No ja wiem właśnie tak cały czas się logowałem a od 2 dni komunikat: Podane dane są nieprawidłowe. Proszę spróbować ponownie.Szeryf1592 pisze: 20 sty 2024, o 12:30Trzeba skopiować sessionid i steamLoginSecure w ustawieniu strony Steam na przeglądarce (trzeba kliknąć kłódkę obok nazwy adresu strony) i wkleić to w ustawieniach Idle Mastera w plik/ustawienia i klikając też w kłódkę. Tylko nie wiedzieć czemu taka opcja jest tylko na Microsoft Edge na innych przeglądarkach chyba to nie działa.muniek1555 pisze: 20 sty 2024, o 11:51 Ktoś może taka jak ja cały czas używa Idle Mastera do dropu i wie co się z programem dzieje bo od 2 dni nie mogę się zalogować i dropić karteczek?
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt:
Ale co nie działa wyciągnięcie sessioid i steamloginsecure?
Bezproblemowo idzie w Brave i Chrome - aż sprawdziłem te rewelacje
Zalogowałem się do IM - wszystko działa.
Bezproblemowo idzie w Brave i Chrome - aż sprawdziłem te rewelacje

- Ci użytkownicy podziękowali franas za ten post:
- muniek1555
- Kontakt:
No tak u mnie po skopiowaniu wyskakuje taki komunikat: Podane dane są nieprawidłowe. Proszę spróbować ponownie.franas pisze: 20 sty 2024, o 13:10 Ale co nie działa wyciągnięcie sessioid i steamloginsecure?
Bezproblemowo idzie w Brave i Chrome - aż sprawdziłem te rewelacjeZalogowałem się do IM - wszystko działa.
- Kontakt:
Tak całe kopiuje robiłem to wiele razy.Szeryf1592 pisze: 20 sty 2024, o 13:26 Kopiujesz to w całości? Na przykład zawartość steamLoginSecure jest dosyć długa i to trzeba całe skopiować bo inaczej będzie wywalać błąd.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Spróbuj na innej stronie, niż na głównej. Na przykład na rynku. Ja też mam problem z zalogowaniem się ostatnio, ten sam komunikat i próbuje na różnych podstronach i na rynku działa mi najczęściej. Nie wiem, czy to ma znaczenie, bo te dane są takie same wszędzie...
- Ci użytkownicy podziękowali Quoyque za ten post (w sumie 3):
- loginnuss • muniek1555 • Armin
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
O masz, działa. Dzięki, miałem ten sam problem i na rynku bez problemu zaskoczyłoQuoyque pisze: 20 sty 2024, o 15:16 Spróbuj na innej stronie, niż na głównej. Na przykład na rynku. Ja też mam problem z zalogowaniem się ostatnio, ten sam komunikat i próbuje na różnych podstronach i na rynku działa mi najczęściej. Nie wiem, czy to ma znaczenie, bo te dane są takie same wszędzie...

- Kontakt:
Zadziałało! Dziękuję serdecznie za wskazówkęQuoyque pisze: 20 sty 2024, o 15:16 Spróbuj na innej stronie, niż na głównej. Na przykład na rynku. Ja też mam problem z zalogowaniem się ostatnio, ten sam komunikat i próbuje na różnych podstronach i na rynku działa mi najczęściej. Nie wiem, czy to ma znaczenie, bo te dane są takie same wszędzie...

Pewnie było wałkowane wiele razy, ale da się zrobić coś innego z kartami z usuniętych gier niż przerobienie na gemy? Wydropiłem masę takich kart, parę stron przerobiłem już na gemy, ale nie wiem co z resztą zrobić. Bo są wśród nich jakieś perełki typu foliowa karta z Dirt 4. Te z syfiastych gierek, to pewnie tylko przerobić na gemy, a resztę może da się gdzieś wymienić?
Znalazłem jakąś stronkę https://www.steamcardexchange.net/
Legitna jest? Bot jest chyba offline, jak klikam z grupki to w ogóle wyskakuje, że dostał bana. On w ogóle czasem działa?
Legitna jest? Bot jest chyba offline, jak klikam z grupki to w ogóle wyskakuje, że dostał bana. On w ogóle czasem działa?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Siedziałem w kartkach już trochę zasada jest taka że prawie nigdy nie opłaca się przerabianie na gemy. Inna kwestia że trzeba w tej sytuacji się odrobinę zakręcić i znaleźć np taką grupę https://steamcommunity.com/groups/tradingcards a tam odpowiedniego gościa albo np. samemu wystawić ogłoszenie i to ponianczyć.pioytyr pisze: 18 mar 2024, o 12:32 Pewnie było wałkowane wiele razy, ale da się zrobić coś innego z kartami z usuniętych gier niż przerobienie na gemy? Wydropiłem masę takich kart, parę stron przerobiłem już na gemy, ale nie wiem co z resztą zrobić. Bo są wśród nich jakieś perełki typu foliowa karta z Dirt 4. Te z syfiastych gierek, to pewnie tylko przerobić na gemy, a resztę może da się gdzieś wymienić?
Wypadałoby też rzucić szybko okiem na trade forums poszczególnych gierek, czasem wiszą tam ogłoszenia chętnych na tego typu karty i też płacą choćby i w gemach ale dużo lepiej
Na forum u nas nie wiem czy mogę i czy wciąż aktualne ale ogłaszał się Hrabia Black który uczciwie pozwalał tego typu karty wymienić (najczęściej non-marketable gunwokartki na analogiczne gunwokartki ale marketable). Mnie to odpowiadało bo trzaskałem z tego odznaki, ale jak ty będziesz chciał to sprzedawać to nie wiem czy to będzie warte zachodu
Z foliami to jest zupełnie inna sprawa, tutaj rozrzut jest największy bo folie z darmowych gunwogierek bywają bardzo mało warte bo jest ich wciąż w cholerę i paradoksalnie najczęściej takie są warte rozpatrzenia czy czasem nie dać je pod gemowy nóż ale z drugiej strony jeśli to folia z czegoś lepszego może być prawdziwym złotym samorodkiem wszystko oczywiście zależy czy tylko znajdziesz sobie kogoś kto go doceni

