Dyskusje na temat zdobywania 100% osiągnięć w grach

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

Ojej, obraził się 30-letni biedaczek ( wieku się domyślam, bo sam zasugerował, że 30 letni mężczyźni się tu onanizują do setek ), bo w dość kulturalny sposób nazwałem jego nieładne zachowanie w stosunku do innych osób w tym temacie. Idź szukaj dowodów na używanie nieuczciwych praktyk w celu zdobywania osiągnięć , bo te wszystkie Twoje wcześniejsze wywody nadal nie mają żadnego podparcia dowodami, poza właśnie głupimi postami, prowokacjami i usilnie używanej cenzury.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

patrykem17 pisze: 2 lis 2023, o 16:50online zaliczone
A wszystkie role na max lvl zrobione? Wszystkie kolekcje i próbki zwierząt zebrane?
Tak wiem że za to nie ma aczików (a szkoda) ale maxowanie rdo bez tego to trochę takie na 30%.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

MerlinPL pisze: 3 lis 2023, o 08:11
patrykem17 pisze: 2 lis 2023, o 16:50online zaliczone
A wszystkie role na max lvl zrobione? Wszystkie kolekcje i próbki zwierząt zebrane?
Tak wiem że za to nie ma aczików (a szkoda) ale maxowanie rdo bez tego to trochę takie na 30%.
Temat dotyczy 100% osiągnięć w grze, a nie zrobienie całej gry 100% + 100% aktywności w trybie multiplayer. Ale jak już jesteśmy przy rolach, to Ci powiem, że Łowca jest jeszcze spoko, ale reszta totalnie nie dla mnie. Zresztą jak cały online. Trochę się zmusiłem do zrobienia osiągnięć, zwłaszcza że duży procent z tego grałem w pojedynkę. Ale jakaś tam satysfakcja z tego jest.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Natan pisze: 2 lis 2023, o 23:34 Cicho już, dajcie ludziom w spokoju setki wrzucać.

Poważnie, wydzielcie te ostatnie posty jako osobny temat i niepotrzebne (jak ten) skasujcie - nikt tu nie przychodzi czytać waszych dywagacji o tym co wolno a czego nie.
Bez takich, ja przychodzę. Guanoburza dot. jedynego prawilnego sposobu zdobywania osiągnięć w grach komputerowych zawsze na propsie, achievements serious business!
MerlinPL pisze: 3 lis 2023, o 08:11 A wszystkie role na max lvl zrobione? Wszystkie kolekcje i próbki zwierząt zebrane?
Widzę, że wjeżdżamy w temat "achievementowości" achievementów na pełnej, już jestem gotów na te dywagacje, czy 100% w grze X to PRAWDZIWE 100%? xD

W chwilach takich jak ta nie żałuję spędzenia dodatkowych 12h w pierwszym Assassin's Creed, zbierając wszystkie 420 flag w grze. Dobrze wiem, że gdy strażnik achievementowego ogniska zobaczył mój post, pokiwał z uznaniem głową, mówiąc "Tak. To było prawdziwe 100%.", po czym przybił pieczątkę potwierdzającą "True 100%" gdzieś obok mojego nicku na tablicy korkowej.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

StonRoc pisze: 2 lis 2023, o 23:17 Nie byłem pierwszy panie mocny w gębie, co zwrócił uwagę na czasy koleżki Desolatora. Pierwszy raz został złapany na 10 godzinach w Celeste, więc zanim się wypowiesz to zweryfikuj fakty a nie gadasz bez pojęcia.
Znowu wypisujesz jakieś bzdury. Kto mnie na czym złapał? Sam przyznałem w jaki sposób zdobyłem osiągnięcia.
Zresztą sięgnijmy do SJP, definicja słowa złapać to: «zastać kogoś na wykonywaniu nieuczciwej lub wstydliwej czynności». Nie wykonałem żadnej wstydliwej ani nieuczciwej czynności. Napiszę to kolejny raz, bo kompletnie nic do ciebie nie dociera: pretensje miej do twórców gry, że zaimplementowali tryb asysty i pozwolili za jego pomocą wszystko wbić na 100%.
StonRoc pisze: 2 lis 2023, o 23:17 Wszystkie moje setki ze Steama masz w tym temacie, jak któraś się tobie nie podoba, powiedz, która i pokażę screeny z czasami. Do tego momentu możesz sobie tylko po pierdzielić. I gwarantuję, że nie znajdziesz ani jednego oszukanego maksa.
Nie obchodzi mnie co tu wklejasz i co gwarantujesz, twoja wiarygodność jest zerowa. Liczę na twarde fakty - czyli dane bezpośrednio z profilu Steam.
StonRoc pisze: 2 lis 2023, o 23:17 Nie muszę niczego otwierać, wystarczy że krętacze jak ty sobie pójdą z tego tematu. A patrząc jak się wijesz w histerii, to widać, że ze swoim smrodem już dawno się oswoiłeś.
Nigdzie się nie wybieram. Sam zacząłeś dyskusję i wywołałeś mnie do tablicy, więc nie mam zamiaru odpuszczać. Doskonale widać kto tu się wije w histerii, bo toczysz pianę na wszystkie strony ;)
StonRoc pisze: 2 lis 2023, o 23:17 Proceduralnie generowana gra, gdzie istnieje tylko jedna możliwość zdobycia osiągnięć za podjęte decyzje w jednym podejściu i zupełnym przypadkiem ty po przejściu "na żywioł" zdobyłeś je wszystkie? I do tego czas masz taki sam jak poradniki z YT? No śmieszne, kolego. Na pewno w ogóle nie korzystałeś z poradników.

