Jeśli grafiki przedstawiają realną zawartość, to RE4 jest w starej wersji, RE7 faktycznie Gold, oraz co ciekawe RE Village również Gold.Nesus pisze: 27 sie 2025, o 22:46 Jeśli pójdą za ciosem, to może RE7 będzie w wersji Gold, a najwyższy próg dostanie RE 4 Remake. Wtedy za rok mogliby zrobić kolejną paczkę, wtedy z RE4 Remake z dodatkiem w najwyższym progu xD
Ale podejrzewam kalkę 1 : 1 paczki z września 2024 : /
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Dostałem wczoraj w nocy odpowiedź, podali mi odkryty kod do steamaNesus pisze: 22 sie 2025, o 18:09Wiesz co jest najgorsze? Spora część osób odkryła klucz Steam i go miała na karcie zakupionego Humble Choice i nawet wtedy został on zabrany :/Desolator pisze: 22 sie 2025, o 17:27 2. Dlaczego bez żadnego powiadomienia/komunikatu podmieniają platformy? Kupiłeś przecież klucz na Steam, a nie Epic. Oczekujesz, że otrzymasz to co kupiłeś.
3. Klucze Steam na pewno są w ich posiadaniu, w końcu oferują je w swoim sklepie: https://www.humblebundle.com/store/deat ... ectors-cut

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Co Ty mówisz? Czyli jednak się da - super!yairobe pisze: 28 sie 2025, o 15:43Dostałem wczoraj w nocy odpowiedź, podali mi odkryty kod do steamaNesus pisze: 22 sie 2025, o 18:09Wiesz co jest najgorsze? Spora część osób odkryła klucz Steam i go miała na karcie zakupionego Humble Choice i nawet wtedy został on zabrany :/Desolator pisze: 22 sie 2025, o 17:27 2. Dlaczego bez żadnego powiadomienia/komunikatu podmieniają platformy? Kupiłeś przecież klucz na Steam, a nie Epic. Oczekujesz, że otrzymasz to co kupiłeś.
3. Klucze Steam na pewno są w ich posiadaniu, w końcu oferują je w swoim sklepie: https://www.humblebundle.com/store/deat ... ectors-cut![]()
Hello,
Thank you for reaching out to Humble Bundle Support!
We truly appreciate your patience and apologize for the delay in getting back to you. Our team has been working through a larger number of inquiries than usual, and we’re grateful for your understanding.
Here is the key for Death Stranding Directors Cut that you're looking for.
Key: XXX
If you have any further questions or need additional assistance, please don't hesitate to ask.
Best,
-Princess
Humble Bundle
http://support.humblebundle.com/

Takie przecieki są na Steamgifts, drugie to może Dying Light 2 (Complete?). Pierwsze Super Monkey Ball?
Edit: drugie to pewnie Destiny 2

Edit2: PIerwsze to Monkey Island, więc pewnie najnowsze
Edit3: ktoś zgadł, że pozostałymi grami mają być Plucky Squire i WWE któreś. Jeśli tak to jest źle, bardzo źle, chyba że to dodatkowe tytuły, a jako główny będzie prawdziwy hit.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Nie no ostatnie to jak nic IMO Untitled Goose Gamepioytyr pisze: 2 wrz 2025, o 17:14
Takie przecieki są na Steamgifts, drugie to może Dying Light 2 (Complete?). Pierwsze Super Monkey Ball?
Edit: drugie to pewnie Destiny 2
Edit2: PIerwsze to Monkey Island, więc pewnie najnowsze
Edit3: ktoś zgadł, że pozostałymi grami mają być Plucky Squire i WWE któreś. Jeśli tak to jest źle, bardzo źle, chyba że to dodatkowe tytuły, a jako główny będzie prawdziwy hit.
Megumin zaktualizował przecieki:

I potwierdził to co podałem w Edit3... no jest źle wg mnie, chyba że główną grą będzie naprawdę duży hit.
Tak, potwierdził nawet te gry - ale też dodał, żeby traktować te przecieki z dystansem. Return to monkey island, Destiny 2 Legacyt, Plucky Squire i WWE 2k25 Jak dla mnie jedyna ciekawa gra to właśnie Monkey Island.Nesus pisze: 2 wrz 2025, o 17:45 Okej, masz rację - Return to Monkey Island będzie pewnie pierwsze, bo jest ta strzałka
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Dying Light 2 to by była świetna rzecz. Ale może trochę za szybko, jak na profil tej gry. Jedyna poszlaka to 'Dying Light: The Beast' które wychodzi za ~2 tygodnie, ale to prędzej bym się spodziewał DL1 w wersji 'Definitive 10th Anniversary Edition', ale teraz jest na Steam akcja promocyjna serii, więc było by niezręcznie.
Po przejęciu HB w ich ofertach zwiększyła się ilość gier celujących w rynek w US. Rozumiem że ten wrestling ma fanów na całym świecie, no ale ludzie...
Po przejęciu HB w ich ofertach zwiększyła się ilość gier celujących w rynek w US. Rozumiem że ten wrestling ma fanów na całym świecie, no ale ludzie...
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Samo Plucky Squire nie zeszło nigdy poniżej 50zł, więc nie wiem jak można nazywać ten bundle złym. Jeśli to prawda to mega, bo w zeszłym tygodniu miałem właśnie Plucky Squire w planach kupić, ale się powstrzymałem.
Jak ktoś kupowal ten promocyjny czojs na rok to można normalnie skipnąć miesiąc?
I swoją drogą, wszystkie klucze trzeba aktywować do 7 października 2026
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Tak, next billing date zmienił mi się z końcówki maja na końcówkę czerwca 2026.Toxiczo pisze: 2 wrz 2025, o 19:03 Jak ktoś kupowal ten promocyjny czojs na rok to można normalnie skipnąć miesiąc?