A stronka jak najbardziej legitna i bot zazwyczaj jak najbardziej działa ale w tej konkretnej sytuacji ci wiele nie pomoże bo oni też NMC nie przyjmują tylko możesz pohandlować tylko tymi kartami które są wciąż na steammarkecie
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jak przedmówca wyżej, najlepiej powymieniać na gemy u ludzi którzy pod trade forums gierek się ogłaszają albo skompletowac sety i zrobić odznake. Zamiana na gemy to duza strata 
Jakby ktoś chciał skompletować nieco setów z kart non-marketable e/w je sprzedać za jakieś gemy, zapraszam do kontaktu na steam w miare możliwości pomogę
Link w profilu

Jakby ktoś chciał skompletować nieco setów z kart non-marketable e/w je sprzedać za jakieś gemy, zapraszam do kontaktu na steam w miare możliwości pomogę

Link w profilu
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jak coś moja oferta jest nadal aktualna więc jak ktoś chce może korzystać.pioytyr pisze: 18 mar 2024, o 12:32 Pewnie było wałkowane wiele razy, ale da się zrobić coś innego z kartami z usuniętych gier niż przerobienie na gemy? Wydropiłem masę takich kart, parę stron przerobiłem już na gemy, ale nie wiem co z resztą zrobić. Bo są wśród nich jakieś perełki typu foliowa karta z Dirt 4. Te z syfiastych gierek, to pewnie tylko przerobić na gemy, a resztę może da się gdzieś wymienić?
Hrabia Black pisze: 10 sty 2023, o 15:25 Posiadam 17k kart z ponad 3,8k różnych gier. +3000 kart jest niedostępnych na rynku steam.
Bot jest podpięty pod Archi i akceptuje automatycznie oferty z kartami z tej samej gry.
- SteamTradeMatcher - https://steamtradematcher.com/quickmatch/lvlupsteaml
Jeśli ktoś by potrzebował mogę wymienić kart 1:1 między różnymi grami.
Kilka informacji przed wysłaniem oferty na karty z innych gier:
1. Akceptuje oferty +/- 1 karta różnicy między liczbą kart składających się na set.
2. Jak już chcesz wysyłać oferty to polecam kilka małych ofert. Przy tym koncie jest bot i wykonuje wymiany.
3. Wiem że są karty w EQ warte więcej niż normalnie. Ofert z nimi nie zaakceptuje.
4. Oferty akceptuje ręcznie.
PS1. Chyba nie łamie regulaminu. Nie zarabiam na wymianach z użytkownikami.
PS2. Posiadam również dużo kart foliowych jeśli byłby ktoś zainteresowany.
- Ci użytkownicy podziękowali Hrabia Black za ten post:
- pioytyr
- Kontakt:
Co zrobić? Jak posiadasz grę, to wystarczy, że użyjesz program typu Idle Master Extended i on sam Ci wyfarmi karty. Ale to jest związane z tym, że będziesz miał nabity czas w grze, tak jakbyś w nią grał. Działa bez pobierania plików samej gry.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dodam tylko, że to dotyczy tylko gier ktore były płatne, z gier f2p ktore posiadają karty nie wydropisz kart no chyba że zaplacisz w takiej grze za posrednictwem stima 10$/na jedną karte (o ile nic się nie zmieniło do tej pory)
- Kontakt:
Kończy się pewna era...
https://github.com/SteamDatabase/SteamH ... 857L23-L25
W skrócie: Steam zaktualizował artykuł w FAQ i wszystko wskazuje na to, że od tej wyprzedaży nie będą już wypadać kartałki za przeglądanie kolejki...
Zniknęła też ta informacja stąd: https://help.steampowered.com/pl/faqs/v ... -609B-881A

W skrócie: Steam zaktualizował artykuł w FAQ i wszystko wskazuje na to, że od tej wyprzedaży nie będą już wypadać kartałki za przeglądanie kolejki...

Zniknęła też ta informacja stąd: https://help.steampowered.com/pl/faqs/v ... -609B-881A
- Ci użytkownicy podziękowali Quoyque za ten post (w sumie 2):
- TheLastJedi • Kuwejt
Aha ceny w góre, tylko to my obecnie mamy najtańsze karty na Steam, 3 gr vs 3 centy czy tam 0,03 $.Kadaj pisze: 17 gru 2024, o 11:46 Czyli jak nie wprowadzą czegoś w zamian, ceny kart pójdą w górę. Dla sprzedających radość, dla craftujacych eventową odznakę cierpienie. ; p