Jak jesteś taki kozak i tak bardzo chcesz oglądać profile na steamie, to pokaż swój. Na pewno kolejność wbicia acziwków będzie taka sama jak w poradnikach.
WIELKI DETEKTYW nie potrafi znaleźć mojego profilu? Teraz to już mam pewność, że nie jesteś w stanie nic wymaksować bez czytania poradników lub innych "oszustw". Proszę, specjalnie dla ciebie napisałem poradnik w jaki sposób znaleźć mój profil na Steam:

1. Klikasz na mojego nicka:
obraz_2023-11-03_162326839.png
obraz_2023-11-03_162326839.png (18.02 KiB) Przejrzano 3928 razy
2. Następnie obok Steam:
obraz_2023-11-03_162704735.png
obraz_2023-11-03_162704735.png (16.38 KiB) Przejrzano 3928 razy
Jeżeli nadal nie znalazłeś mojego profilu i zaciąłeś się, na którymś z powyższych punktów to daj znać. Postaram się przygotować bardziej szczegółowy poradnik.
Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post:
oLiardi
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 219 razy
Podziękowania: 123 razy

StonRoc pisze: 2 lis 2023, o 23:37
LeniwyJohn pisze: 2 lis 2023, o 23:26 Uderz w stół a nożyce się odezwą :D

Te ... szeryf, ale wyciągnij ten kij z D.... nie ma znaczenia kto co i dlaczego, ważne, że jakieś przegrywy walczą o "sprawiedliwe osiągnięcia" pfffhahahaha. Filozofujecie nad tak trywialną rzeczą. Typ chce chwalić się zczitowanymi "setkami" to co was to tak boli, jacyś samozwańczy obrońcy ... Avengersi Acziwków XD Walczymy by życie przegrywa nabrało sensu! HAHA
Uderz w stół a nożyce się odezwą :D

Te... mocny w gębie, wyciągnij ten kij z D..... Nie ma znaczenia kto co i dlaczego, ale ważne że jakiś przegryw pulta się o czyjeś rzekomo "smutne życie". Filozofujesz tak nad tak trywialną kwestią na forum dla 30 latków co jeszcze "w gry grają". Chcesz komuś mówić, że ma życie takie czy inne a spójrz na swoje. Robisz dramy, bo ktoś wyraził swoje zdanie i moralizujesz przy tym jakbyś był Leszkiem Kołakowskim. Avengers wesołego życia. Walczysz, żeby życie nabrało kolorów. HAHA

A teraz kończąc tę parafrazę.

I tyle to twoje pier-papier jest warte. Tyle co nic. A tylko pultasz się w temacie dla facetów w średnim wieku co męczą gry na PC. No ale wywołałeś mnie do tablicy tym szeryfem więc masz co chciałeś. I zamiast patrzeć na czyjeś smutne życie, to weź się za swoje g-wno warte. Wyjdziesz na tym lepiej.

