Pierwsza rocznica istnienia tego buga już za namiNatan pisze: 30 gru 2022, o 20:02 Nie wiem czy było, ale dając komuś na forum like'a, te dodane wcześniej wyświetlają się podwójnie.
![]()

Faktycznie działa. Dzięki zbawicielu.Karanthir pisze: 10 lut 2024, o 19:26 Dzięki za odpowiedź, ale sobie poradziłem. Rozwiązanie okazało się bardzo proste. Wystarczyło kliknąć na ten trójkącik przy nicku, wylogować się i ponownie się zalogować. Może komuś to pomoże.
Ode mnie też plus, pomogłoKaranthir pisze: 10 lut 2024, o 19:26 Dzięki za odpowiedź, ale sobie poradziłem. Rozwiązanie okazało się bardzo proste. Wystarczyło kliknąć na ten trójkącik przy nicku, wylogować się i ponownie się zalogować. Może komuś to pomoże.
Nie wszystkie posty zwiększają licznik postów. Niestety forum nie zawsze zwiększa ten licznik po akceptacji postów - wydaje mi się że ten błąd jest już poprawiony, ale stare posty mogły pozostać niezliczone.kowek pisze: 6 wrz 2024, o 00:53 Już dawno mam napisane 5 postów, a i tak moje posty lecą do zatwierdzenia. Oprócz tego jak mogę mieć overall 3 posty, a w jednym temacie mieć ich 4?
![]()
To dzięki mojej blokadzie.Natan pisze: 4 mar 2025, o 22:14 Całkiem mi wątek o Humblu zniknął z paska po prawej, a nie mam nikogo na czarnej liście.
Patrząc, że nie tylko ja to miałem, ma to sens. W takim razie nie było tematu. Dzięki za wyjaśnienieSeyonne pisze: 5 mar 2025, o 10:52 Ja już chyba wiem, o co chodzi. To raczej nie błąd. Jeśli ktoś zgłosi post do moderacji, to system traktuje wątek jako nieistniejący (może, żeby częściowo ograniczyć zasięgi, bo nigdy nie wiadomo, co w takim wpisie mogłoby się znajdować), mimo że normalnie w temacie widnieje.
Przecież domyślnie te listy są wszystkie rozwinięte i nic się nie wylewa.raistlin313 pisze: 17 lip 2025, o 14:35 Nie wiem czy to było zgłaszane ale rozjechało się menu z prawej strony (pewnie dlatego jest domyślnie zwinięte).
Przy rozwinięciu wszystkich list cały boczny kontener wylewa się poza stronę.
Screenshot From 2025-07-17 14-34-16.png
Być może zostało to naprawione, dev portalowy zaaregował na to co zgłosiłem a potencjalna poprawka nie powinna zając dużo czasu.TheRedeemer pisze: 17 lip 2025, o 17:54Przecież domyślnie te listy są wszystkie rozwinięte i nic się nie wylewa.raistlin313 pisze: 17 lip 2025, o 14:35 Nie wiem czy to było zgłaszane ale rozjechało się menu z prawej strony (pewnie dlatego jest domyślnie zwinięte).
Przy rozwinięciu wszystkich list cały boczny kontener wylewa się poza stronę.
Screenshot From 2025-07-17 14-34-16.png