Też mam wersję EFIS i polski jest jak najbardziej dostępny. Ale gra na pewno miała też swoją lokalną wersję Kane and Lynch 2 Retail PL, zapewne z pudełek i digitali Cenegi. Trzeba pamiętać, że to tytuł z czasów gdy regionalizacja niektórych produkcji nie była niczym niezwykłym.Desolator pisze: 10 gru 2024, o 16:36Na karcie Steam nie ma informacji o polskiej wersji językowej. Jest wiele różnych wersji tej gry, być może te zakupione bezpośrednio na Steamie nie posiadają języka PL: https://steamdb.info/app/28000/subs/SK4ND4L pisze: 10 gru 2024, o 15:54 Pytanko odnośnie Kane & Lynch 2 na Steam - czy da się w to grać w języku PL? Podobno gra była na PC po polsku i chyba w GOGowej wersji można uruchomić po polsku. Nawet osiągnięcia na Steamie są w pełni przetłumaczone, ale w internetach nie znalazłem żadnego rozwiązania czy w wersji Steamowej można mieć język PL. Ktoś zna temat?
Ja mam wersję Kane and Lynch 2 EFIS Comp, język polski jest dostępny:
obraz_2024-12-10_163042969.png
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 787 razy
Wiedźmin 3: Dziki Gon - Edycja Kompletna za 29,99 zł: https://store.steampowered.com/sub/124923/
- Podziękował: 122 razy
- Podziękowania: 472 razy
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedzi. Ja na liście języków mam dostępny tylko angielski, francuski, hiszpański i włoski. Nie wiem jaką wersję gry posiadam, ale na pewno nie kupowałem tego u Gabena. Nie mogę tego znaleźć w swojej historii na Steamie. Z tego co pamiętam to było z jakiejś paczki SquareEnix za grosze, kupione bezpośrednio u nich na stronie. Tam było chyba kilka gier w jednym kluczu.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Tu możesz sprawdzić jak nazywa się wersja, którą posiadasz: https://store.steampowered.com/account/licenses/SK4ND4L pisze: 10 gru 2024, o 19:16 Dzięki za odpowiedzi. Ja na liście języków mam dostępny tylko angielski, francuski, hiszpański i włoski. Nie wiem jaką wersję gry posiadam, ale na pewno nie kupowałem tego u Gabena. Nie mogę tego znaleźć w swojej historii na Steamie. Z tego co pamiętam to było z jakiejś paczki SquareEnix za grosze, kupione bezpośrednio u nich na stronie. Tam było chyba kilka gier w jednym kluczu.
- Kontakt:
Właśnie tak jak już pisałem wyżej - nie mogę tego znaleźć w historii... Nie znajduje mi po nazwie gry. Mam kilka tysięcy pozycji, a to było aktywowane lata temu. To jest pod jakąś nazwą tej paczki SquareEnix, ale nie mogę znaleźćDesolator pisze: 10 gru 2024, o 19:21 Tu możesz sprawdzić jak nazywa się wersja, którą posiadasz: https://store.steampowered.com/account/licenses/
EDiT:
Znalazłem. To jest aktywowane jako "Discovery Sale Bronze Tier" dnia 3 lipca 2017. Czyli chyba polskiego języka jednak miał nie będę. Dziwne.
- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
Jak coś to służę spolszczeniem jak będziesz potrzebowałSK4ND4L pisze: 10 gru 2024, o 19:28Właśnie tak jak już pisałem wyżej - nie mogę tego znaleźć w historii... Nie znajduje mi po nazwie gry. Mam kilka tysięcy pozycji, a to było aktywowane lata temu. To jest pod jakąś nazwą tej paczki SquareEnix, ale nie mogę znaleźćDesolator pisze: 10 gru 2024, o 19:21 Tu możesz sprawdzić jak nazywa się wersja, którą posiadasz: https://store.steampowered.com/account/licenses/
EDiT:
Znalazłem. To jest aktywowane jako "Discovery Sale Bronze Tier" dnia 3 lipca 2017. Czyli chyba polskiego języka jednak miał nie będę. Dziwne.
- Kontakt:
Ależ oczywiście że chętnie przytulę! Bardzo poproszę o podesłanie spolszczonka. Z góry wielkie dzięki!Xanthi pisze: 10 gru 2024, o 19:43 Jak coś to służę spolszczeniem jak będziesz potrzebowałTrochę zabawy z nim było i zostawiłem w razie czego
![]()
- Kontakt:
Faktycznie dodali. Ciekawa zagrywka, bo o ile Valhalla jest dosyć świeża, to w tym przypadku są to już stare gry. Ale acziwki jak najbardziej na plus. Mogliby dodać do nowszych gier jak Far Cry 6, Immortal Fenyx Rising, Watch Dogs Legion czy Breakpoint. Kto wie, może się doczekamy...
Poza tym, Division 2 widzę że też dostało osiągnięcia już kilka miesięcy temu. Niech dodają do wszystkich gier, jestem ZA.