I dla twojej wiedzy - to nie pierwsza draka o acziwki tutaj i nie ostatnia, więc zacznij szykować nowe teksty, bo pewnie nad tymi powyżej to myślałeś całymi dniami i nocami.
..I tyle to twoje pier-papier jest warte. Tyle co nic. ..
Ależ mój post nie miał żadnej wartości od samego początku, czysta rozrywka widząc jak łykasz wszystko i się odpalasz :D
I dla twojej wiedzy - to nie pierwsza draka o acziwki tutaj i nie ostatnia
Dla mojej wiedzy ?? Przecież zaznaczyłem to w swoim pierwszym poście "G_wnoburza o uczciwość zdobywania osiągnięć powraca co jakiś czas dostarczając masę frajdy ". Typie rozpisujesz się w essejach i udajesz jaki to niby inteligenty jesteś a chwile później potykasz się i leżysz na ryju XD Jak widać potrafię cię przeżuć i wypluć stosując jakieś 10% ilości tekstu niż te twoje wywody. Cieszę się, że tak się spinasz, mnóstwo rozrywki dostarczasz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Haazheel pisze: 3 lis 2023, o 11:27 Widzę, że wjeżdżamy w temat "achievementowości" achievementów na pełnej, już jestem gotów na te dywagacje, czy 100% w grze X to PRAWDZIWE 100%? xD
Nie po prostu aktualnie gram w rdo i acziki z multi stanowią niewielką część ze wszystkich i większość z nich nie wymaga dłuższego grania. Zrobienie 100% aczików online w rdo to w zasadzie liźnięcie trybu online który oferuje o wiele więcej. Też miałem sobie dać spokój bo te z trybu online już mam ale wychodzę z założenie że skoro zapłaciłem za produkt to wykorzystam w maksymalnym stopniu to co ma do zaoferowania.
Haazheel pisze: 3 lis 2023, o 11:27 W chwilach takich jak ta nie żałuję spędzenia dodatkowych 12h w pierwszym Assassin's Creed, zbierając wszystkie 420 flag w grze. Dobrze wiem, że gdy strażnik achievementowego ogniska zobaczył mój post, pokiwał z uznaniem głową, mówiąc "Tak. To było prawdziwe 100%.", po czym przybił pieczątkę potwierdzającą "True 100%" gdzieś obok mojego nicku na tablicy korkowej.
Pierwszy AC nie ma aczików w kliencie, nie pamiętam czy w ogóle ma te w grze, chyba ma, ale w nowszych odsłonach już się pojawiały acziki za 100% synchronizacji a to wymaga zbierania znajdziek.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 349 razy
Podziękowania: 343 razy

LeniwyJohn pisze: 3 lis 2023, o 17:54 Cieszę się, że tak się spinasz, mnóstwo rozrywki dostarczasz.
Nie ma sprawy mordo! Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że mogłem jakiemuś przegrywowi dostarczyć odrobinę radości w jego smutnym jak *kartoflulu* życiu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

StonRoc pisze: 6 lis 2023, o 14:56 Nie ma sprawy mordo! Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że mogłem jakiemuś przegrywowi dostarczyć odrobinę radości w jego smutnym jak *kartoflulu* życiu.
Chcesz zgrywać elokwentnego inteligenta w tym wątku, ale wychodzisz jedynie na spiętego frustrata, który widząc, że jest w mniejszości ucieka się do personalnych wycieczek pod adresem innych użytkowników. Żenujące zachowanie, zwłaszcza gdy ma się za samozwańczego obrońcę moralności ds. achievementów w grach.
Awatar użytkownika
Łowca

Haazheel pisze: 6 lis 2023, o 15:16
StonRoc pisze: 6 lis 2023, o 14:56 Nie ma sprawy mordo! Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że mogłem jakiemuś przegrywowi dostarczyć odrobinę radości w jego smutnym jak *kartoflulu* życiu.
Chcesz zgrywać elokwentnego inteligenta w tym wątku, ale wychodzisz jedynie na spiętego frustrata, który widząc, że jest w mniejszości ucieka się do personalnych wycieczek pod adresem innych użytkowników. Żenujące zachowanie, zwłaszcza gdy ma się za samozwańczego obrońcę moralności ds. achievementów w grach.
Przecież ten StonRoc to jakiś smarkacz max 14 lat co wprost wynika z jego słownictwa. Nikt nie używa zwrotów typu "pier-papier" czy powtarza po osobie cytowanej (lustrzane odbicie) "nie bo ty" :macha: :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

filtr wulgaryzmow używa takich slow na tym forum o ile go nie wylaczyles w opcjach a jak widzę nie zrobileś tego
Awatar użytkownika
Łowca

Armin pisze: 6 lis 2023, o 17:34 filtr wulgaryzmow używa takich slow na tym forum o ile go nie wylaczyles w opcjach a jak widzę nie zrobileś tego
Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Teraz przegrzebałem ustawienia i faktycznie tak było heh.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Miałem w coś pograć, ale ta "dyskusja" jest zbyt "fascynująca"... Gdzie jest moderacja żeby wywalić te bzdury?
Awatar użytkownika
Predator

