Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

DS3 może się ukazać na Steamie... jak już EA wyciągnie nogi i ich wierzyciele zechcą zarobić na ich starych grach, czego im z całego serca życzę w te święta.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Crysis 2 jednak wrócił na Steam (wiem że to trochę inny przypadek ale też się wydawało to nierealne...).

dla mnie serie Crysis, Dead Space i Mass Effect kończą się na drugiej części, jak dojdę do momentu trzeciej części to po prostu ominę origin
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zrobi mi ktoś prezent i kupi Skyrima w funtach? Zawsze to ok. 19 złotych a nie ponad 31.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Chyba Valve się nie spodziewało aż tylu chętnych na L4D. Mi za to przepadnie głosowanie aby dostać kartę snow globe :/
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

to dlatego sg nie działa
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

A co to ma wspólnego? Giftować tego raczej się nie da. Mi tam działa.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Z tego co widziałem, to dzisiaj nie było głosowania.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

mightydong pisze: Z tego co widziałem, to dzisiaj nie było głosowania.
Hmm, rano było, później nie wiem. Nie miałem czasu wbijać.

Serwery jak leżały tak dalej leżą :E
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@Było. Głosowałem na Papiery Proszę.

Glory to Arstotzka
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Ja chciałem zagłosować ale nie pozwolił mi jakiś błąd. Po kilku minutach było już puste okienkoz informacją, że koniec głosowań a jak chcę więcej to mogę głosować na greenlighty:/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Z poradnika organizatora wyprzedaży: Nie dawać nic za darmo, bo Was chińczycy zadepczą.
Baba z Radomia
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

buck pisze: Z poradnika organizatora wyprzedaży: Nie dawać nic za darmo, bo Was chińczycy zadepczą.
Baba z Radomia
Raczej nie dawać nic za darmo nowym użytkownikom, tylko tym co mieli konto przed rozdawaniem i to konto było jakoś aktywne (logowania, zakupy itp.)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Wujek Gaben zrobił sobie niedżwiedzią przysługe chciał dobrze a za to dzisiaj za dużo nie zarobi ...
Awatar użytkownika
Łowca

Jak w komentarzach można poczytać że żydostwo sprzedaje już x kont z lfd2 na allegro...
Smutne jest to nasze społeczeństwo...dostać coś za darmo to jeszcze na tym zarabiać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

mammoth665 pisze: BTW. Znalazłem sposób na wydropienie kilku dodatkowych. Musicie mieć więcej niż jedno konto steam i War of the Roses na jednym z nich. Żeby dostać dodatkowego dropa trzeba skorzystać z opcji family sharingu - na drugim koncie klikacie na jedną z gier która przynależy do głównego konta, a której nie macie na tym koncie; potem wysyłacie prośbę o family sharing, otwieracie maila przypisanego do konta podstawowego,kopiujecie link potwierdzający zgodę i wchodzicie w niego w przeglądarce. Voila ! Tym sposobem uzyskaliście dostęp do gier na innym koncie za pomocą family sharingu. Gdy skorzystacie z powyższej metody, to pojawi wam się w zakładce "Odznaki" War Of the Roses z kompletem kart do wydropienia. :)
sprawdzał ktoś wiarygodność tego i czy za to bana nie ma?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

qqmor3 pisze:
mammoth665 pisze: BTW. Znalazłem sposób na wydropienie kilku dodatkowych. Musicie mieć więcej niż jedno konto steam i War of the Roses na jednym z nich. Żeby dostać dodatkowego dropa trzeba skorzystać z opcji family sharingu - na drugim koncie klikacie na jedną z gier która przynależy do głównego konta, a której nie macie na tym koncie; potem wysyłacie prośbę o family sharing, otwieracie maila przypisanego do konta podstawowego,kopiujecie link potwierdzający zgodę i wchodzicie w niego w przeglądarce. Voila ! Tym sposobem uzyskaliście dostęp do gier na innym koncie za pomocą family sharingu. Gdy skorzystacie z powyższej metody, to pojawi wam się w zakładce "Odznaki" War Of the Roses z kompletem kart do wydropienia. :)
sprawdzał ktoś wiarygodność tego i czy za to bana nie ma?
Po co kombinować ta gra jako f2p dropi karty (jedyna f2p, która to robi). Wystarczy zainstalować i finito (sprawdzone na kilku kontach). Zresztą już pisałem o tym.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

opłaca się tego Euro Truck Simulator 2 za 2 keye od ruskich wziąć? Nigdy w to nie grałem więc nie wiem czy gra warta czegoś jest :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: opłaca się tego Euro Truck Simulator 2 za 2 keye od ruskich wziąć? Nigdy w to nie grałem więc nie wiem czy gra warta czegoś jest :P
Jeśli nie jesteś fanem symulatorów i ciężarówek to ta gra zapewne zabierze Ci 2-3 godziny życia.
Godzina na zapoznanie się z menu, sterowaniem, misjami itp.
Godzina na jaranie się robieniem wypadków i szaloną jazdę.
Godzina na jeżdżenie po Polsce :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

smugglersun pisze: opłaca się tego Euro Truck Simulator 2 za 2 keye od ruskich wziąć? Nigdy w to nie grałem więc nie wiem czy gra warta czegoś jest :P
Wielkim fanem symulatorów nie jestem ale przyznam szczerze, że ta gra zabrała kilkanaście godzin z mojego życia. :D Słuchając do tego własnej muzyki można się naprawdę wciągnąć.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

A ja życzę w te święta plajty EA i przejęcia Origina przez Valve :trollface:
ODPOWIEDZ