Modercja postów na Disqus

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

xD
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 102 razy
Kontakt:

q123AS pisze: 29 sty 2023, o 21:00 No widzę że prawda zabolała i dostałem bana na disqusie pod newsem o atomic heart. Fajna wolność słowa :)
Wolność słowa, nie wiąże się z wolnością od konsekwencji. Twoje słowo jest wolne, możesz gadać co chcesz, nie znaczy to natomiast, że każdy będzie to tolerował. A w konsekwencji nie wszystkie społeczności mniejsze czy większe będą chciały twojego udziału w nich.

No i w twoim przypadku z tego, co widzę, to jednak forma wywołuje kontrowersje, a nie treść. Da się, naprawdę, mieć poglądy inne od reszty i wciąż być kulturalnym człowiekiem.
Ci użytkownicy podziękowali herkuli za ten post (w sumie 2):
xardasMaikeru
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Chłopaki nie karmcie trolla
Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post (w sumie 4):
xardaszuku7Hardkoreldawido159
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 30 razy

@q123AS - ty naprawdę nie rozumiesz w czym tkwi twój problem. Wolność słowa nie oznacza prawa do mówienia dowolnej głupoty. Nikt ci nie każe kochać Ukraińców. Jednak zrozum dzieciaku, że Rosja zaatakowała suwerenny kraj. Rosja zabija tysiące zwykłych ludzi. Do tego dochodzą niewyobrażalne tortury. To co robią teraz Rosjanie jest nadzwyczajnym bestialstwem. I nie ma dla tego żadnego, najmniejszego nawet usprawiedliwienia. Jeśli tego nie rozumiesz, to jesteś równie zły jak Rosjanie.
Ci użytkownicy podziękowali alistair80 za ten post (w sumie 2):
badylekJedrz
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 342 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Ale jesteście, pomylił vkontakte z łowcami gier i już batem... Każdemu rosjaninowi może się zdarzyć ;)
Ci użytkownicy podziękowali joshep666 za ten post:
Hardkor
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Sprawa została wyjaśniona, nie ma już potrzeby ciągnąć dalej wątku, tym bardziej, że do niczego nowego już nie dojdziemy, więc proponuję zakończyć ten temat tu i teraz.
Awatar użytkownika
Robin Hood

alistair80 pisze: 30 sty 2023, o 19:12 @q123AS - ty naprawdę nie rozumiesz w czym tkwi twój problem. Wolność słowa nie oznacza prawa do mówienia dowolnej głupoty. Nikt ci nie każe kochać Ukraińców. Jednak zrozum dzieciaku, że Rosja zaatakowała suwerenny kraj. Rosja zabija tysiące zwykłych ludzi. Do tego dochodzą niewyobrażalne tortury. To co robią teraz Rosjanie jest nadzwyczajnym bestialstwem. I nie ma dla tego żadnego, najmniejszego nawet usprawiedliwienia. Jeśli tego nie rozumiesz, to jesteś równie zły jak Rosjanie.
No ale co mnie to obchodzi? To jest problem ukraińców, a nie mój.
joshep666 pisze: 30 sty 2023, o 19:33 Ale jesteście, pomylił vkontakte z łowcami gier i już batem... Każdemu rosjaninowi może się zdarzyć ;)
HEHE BO WIECIE, JAK NIE JEST ZA KRAINĄ U, TO NA 100% RUSKI TROLL/RUSEK, HIHI./s Proponuję wymyślić coś nowego.
Seyonne pisze: 30 sty 2023, o 19:44 Sprawa została wyjaśniona, nie ma już potrzeby ciągnąć dalej wątku, tym bardziej, że do niczego nowego już nie dojdziemy, więc proponuję zakończyć ten temat tu i teraz.
No tak średnio, nadal ani żadnego wyjaśnienia, do kiedy ten ban, ani żadnej informacji o jego zdjęciu, że o przeprosinach nie wspomnę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Zbanujcie go też tutaj i niech będzie spokój.
Ci użytkownicy podziękowali Hardkor za ten post (w sumie 7):
RoyKeaneRedEvileldawido159GrobelMaikeruKaTsuMaRuJedrz
Awatar użytkownika
Robin Hood

minął miesiąc, prawie, tak więc po pierwsze: przepraszam za robienie syfu, a po drugie, co z tym banem? w sensie, czy i kiedy on zniknie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

q123AS pisze: 28 lut 2023, o 22:15 co z tym banem? w sensie, czy i kiedy on zniknie.
Nigdy.
Zależy ci? Mnie bezpodstawnie zablokowali ze 3 lata temu i wisi mi to bo komentarze pod newsami to i tak ściek.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

True, mi poleciał ban na FB bo śmiałem skrytykować ich "promocje" z eurortv". W sumie niewielka strata, mniej spamu na tablicy się wyświetla, a portale z promocjami subskrybuje już lepsze i aktualniejsze ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Fajnie się moderatorzy bawią, ban na disqusie za komentarze o super promce xkomowej. Brawo.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Tak z ciekawości, co w tej wypowiedzi mogło nie podpaść algorytmowi?

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

pewnie "intensywne momenty" to słowa klucze xD
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Haazheel pisze: 22 sty 2024, o 03:42 Tak z ciekawości, co w tej wypowiedzi mogło nie podpaść algorytmowi?

Obrazek
Przyznam, że nie mam pojęcia...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Ja obstawiam na OGRAć. Ogr dla niektórych = troll, więc może moderANcja tak to ustawiła, żeby nie można było OGRYwać = trollować :lol:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Nie do końca chodzi o moderację, ale szkoda mi zakładać nowy temat dla jednego pytania.
Otóż - coś się musiało "ostatnio" zmienić, bo chodzi mi o tę czerwoną chmurkę:
disq.jpg
disq.jpg (2.54 KiB) Przejrzano 1928 razy
Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni :x )
Rozumiem, że to jakiś beznadziejny pomysł Disqus'a i nic się nie da z tym zrobić z kontem założonym tylko na Łowcach?
Ci użytkownicy podziękowali Niriles za ten post (w sumie 3):
bolesna prawdaTyranneikon315
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Niriles pisze: 3 lut 2024, o 15:21 Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni :x )
Rozumiem, że to jakiś beznadziejny pomysł Disqus'a i nic się nie da z tym zrobić z kontem założonym tylko na Łowcach?
U mnie to działa prawidłowo, problem leży raczej po Twojej stronie. Sprawdź na innej przeglądarce albo wyczyść pamięć podręczną na obecnej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 117 razy
Podziękowania: 258 razy

Niriles pisze: 3 lut 2024, o 15:21 Nie do końca chodzi o moderację, ale szkoda mi zakładać nowy temat dla jednego pytania.
Otóż - coś się musiało "ostatnio" zmienić, bo chodzi mi o tę czerwoną chmurkę:
disq.jpg
Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni :x )
Mam to samo od bardzo dawna (w Operze, innych przeglądarek nie próbowałem). Działa to poprawnie, jeśli przeglądam stronę na telefonie (i w razie czego w ten sposób obchodzę ten "błąd"), natomiast na kompie mam właśnie sytuację, którą opisałeś. Na początku było irytujące, ale już nawet o tym zapomniałem, bo chyba nie da się niczego z tym zrobić.
Ci użytkownicy podziękowali Tyrannei za ten post (w sumie 2):
bolesna prawdakon315
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

da się jakoś zmergować konto disquss lowcowe do ogolnego disqussa? (podejrzewam że pewnie nie)
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 2):
jobjoxPLkon315
ODPOWIEDZ