Edit: Oczywiście przywrócenie do ustawień fabrycznych poza utratą zainstalowanej biblioteki nic nie pomogło.

Nie to ja akurat nie mam takich przypadkówpatrykem17 pisze: 11 kwie 2024, o 19:55 Czy ktoś też po dłuższym czasie od zakupu ( SteamDeck zakupiony wrzesień 2022 256GB LED ) odczuł dyskomfort korzystania z nakładki Steam podczas gry, np. gram w ATS i chciałbym podejrzeć coś w poradniku, ale nakładka wyświetli się np. za 30 sekund od momentu wduszenia guzika "STEAM", a udane wejście do zakładki "poradniki" i jego załadowanie, to cud. :v
Edit: Oczywiście przywrócenie do ustawień fabrycznych poza utratą zainstalowanej biblioteki nic nie pomogło.![]()
U mnie działa pięknie. Nakładka odpala się szybciutko. Dziwnie jest u CB?patrykem17 pisze: 11 kwie 2024, o 19:55 Czy ktoś też po dłuższym czasie od zakupu ( SteamDeck zakupiony wrzesień 2022 256GB LED ) odczuł dyskomfort korzystania z nakładki Steam podczas gry, np. gram w ATS i chciałbym podejrzeć coś w poradniku, ale nakładka wyświetli się np. za 30 sekund od momentu wduszenia guzika "STEAM", a udane wejście do zakładki "poradniki" i jego załadowanie, to cud. :v
Edit: Oczywiście przywrócenie do ustawień fabrycznych poza utratą zainstalowanej biblioteki nic nie pomogło.![]()
Europa nałożyła jakieś nowe cła na Tajwan? Steam Deck produkuje Quanta.Zelgadis86 pisze: 11 kwie 2025, o 09:37 Cześć wszystkim. Czy ktoś z Was słyszał/czytał coś odnośnie ceł na elektronikę pochodzącą z USA? Jest jakieś ryzyko, że ceny steamdecków pójdą przez to do góry?
Problem w tym, że Valve to firma pochodząca z USA.RoyKeane pisze: 11 kwie 2025, o 10:04 Europa nałożyła jakieś nowe cła na Tajwan? Steam Deck produkuje Quanta.
Steam Decki są produkowane w Chinach, ale wydaje się je z magazynów w Europie.Zelgadis86 pisze: 11 kwie 2025, o 09:37 Cześć wszystkim. Czy ktoś z Was słyszał/czytał coś odnośnie ceł na elektronikę pochodzącą z USA? Jest jakieś ryzyko, że ceny steamdecków pójdą przez to do góry?