Zaczyna się jutro, ale w wielu biedronkach towar wyłożyli już dzisiaj.
U mnie w jednej biedronce nic ciekawego nie było, przejdę się jutro do drugiej, może coś kupię :]
Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Kurcze szkoda że dziś tylko do 20, biedronki:( Bym się jeszcze przeszedł.
Edit:+1 do porannego ataku.
Edit:+1 do porannego ataku.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2014, o 20:19 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Ale może być opcjonalne, tak jak w przypadku Antologii na płytkach wersja DRM-Free + kod do aktywacji na platformie Valve. A z tego co patrzyłem to Larian sprzedaje właśnie taką wersję, więc może u nas CDP też identyczną dystrybuje, tym bardziej, że właśnie tak wyglądało też rodzime wydanie wspomnianej Antologii.

No i się sprawa wyjaśniła, dzięki. Z rana lecę do Biedry

- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
No i w wielu sklepach Giermasz okazał się klapą, znowu można by powiedzieć.
Ale tu pojawia się pytanie. Bo w informacjach prasowych napisane było, że ma trwać dwa tygodnie (10-23 lutego), myślicie więc, że przyjadą następne dostawy czy wszystko na raz przywieźli?
Ale tu pojawia się pytanie. Bo w informacjach prasowych napisane było, że ma trwać dwa tygodnie (10-23 lutego), myślicie więc, że przyjadą następne dostawy czy wszystko na raz przywieźli?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W mojej Biedronce rzucili dosłownie garstką gier na malutkim stoisku, ale i tak warto było wstać wcześniej po bułki, bo miałem epicki fart i akurat obie gry, które mnie interesowały czekały na mnie na stoiskach.
Epickie wydanie Divinity Antologia, za dyszkę grzech tego nie kupić, od groma bajerów i bonusów w bardzo ładnym boksie, klucze na Steam, nie mówiąc o tym, że gry z tej serii po prostu niszczą. Divine Divinity i Divinity 2 DC to IMHO jedne z lepszych erpegów, gry od Lariana mają naprawdę fajny, specyficzny styl i świetny humor. Beyond troszkę słabuje, ale też można pograć.
Był jeszcze Dragon Commander, który cieszy się w tym temacie takim wzięciem, nawet dwie sztuki, miałem brać, ale po cichu liczyłem chyba na nieco lepsze wydanie i odpuściłem sobie lekki jak piórko Biedronkowy boxik.
Epickie wydanie Divinity Antologia, za dyszkę grzech tego nie kupić, od groma bajerów i bonusów w bardzo ładnym boksie, klucze na Steam, nie mówiąc o tym, że gry z tej serii po prostu niszczą. Divine Divinity i Divinity 2 DC to IMHO jedne z lepszych erpegów, gry od Lariana mają naprawdę fajny, specyficzny styl i świetny humor. Beyond troszkę słabuje, ale też można pograć.
Był jeszcze Dragon Commander, który cieszy się w tym temacie takim wzięciem, nawet dwie sztuki, miałem brać, ale po cichu liczyłem chyba na nieco lepsze wydanie i odpuściłem sobie lekki jak piórko Biedronkowy boxik.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
U mnie lipa z 4 biedronek wziąłem tylko starcrafta..
Jedyne co widziałem warte uwagi to Alieny. Reszta to jakiś chłam na licencji disneya i obrzydliwe wydania gamebook-ów.
Jedyne co widziałem warte uwagi to Alieny. Reszta to jakiś chłam na licencji disneya i obrzydliwe wydania gamebook-ów.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
bylem wlasnie w biedronce (Elblag) mieli w zasadzie wszystko oprocz DMC 4. Bylo Chilvary, Starcraft, Alieny, Dragon Commander (kupilem jedna sztuke), Warhammer, HoMM 5, Shogun, Neverwinter. Takze byla wiekszosc z tych lepszych tytulow, oprocz tego masa disneyow itp.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 09:43 przez Faltharis, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 145 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Heh my byliśmy już o 8.00 u nas w Głubczyce City i był spory wybór, ja dla siebie wziąłem Dragon Commandera, Neverwinter Nights 2 oraz Divinity Antalogię ze względu na wydanie (książka 130 stron, plakaty, naklejki, soundtracki itd.)
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Niestety w kilku Gdańskich jest już pustka- nic poza Reksiami i grami dla dzieci- ew grami które są w wieeeeeelu przecenach;]
Może ktoś chce kupić dla mnie Dragon Commandera i podesłać kod? Płacę przez Paypal;p
Może ktoś chce kupić dla mnie Dragon Commandera i podesłać kod? Płacę przez Paypal;p
obskoczyłem 3 biedronki w moim mieście i dostałem Warhammer 40.000: Dawn of War 2 Złota Edycja, niestety Warhammer 40 000: Dawn of War 2 – Retribution nie było 
jak ktoś ma możliwość to odkupię Warhammer 40 000: Dawn of War 2 – Retribution
London 2012 widziałem, był

jak ktoś ma możliwość to odkupię Warhammer 40 000: Dawn of War 2 – Retribution
London 2012 widziałem, był