Haazheel pisze: 6 lis 2023, o 15:16 Chcesz zgrywać elokwentnego inteligenta w tym wątku, ale wychodzisz jedynie na spiętego frustrata, który widząc, że jest w mniejszości ucieka się do personalnych wycieczek pod adresem innych użytkowników. Żenujące zachowanie, zwłaszcza gdy ma się za samozwańczego obrońcę moralności ds. achievementów w grach.
Nie do końca rozumiem co masz na myśli? Tzn. dopóki Leniwy pisał do mnie teksty w stylu przegryw, smutne życie, tworzył dezyderaty o tym jak się spinam, to było wszystko wg ciebie okej. Jak odpłaciłem pięknym za nadobne, to nagle "wycieczki personalne" z mojej strony. Gdzie byłeś panie arbitrze moralności oceniać "żenujące zachowanie", gdy Leniwy pisał swoje prowokacje?

Cała dyskusja nie ma sensu - jeśli ktoś myśli, że może umieszczać cheaterskie setki, to zapraszam do założenia profilu na Astatsie. Ciekawe jak szybko taki ktoś zostanie zbanowany.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

StonRoc pisze: 10 lis 2023, o 13:44 Cała dyskusja nie ma sensu - jeśli ktoś myśli, że może umieszczać cheaterskie setki, to zapraszam do założenia profilu na Astatsie. Ciekawe jak szybko taki ktoś zostanie zbanowany.
Na mojego poprzedniego posta w tym wątku kiedyś odpiszesz? Czy po prostu mogę ci przypiąć łatkę tchórza i hipokryty?
Awatar użytkownika
Łowca

StonRoc pisze: 10 lis 2023, o 13:44
Haazheel pisze: 6 lis 2023, o 15:16 Chcesz zgrywać elokwentnego inteligenta w tym wątku, ale wychodzisz jedynie na spiętego frustrata, który widząc, że jest w mniejszości ucieka się do personalnych wycieczek pod adresem innych użytkowników. Żenujące zachowanie, zwłaszcza gdy ma się za samozwańczego obrońcę moralności ds. achievementów w grach.
Nie do końca rozumiem co masz na myśli? Tzn. dopóki Leniwy pisał do mnie teksty w stylu przegryw, smutne życie, tworzył dezyderaty o tym jak się spinam, to było wszystko wg ciebie okej. Jak odpłaciłem pięknym za nadobne, to nagle "wycieczki personalne" z mojej strony. Gdzie byłeś panie arbitrze moralności oceniać "żenujące zachowanie", gdy Leniwy pisał swoje prowokacje?
Ależ się tak nie spinaj (po raz niewiadomo już który)... Dobrze napisałeś na samym końcu ... PROWOKACJE, które łykałeś jak młody pelikan i odbierałeś personalnie po czym się tłumaczyłeś i odbijałeś piłeczkę.... pisałem na samym początku o "jakimś" szeryfie i jego smutnym życiu, na to ty zareagowałeś... poczułeś, że twoje ego jest urażone. Moja prowokacja była bezosobowa. Po raz kolejny - uważasz siebie za obrońcę sprawiedliwości a wszyscy cisną z ciebie bekę, nikt się nie przejmuje tylko ty. Pisałem o "jakimś" bezimiennym przegrywie a ty obrażony odpisujesz, że to ja jestem przegrywem, co w ogóle mnie nie wzruszyło. Weź się obudź wreszcie.
"cheaterskie setki" "zostanie zbanowany" :macha: :macha: :macha: :macha: :macha: :macha:
Awatar użytkownika
Predator

LeniwyJohn pisze: 10 lis 2023, o 16:15 Dobrze napisałeś na samym końcu ... PROWOKACJE, które łykałeś jak młody pelikan i odbierałeś personalnie po czym się tłumaczyłeś i odbijałeś piłeczkę....
O czym mówisz? Bekę to można mieć z ciebie, bo walisz jakieś pełne pretensji teksty a jak dostaniesz odpowiedź, to piszesz coś o "poziomie 14latków". Kto tu zachowuje się jak 14 latek? No ty. Sam świetnie siebie podsumowałeś, nie masz nic do powiedzenia a tylko prowokujesz.

