Submerged: Hidden Depths od 1 września: https://store.epicgames.com/pl/free-games

Mam tak samo, nawet kupiłem parę gier, ale ... po prostu odrzuca od grania.serafek5 pisze: 29 wrz 2022, o 19:36 Mam pytanie do osób które korzystają z Epica. Czy komukolwiek ten klient też chodzi jakby chciał, a nie mógł? Przysięgam, to jest nieużywalne. Przeglądając bibliotekę, kliknięcie przy dowolnej grze w te trzy kropki kończy się około sekundową zwiechą, dodatkowo wyraźnie komputer wskakuje mi na mocniejsze obroty. Próbowałem posegregować sobie bibliotekę na kolekcje, ale to jest niewykonalne, ja jeszcze nie widziałem, żeby jakakolwiek aplikacja zwieszała mi się tak na komputerze. Mam na epicu ok. 150 gier, a na Steamie ok. 700 i oczywiście on chodzi jak należy. Ja naprawdę nie chcę być do tej platformy uprzedzony - platforma jak platforma, ale mi się realnie odechciewa grać w cokolwiek z niej, jak tylko widzę tą bibliotekę...
O, jak sie ukryji multi raki to mozna na to nawet patrzeckmpt pisze: 28 wrz 2022, o 18:29 Klient epik wzbogacił się o nową funkcjonalność - możliwość tworzenia własnych kategorii/kolekcji. Ja oprócz ulubionych dodałem sobie kategorię gry multiplayer i przeglądanie biblioteki stało się wygodniejsze.
U mnie klient włącza się 30-40 sek., a potem działa bez przeszkód. Trochę to wkurzające, bo steam/origin/uplay startują dużo szybciej, ale może z czasem to poprawią. Może na SSD ładowałoby się szybciej, ale nie mam jak sprawdzić, bo zapchany :pserafek5 pisze: 29 wrz 2022, o 19:36 Mam pytanie do osób które korzystają z Epica. Czy komukolwiek ten klient też chodzi jakby chciał, a nie mógł?
Mam to samo. Patologiczny launcherserafek5 pisze: 29 wrz 2022, o 19:36 Mam pytanie do osób które korzystają z Epica. Czy komukolwiek ten klient też chodzi jakby chciał, a nie mógł? Przysięgam, to jest nieużywalne. Przeglądając bibliotekę, kliknięcie przy dowolnej grze w te trzy kropki kończy się około sekundową zwiechą, dodatkowo wyraźnie komputer wskakuje mi na mocniejsze obroty. Próbowałem posegregować sobie bibliotekę na kolekcje, ale to jest niewykonalne, ja jeszcze nie widziałem, żeby jakakolwiek aplikacja zwieszała mi się tak na komputerze. Mam na epicu ok. 150 gier, a na Steamie ok. 700 i oczywiście on chodzi jak należy. Ja naprawdę nie chcę być do tej platformy uprzedzony - platforma jak platforma, ale mi się realnie odechciewa grać w cokolwiek z niej, jak tylko widzę tą bibliotekę...
U mnie jest na SSD i zachwuje się podobnie.kmpt pisze: 30 wrz 2022, o 16:30U mnie klient włącza się 30-40 sek., a potem działa bez przeszkód. Trochę to wkurzające, bo steam/origin/uplay startują dużo szybciej, ale może z czasem to poprawią. Może na SSD ładowałoby się szybciej, ale nie mam jak sprawdzić, bo zapchany :pserafek5 pisze: 29 wrz 2022, o 19:36 Mam pytanie do osób które korzystają z Epica. Czy komukolwiek ten klient też chodzi jakby chciał, a nie mógł?