Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Przypominam wszystkim, że już 20 grudnia prawie na pewno rozpocznie się Winter Sale. Najprawdopodobniej będą też jakieś nagrody, więc nic tylko czekać.
Zgadzam się z każdym powyższym zdaniem, brawa za świetnego posta!Też nie nabyłem Batka, kasa na niego by się znalazła, ale czasu na przejście i tak bym nie miał więc się póki co wstrzymałem. Na święta się to nadrobi.Ja liczę na powtórkę z wyprzedaży Batmana Arkham City. Na jesiennej wyprzedaży byłem zbyt ubogi by zgarnąć Batmana, więc liczę, że przy potencjalnej powtórce będę mógł sobie kupić.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
O właśnie. Mnie w tej wyprzedaży zdziwił brak metagier. I przy letniej wyprzedaży, wiosennej, poprzedniej zimowej były osiągnięcia do zdobycia za aktywność społecznościową. Nie wiem czy to jest spodowodowane rangą wyprzedaży czy nie, ale liczę, że gierki i nagrody wrócą przy zimowej wyprzedaży.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Obyś miał rację Jerry, tylko czy Steam zabezpieczy sięprzed exploitami? Fakt Winter Sale to żniwa w branży, ale zeszłoroczna szopka cwaniaków była na prawdę nie fajna. Być może będą tylko kupony ze zniżkami?
Wyprzedaż rozpocznie się 20 grudnia, bo tak gdzieś napisali (chyba strona twórców Secret of the Magic Crystals). Ich data Autumn Sale się sprawdziła, więc Winter Sale Pewnie tez.
Ech i znowu wydam za dużo...
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Pytania odnośnie dwóch gier na Steam:
1) Czy Torchlight II kupiony na Steam czy gdziekolwiek indziej posiada język polski?
2) Czy Fallout 3 GOTY ma język polski? Jeśli nie - można spolszczyć?
1) Czy Torchlight II kupiony na Steam czy gdziekolwiek indziej posiada język polski?
2) Czy Fallout 3 GOTY ma język polski? Jeśli nie - można spolszczyć?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Kupowałem w pre-orderze na GamersGate i mam PL. Do wyboru jest w grze, nie w ustawieniach steam.1) Czy Torchlight II kupiony na Steam czy gdziekolwiek indziej posiada język polski?
@up Szczerze ci powiem że fallouta mam ale nie zainstalowanego, a ściągać ponad 7g mi sie nie chce, zwłaszcza ze gre ukonczylem dawno temu:P. Poszukaj w googlach gdzies spolszczenia do wersji steamowej. Jeśli takowa istnieje tzn ze spolszczyc sie da:) Ja już mase gier spolszczałem i nie było nigdy problemu:)
Edit: Tutaj jest chociazby spolszczenie do wersji Goty, zarówno pełne jak i kinowe. Mysle ze kinowka w zupelnosci ci wystarczy:)
http://chomikuj.pl/kakeshi/Spolszczenia/Fallout+3+GOTY
Edit: Tutaj jest chociazby spolszczenie do wersji Goty, zarówno pełne jak i kinowe. Mysle ze kinowka w zupelnosci ci wystarczy:)
http://chomikuj.pl/kakeshi/Spolszczenia/Fallout+3+GOTY
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Spostrzegawczy gracze zauważyli pewnie, że firma Bethesda, wydawca Skyrima, zdjęła steamową blokadę regionalną udostępniając Polakom grę i wszystkie dodatki DLC do pobrania. Od piątego lutego będzie więc można grać w angielską wersję Dragonborna (konieczna zmiana wersji językowej Skyrima we właściwościach Steam). Premiera polskiej wersji językowej odbędzie się 3-4 tygodnie później. O czym oficjalnie poinformujemy już wkrótce.
To cytat z Fb Cenega Poland
To cytat z Fb Cenega Poland