I jeszcze każdy twój post to dezyderat na pół strony pełen jakiś frustracji. Nie masz nic do powiedzenia a się ciskasz. Bzdury wygadujesz.
Desolator pisze: 10 lis 2023, o 15:46 Na mojego poprzedniego posta w tym wątku kiedyś odpiszesz? Czy po prostu mogę ci przypiąć łatkę tchórza i hipokryty?
Zadałem proste pytanie, która z moich setek tutaj wstawionych jest według ciebie oszukana? Do momentu jak nie wskażesz choćby jednej to nie mam o czym z tobą rozmawiać. Więc zanim ja zacznę odpisywać na twoje posty, ty odpowiedz na moje, bo bezpodstawnie zarzuciłeś mi oszukiwanie przy setkach.
Awatar użytkownika
Łowca

StonRoc pisze: 10 lis 2023, o 19:13
LeniwyJohn pisze: 10 lis 2023, o 16:15 Dobrze napisałeś na samym końcu ... PROWOKACJE, które łykałeś jak młody pelikan i odbierałeś personalnie po czym się tłumaczyłeś i odbijałeś piłeczkę....
O czym mówisz? Bekę to można mieć z ciebie, bo walisz jakieś pełne pretensji teksty a jak dostaniesz odpowiedź, to piszesz coś o "poziomie 14latków". Kto tu zachowuje się jak 14 latek? No ty. Sam świetnie siebie podsumowałeś, nie masz nic do powiedzenia a tylko prowokujesz.

I jeszcze każdy twój post to dezyderat na pół strony pełen jakiś frustracji. Nie masz nic do powiedzenia a się ciskasz. Bzdury wygadujesz.
Płaczę ze śmiechu :D
Oceniłem wartość twoich postów jako wypociny 14latka ... lustrzane odbicie, że to ja się zachowuje jak 14latek.
Sam siebie podsumowałem, że prowokuje i nie mam mam nic do powiedzenia? ZGADZA SIĘ i to potwierdzam po raz kolejny, że piszę prowokacje, które ty łykasz jak młody pelikan, co można mieć do powiedzenia w temacie dzielenia się screenami "setek"??? No ty to prowadzisz dochodzenia czy są one uczciwe czy zhackowane :D
Kilka dni temu napisałem, że wypisujesz eseje ... lustrzane odbicie, piszesz, że "każdy twój post to dezyderat na pół strony pełen jakiś frustracji".
Znam kilka takich osób, dolega tobie SCHIZOFRENIA, można to leczyć.
Idź lepiej sprawdzać czy "setki" są uczciwie zrobione :D siedzisz zamknięty w piwnicy całe życie i walczysz o uczciwe zdobywanie osiągnięć w gierkach :D :D
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

StonRoc pisze: 10 lis 2023, o 19:13 Zadałem proste pytanie, która z moich setek tutaj wstawionych jest według ciebie oszukana? Do momentu jak nie wskażesz choćby jednej to nie mam o czym z tobą rozmawiać. Więc zanim ja zacznę odpisywać na twoje posty, ty odpowiedz na moje, bo bezpodstawnie zarzuciłeś mi oszukiwanie przy setkach.
Nie wytrzymam, zabawne masz wymówki i jeszcze stawiasz jakieś śmieszne warunki :D Nic nie odpisałeś, bo się kompletnie skompromitowałeś i nie wiedziałeś co odpisać. M.in. sądziłeś, że nie pokażę profilu, a on był dostępny przez cały czas.

W takim razie stwierdzam, że jesteś tchórzem i hipokrytą :macha: Wielki obrońca moralności boi się pokazać profil, bo z pewnością znajdziemy tam wiele kompromitujących treści. Zostałeś pokonany własną bronią. Rzucasz oskarżeniami na wszystkie strony, a sam nie potrafisz udowodnić swojej uczciwości. Obrazkami nic nie udowodnisz - można je wyciąć z dowolnego profilu lub spreparować w narzędziach do obróbki grafiki czy nawet wygenerować przez AI.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

Zastanawia mnie co w przypadku gdy ktoś gra na steam decku. Czas gry lokalny (w bibliotece) i ten publiczny (na profilu) nie pokrywają się (ma to związek z graniem offline na steam decku). Dla przykładu w jednej grze lokalnie mam 19,6h a publicznie 8,1h. Do tego osiągnięcia które zostają odblokowane dopiero w memencie przejścia do trybu online przez co wszystkie mają ten sam czas odblokowania tak jak za użyciem SAMA. Ciekawe w jaki sposób Szeryf Osiągnięć będzie w stanie zweryfikować autentyczność 100% osiągnięć grających na steam decku.
Ci użytkownicy podziękowali exoixonar za ten post:
MerlinPL
ODPOWIEDZ