Poza tym, Division 2 widzę że też dostało osiągnięcia już kilka miesięcy temu. Niech dodają do wszystkich gier, jestem ZA.
- Podziękował: 98 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
A ja mam co do tego mieszane uczucia.
Z jednej strony: bardzo dobrze, że wreszcie wydają się robić to, o co ludzie proszą od dawna (może dobrych, dopracowanych gier od Ubi też się w końcu znów doczekamy...). Nawet jednoosobowe studia od indyków potrafią ogarnąć osiągi, Gaben zresztą nie mógłby uczynić tego procesu łatwiejszym dla twórcy, ale wielka firma z ambicjami na gry AAAA miała z tym mechanizmem jakiś wielki problem, chowając się jeszcze za skretyniałymi wymówkami typu "Valhalla nie obsługuje steamowych osiągnięć, trudno, papatki". Fajnie, że jednak mądrzeją, nawet jeśli jedynie w tym aspekcie.
Z drugiej jednak strony: bez bicia przyznam, że jestem osiągowym świrem (przynajmniej jeśli chodzi o Steama, który ma cały społeczny ekosystem, żeby "maksowanie" gier miało w ogóle sens) i kiedy pomyślę, że osiągnięcia nagle miałoby dostać takie Revelations ze zdechłym multi czy dawno temu wycofane ze sprzedaży AC III, które oprócz zdechłego multi miało przecież jeszcze fabularne dodatki, to mogę tylko smutno westchnąć. Najlepiej by było (i najwięcej sensu miało), gdyby wrzucili osiągi od Black Flaga w górę, choć pewnie i tam nie wszystko dałoby się dzisiaj zdobyć.
Z jednej strony: bardzo dobrze, że wreszcie wydają się robić to, o co ludzie proszą od dawna (może dobrych, dopracowanych gier od Ubi też się w końcu znów doczekamy...). Nawet jednoosobowe studia od indyków potrafią ogarnąć osiągi, Gaben zresztą nie mógłby uczynić tego procesu łatwiejszym dla twórcy, ale wielka firma z ambicjami na gry AAAA miała z tym mechanizmem jakiś wielki problem, chowając się jeszcze za skretyniałymi wymówkami typu "Valhalla nie obsługuje steamowych osiągnięć, trudno, papatki". Fajnie, że jednak mądrzeją, nawet jeśli jedynie w tym aspekcie.
Z drugiej jednak strony: bez bicia przyznam, że jestem osiągowym świrem (przynajmniej jeśli chodzi o Steama, który ma cały społeczny ekosystem, żeby "maksowanie" gier miało w ogóle sens) i kiedy pomyślę, że osiągnięcia nagle miałoby dostać takie Revelations ze zdechłym multi czy dawno temu wycofane ze sprzedaży AC III, które oprócz zdechłego multi miało przecież jeszcze fabularne dodatki, to mogę tylko smutno westchnąć. Najlepiej by było (i najwięcej sensu miało), gdyby wrzucili osiągi od Black Flaga w górę, choć pewnie i tam nie wszystko dałoby się dzisiaj zdobyć.
Dropią już karty zimowej wyprzedazy za craftowanie odznak 

- Ci użytkownicy podziękowali Perkozzz za ten post (w sumie 6):
- KutangPan • taniec_chochola • szymon257 • Quoyque • CebulowyKrol • Bury Zenek
- Podziękował: 197 razy
- Podziękowania: 408 razy
- Kontakt:
Assassin's Creed Syndicate też właśnie dostał osiągnięcia na Steamie. Trochę im to zajęło, ale wreszcie są.Tyrannei pisze: 11 gru 2024, o 08:21 Albo mnie oczy mylą, albo nadal śpię, albo AC Black Flag i Unity mają nagle osiągnięcia na Steamie.

- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Wiek jako taki generalnie nie ma znaczenia, ale cały system na backendzie był wielokrotnie uaktualniany i między ich zrobieniem a teraz mogło być ponad to 100 innych rzeczy które mogły negatywnie wpłynąć na metadatę w pliku .VDF zrobionych screenów.Kadaj pisze: 13 gru 2024, o 12:16 Miał ktoś może problem z opublikowaniem kilkuletnich screenshotów na Steamie? Aktualne wchodzą bez problemu, a w przypadku starszych ciągle wyskakuje błąd. : /
Jak próbowałeś wielokrotnie i nie ma skutku, to:
1. Wejdź w folder z obrazami i skopiuj do innego, bezpiecznego folderu te, które nie przechodzą.
2. W managerze screenów Steam skaksuj te pliki.
3. Ściągnij apkę 'SteaScree', wpisz na liście steamid gry (w adresie na stronie gry, albo zerknij do SteamDB), dodaj pliki i kliknij kopiowanie do folderu a potem 'prepare...' (Steam musi być wyłączony!)
4. Uruchom Steama i zuploaduj te screeny normalnie.