonial Marines dla wnuczka...mam dziwne przeczucie, że wnuczek ma z 10 lat.
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi 

http://sklep.gry-online.pl/Promocje.aspx
Z ciekawszych:
- Kane&Lynch 1, 2
- Brothers in Arms anthology
- Rainbow Six Vegas (anthology)
- Fallout 3
- Bioshock
I kilka innych
Wysyłka kurierem bodajże za 14 zł.
Z ciekawszych:
- Kane&Lynch 1, 2
- Brothers in Arms anthology
- Rainbow Six Vegas (anthology)
- Fallout 3
- Bioshock
I kilka innych

Wysyłka kurierem bodajże za 14 zł.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
Potwierdzam, mam to wydanie i nie dość że wygląda bardzo ładnie, to ma też fajne dodatkikamil_999666 pisze: Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi
Pamiętam że mieli też bardzo fajne wydanie Baldur's Gate oraz Icewind Dale
- Kontakt:
W takim razie mój błąd. Byłem święcie przekonany, że w okresie premiery "piątki" prawa posiadała już Cenega, tym bardziej, że posiadam ubisoftowe wydania zarówno I-IV jak i V z dodatkami.kamil_999666 pisze: Gry ubi w tamtych czasach wydawał Cd-project (dzisiejsze cdp.pl chyba będzie za jakiś czas sprzedawać magazyny jak już pozbędą się wszystkich pudełek za bezcen), pamiętam takie świetne wydanie Heroes - kolekcja wszechczasów, czy jakoś tak. W białym pudle, pełne najróżniejszych bonusów, dziś się już takich nie robi
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Tak jak sobie obiecałem, byłem tylko w najbliższym sklepie, bez żadnego jeżdżenia po całym mieście.
Wybór ogólnie bieda, ale część z tego co chciałem kupić, to kupiłem. Także Divinity: Dragon Commander jest mój, tak samo jak Starcraft z dodatkiem. Nie było natomiast uniwersum Warhammera tylko jeden dodatek, tak samo brak AvP 2010, Gothica czy Van Helsinga. Za to dobrałem sobie The Ball (niby ileś razy w bundlu, ale za dyszkę wziąłem) i Colonial Marines, głównie po to, żeby nie musieć ściągać gry, a kod pójdzie na losowanie SG. Ale i tak najbardziej ubolewam nad brakiem Epic Mickey 2.
Z wydań widziałem garstkę Gamebooka, trochę więcej XK/Topsellera/Grywalności, jedną sztukę Platynowej Kolekcji (Postal), a reszta to chyba bieda edyszyn.
Ogólnie mało zadowolony jestem, ale też i dużo przynajmniej nie wydałem
A poza tym kupiłem jak zawsze piwko, chrupki i Colę. U mnie jeszcze była Cherry Coke (jak ja daaaawno tego nie piłem
), chociaż niby do wczoraj promo, to skorzystałem i przytuliłem kilka sztuk.
Wybór ogólnie bieda, ale część z tego co chciałem kupić, to kupiłem. Także Divinity: Dragon Commander jest mój, tak samo jak Starcraft z dodatkiem. Nie było natomiast uniwersum Warhammera tylko jeden dodatek, tak samo brak AvP 2010, Gothica czy Van Helsinga. Za to dobrałem sobie The Ball (niby ileś razy w bundlu, ale za dyszkę wziąłem) i Colonial Marines, głównie po to, żeby nie musieć ściągać gry, a kod pójdzie na losowanie SG. Ale i tak najbardziej ubolewam nad brakiem Epic Mickey 2.
Z wydań widziałem garstkę Gamebooka, trochę więcej XK/Topsellera/Grywalności, jedną sztukę Platynowej Kolekcji (Postal), a reszta to chyba bieda edyszyn.
Ogólnie mało zadowolony jestem, ale też i dużo przynajmniej nie wydałem

A poza tym kupiłem jak zawsze piwko, chrupki i Colę. U mnie jeszcze była Cherry Coke (jak ja daaaawno tego nie piłem

- Podziękował: 1000 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Byłem w trzech. Niestety wszystko już mocno przebrane (podobno w niektórych biedrach wystawili gry już wczoraj) ale udało mi się kupić Painkillera H&D i Dragon Commandera. Oczywiście ostał się głównie disneyowy szrot.
Jak ktoś zobaczy w Gdańsku Epic Mickey 2 w biedrze to niech mi napisze na PW.
Po usunięciu wsparcia gier przez GFWL część z nich można przerzucić na Steam, DiRT 3 znajduję się na tej liście więc dlaczego nie mogę go aktywować ? DiRT 3 oczywiście zakupiony dzisiaj w Warszawskiej Biedronce ( ul.Malczewskiego) w wersji GAMEBOOK.
Kontaktować się z supportem Steam czy to nic nie zmieni ?
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
DIRT 3 nie można jeszcze aktywować na steam. Będzie taka możliwość, ale jeszcze nie wiadomo kiedy.tomala92 pisze: Po usunięciu wsparcia gier przez GFWL część z nich można przerzucić na Steam, DiRT 3 znajduję się na tej liście więc dlaczego nie mogę go aktywować ? DiRT 3 oczywiście zakupiony dzisiaj w Warszawskiej Biedronce ( ul.Malczewskiego) w wersji GAMEBOOK.
Dodam również że zakupiłem dzisiaj w Biedronce Lost Planet Extreme Condition: Colonies Edition i sytuacja z aktywacją jest taka sama. Steam również miał wspierać tę grę.