Co ostatnio widzieliście?

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

A ja ostatnio byłem w kinie na nowym Thorze. Lepszy od jedynki. Nawet polecam.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Serio ten Thor chociaż odrobinę lepszy od jedynki? Bo pierwsza część, była straszna.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Stary pisze: Serio ten Thor chociaż odrobinę lepszy od jedynki? Bo pierwsza część, była straszna.
No mje się bardziej podobał.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Globoos pisze: A ja ostatnio byłem w kinie na nowym Thorze. Lepszy od jedynki. Nawet polecam.
Tak się właśnie zastanawiałem czy dać drugiej części Thora szansę. Trailer raczej nastawia do miłosnego filmiku, no i wiadomo- druga część filmu. Drugie części zwyczajowo nie są tak dobre jak pierwsze. Super przykład Matrix. Z drugiej strony seria Alien jest w całości fantastyczna. To idę do kina.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Last Vegas - Fajna obsada, sporo dobre humoru (trochę kiczowatego). Jednak całokształt - fajny film. Polecam obejrzeć
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Również mogę polecić wam "Last Vegas". Byłem na przedpremierze, z nastawieniem że idę na komedię.
Spotkało mnie miłe roczarowanie, zabawny film o miłości i przyjaźni.
Wielbicielom Weroniki Rosatti odradzam, przewinęła się przez 10 sekund w klubie.
grzemach pisze: Last Vegas - Fajna obsada, sporo dobre humoru (trochę kiczowatego). Jednak całokształt - fajny film. Polecam obejrzeć
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Pacific Rim. Jak ktoś się nastawi przede wszystkim na dobrą zabawę, a nie wgłębianie się w dialogi czy szukanie dziur w fabule, to film o gigantycznych robotach nawalających się z gigantycznymi potworami z obcej planety będzie jak najbardziej udanie spędzonym czasem przed ekranem ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Buntownika z wyboru, Zabójczy Numer i drugą cześć Holmesa. Najbardziej z tej trójki polecałbym Zabójczy Numer ze względu na bardzo ciekawe zakończenie.
mSr
Awatar użytkownika
mSr
Łowca
Kontakt:

Okolofutbola (2013) - szczerze polecam. Hooligans mi na przykład kompletnie nie podeszło, ale ten jest, jeśli można to tak nazwać, bardziej realistyczny, a do tego akcja ma miejsce w Moskwie. Czuć podobieństwo do naszej ojczyzny.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Obecność - nawet fajny, chociaż horrorem bym tego nie nazwał. Niewiele rzeczy jest mnie w stanie przestraszyć, może dlatego nie odbierałem go, jako coś strasznego (chociaż moja siostra ponoć panicznie się bała), ale ogólnie film ogląda się przyjemnie. Niezła historia, film nie nudzi, miło spędziłem czas.
Awatar użytkownika
Łowca

Igryska Śmierci 2 - polecam, wymiatają
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Polecam Igrzyska śmierci 2 i Gra Endera bardzo dobre filmy
Awatar użytkownika
Łowca

Ostatnio po raz kolejny widziałem Prestiż - bardzo dobry film w wyśmienitej obsadzie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Prestiż- fantastyczny, ale strasznie zagmatwany i wymagający skupienia przez cały seans(podobnie jak Incepcja).
Z nowości to na pewno Igrzyska Śmierci- lepsze niż jedynka, prawie 2,5 h, a wcale się nie dłuży, naprawdę polecam!;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ostatnio obejrzałem Freddy vs Jason, jako że jestem sympatykiem obu tych morderców, lecz niestety oprócz widowiskowych zabić oraz potyczek między tymi dwoma film nie zabłysnął ani trochę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pacific Rim :) Polecam ze względu na efekty specjalne :) Jest czym oko nacieszyć, natomiast jeśli chodzi o fabułę...po prostu się nią nie przejmować i nie zwracać na nią uwagi :) Rozczarowała mnie trochę finałowa walka, kiepskim moim zdanie rozmachem, ale ujdzie w tłoku :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie raz zdarza mi się nadrabiać zaległości i ostatnio oglądałem "Bękarty wojny", reż. Quentina Tarantino. Bardzo fajny film, świetna rola Christopha Waltza (za którą dostał Oscara oraz Złotego Globa za najlepszą rolę drugoplanową). Miło spędzony czas, który zleciał nie wiadomo kiedy, a film trwa 2,5h. Jak dla mnie solidne 8,5/10 :) Polecam.
Niedługo biorę się za Django :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ostatnio oglądałem "Czarna Śmierć" bo akurat leciało w TV. Osobiście nie polecam. Ogólnie filmów nie oglądam ale skupiam się na serialach jak "Gra o Tron" "The Walking Dead" ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Igrzyska Śmierci: W Pierścieniu Ognia. Świetna ekranizacji genialnej książki. Film zrealizowany na tyle dobrze, że bez Igrzysk jest do ogarnięcia bądź bez lektury książek. Jednak duużo przyjemniej się ogląda po przeczytaniu całej trylogii.
Gra Endera - film słaby, dziurawy efekciarki, nie polecam. Lepiej przeczytać książkę :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zrobiłem sobie małą retrospektywę Piątku 13-tego. Dla przypomnienia jest tego dziesięć części oryginalnej serii i - jak na razie - jeden remake. Szczerze polecić mogę tylko pierwsze dwie części - zaiste znakomite horrory. Dobra jest jeszcze bodaj piątka i niezła dziewiątka. Od reszty z daleka!
ODPOWIEDZ