Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Crysis 2 jednak wrócił na Steam (wiem że to trochę inny przypadek ale też się wydawało to nierealne...).
dla mnie serie Crysis, Dead Space i Mass Effect kończą się na drugiej części, jak dojdę do momentu trzeciej części to po prostu ominę origin
dla mnie serie Crysis, Dead Space i Mass Effect kończą się na drugiej części, jak dojdę do momentu trzeciej części to po prostu ominę origin
Ja chciałem zagłosować ale nie pozwolił mi jakiś błąd. Po kilku minutach było już puste okienkoz informacją, że koniec głosowań a jak chcę więcej to mogę głosować na greenlighty:/
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
sprawdzał ktoś wiarygodność tego i czy za to bana nie ma?mammoth665 pisze: BTW. Znalazłem sposób na wydropienie kilku dodatkowych. Musicie mieć więcej niż jedno konto steam i War of the Roses na jednym z nich. Żeby dostać dodatkowego dropa trzeba skorzystać z opcji family sharingu - na drugim koncie klikacie na jedną z gier która przynależy do głównego konta, a której nie macie na tym koncie; potem wysyłacie prośbę o family sharing, otwieracie maila przypisanego do konta podstawowego,kopiujecie link potwierdzający zgodę i wchodzicie w niego w przeglądarce. Voila ! Tym sposobem uzyskaliście dostęp do gier na innym koncie za pomocą family sharingu. Gdy skorzystacie z powyższej metody, to pojawi wam się w zakładce "Odznaki" War Of the Roses z kompletem kart do wydropienia.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Po co kombinować ta gra jako f2p dropi karty (jedyna f2p, która to robi). Wystarczy zainstalować i finito (sprawdzone na kilku kontach). Zresztą już pisałem o tym.qqmor3 pisze:sprawdzał ktoś wiarygodność tego i czy za to bana nie ma?mammoth665 pisze: BTW. Znalazłem sposób na wydropienie kilku dodatkowych. Musicie mieć więcej niż jedno konto steam i War of the Roses na jednym z nich. Żeby dostać dodatkowego dropa trzeba skorzystać z opcji family sharingu - na drugim koncie klikacie na jedną z gier która przynależy do głównego konta, a której nie macie na tym koncie; potem wysyłacie prośbę o family sharing, otwieracie maila przypisanego do konta podstawowego,kopiujecie link potwierdzający zgodę i wchodzicie w niego w przeglądarce. Voila ! Tym sposobem uzyskaliście dostęp do gier na innym koncie za pomocą family sharingu. Gdy skorzystacie z powyższej metody, to pojawi wam się w zakładce "Odznaki" War Of the Roses z kompletem kart do wydropienia.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jeśli nie jesteś fanem symulatorów i ciężarówek to ta gra zapewne zabierze Ci 2-3 godziny życia.
Godzina na zapoznanie się z menu, sterowaniem, misjami itp.
Godzina na jaranie się robieniem wypadków i szaloną jazdę.
Godzina na jeżdżenie po Polsce