Wczoraj to mi sie ggdeals ladowalo 5 minut...darkwind pisze: 7 wrz 2022, o 22:13 NIe wiem czy to tylko u mnie ale od kilku dni bazar strasznie wolno chodzi. Klikam jakąś ofertę strona zaczyna mielić i mielić zanim załaduje. Wystawienie komentarza muszę kilka razy klikać bo nie chce zaskoczyć.
Wrażenia z Bazaru
To samo u mnie, komentarz wystawia się relatywnie szybko, ale jeżeli chodzi o stronę to ładuje mi się koło 2 minut, każda zmiana strony na bazarze to jakieś pół minuty, strasznie irytujące.darkwind pisze: 7 wrz 2022, o 22:13 NIe wiem czy to tylko u mnie ale od kilku dni bazar strasznie wolno chodzi. Klikam jakąś ofertę strona zaczyna mielić i mielić zanim załaduje. Wystawienie komentarza muszę kilka razy klikać bo nie chce zaskoczyć.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 66 razy
Wchodzę na bazar codziennie, czasem nawet kilka razy dziennie i jak nie mam takich symptomów. Więc macie problem z netem lub przeglądarką. Raz na jakiś czas polecam CTRL + F5 na odpalonej przeglądarce. Może się śmieci nazbierało. I nie zaszkodzi test na innej. Niektóre jak ta nowa Opera "dla graczy" potrafi się nieźle ciąć i nie ładować prawidłowo. Po tygodniu wywaliłem przez te problemy. Na Chromie i Chromium nie ma cyrków.
Pisałem to sprawdzając wszystkie inne strony jednocześnie. Każda działała normalnie, tylko bazar mulił. Po moim poście nagle się naprawiło, ewentualnie co jakiś krótki czas odświeżając zajmuje to chwilę dłużej. Tak samo korzystam z Chrome. Niestety od kilku dni po prostu był jakiś problem i bazar ciął niemiłosiernie. W takim razie skoro u Ciebie nie było problemu, to może jest to zasługa dostawcy? Sam nie wiem.Turli pisze: 9 wrz 2022, o 18:24 Wchodzę na bazar codziennie, czasem nawet kilka razy dziennie i jak nie mam takich symptomów. Więc macie problem z netem lub przeglądarką. Raz na jakiś czas polecam CTRL + F5 na odpalonej przeglądarce. Może się śmieci nazbierało. I nie zaszkodzi test na innej. Niektóre jak ta nowa Opera "dla graczy" potrafi się nieźle ciąć i nie ładować prawidłowo. Po tygodniu wywaliłem przez te problemy. Na Chromie i Chromium nie ma cyrków.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Mi tnie bazar w momencie wystawiania komentarzy komuś, kto ma bardzo wysoką reputację... Kilka tysięcy w sensie. Wtedy mieli i mieli i mieli. Tak jakby cały database tych jego komentarzy był przetwarzany... Jak mniejszym wystawiam to jest od strzała...
- Podziękował: 98 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Czy trzeci dzień czekania na opłacony praktycznie w momencie rezerwacji klucz, bez oznak życia ze strony sprzedającego, który w dodatku negatywa za podobną akcję ma już na koncie, to dość długo, by taką transakcję zgłosić?
Ja bym już zgłosił po 24hWernwulf pisze: 12 wrz 2022, o 01:28 Czy trzeci dzień czekania na opłacony praktycznie w momencie rezerwacji klucz, bez oznak życia ze strony sprzedającego, który w dodatku negatywa za podobną akcję ma już na koncie, to dość długo, by taką transakcję zgłosić?
- Kontakt:
W momencie rezerwacji klucza, 9 września, ostatnie logowanie sprzedającego miało miejsce "dzień temu", więc to nie tak, że ewidentnie nie było go tutaj od miesięcy, a ja nie zwróciłem na to uwagi. Za późno zorientowałem się jedynie, że ma już na koncie jeden podobny wybryk.Silas pisze: 13 wrz 2022, o 00:36 Proponowałbym przed zakupem zwracać uwagę na ostatnie logowanie sprzedającego, zaoszczędzi to niepotrzebnych nerwów![]()
E tam... ja raz czekalem pare miesiecy na kluczWernwulf pisze: 13 wrz 2022, o 01:45W momencie rezerwacji klucza, 9 września, ostatnie logowanie sprzedającego miało miejsce "dzień temu", więc to nie tak, że ewidentnie nie było go tutaj od miesięcy, a ja nie zwróciłem na to uwagi. Za późno zorientowałem się jedynie, że ma już na koncie jeden podobny wybryk.Silas pisze: 13 wrz 2022, o 00:36 Proponowałbym przed zakupem zwracać uwagę na ostatnie logowanie sprzedającego, zaoszczędzi to niepotrzebnych nerwów![]()

- Kontakt:
Współczuję. Coś mi się wydaje, że i ja sobie tyle poczekam. Szkoda, że w takiej sytuacji jest się tak bezradnym. "Będę tu wpadał minimum raz dziennie", pisze koleś, którego Bazar nie widział od pięciu dni...
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Mam pytanie a raczej prośbę istnieje jakiś sposób na ukrycie gier dlc które mam w bibliotece a które sam bazar nie ukrywa wiem dlaczego tego nie robi ale powina być opcja ukrywania gier ręcznie lub też może jakiś skrypcik ktoś by ogarnął
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Ja dodaje dlcki i gry z synchronizacja i gg deals i samego konta steam niestety i tak większość dlc wyswietla w wyszukiwanych lub np cale pakiety gier typu X-COM: Complete Pack a można by było ukryć samemu ten zbiór lub też dlc ktore wyswietla sie w sugerowanych najnowszychArmin pisze: 21 wrz 2022, o 06:38 dodaj te dlc do kolekcji na gg deals i potem synchronizuj baze danych na bazarze (w ustawieniach)
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
można by było samemu ale jeszcze dlugo nie bedzie takiej możliwości
wałkowane że nad bazarem nie pracuje żaden programista łowców
wałkowane że nad bazarem nie pracuje żaden programista łowców
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Przepraszam
Ale chciałem się dopytać co zrobić w sprawie z pewnym delikwentem, który w piątek wziął ode mnie gierkę, po wysłaniu chwilę potem maila do paypal do dziś nie odpisuje, ani nie odczytuje wiadomości, wygląda jakby kliknął zakup i słuch o nim zaginął, ale loguje się, teraz pisze, że "online 1godz temu". Wpisałem w ofercie, że czekam 24h na wpłatę, ale nigdy nie miałem z tym problemów ani nie musiałem anulować, a jak coś to ktoś zawsze poinformował, ma to jakiś skutek czy coś? Po jego komentarzach widać, że jest to u niego norma.
Ale chciałem się dopytać co zrobić w sprawie z pewnym delikwentem, który w piątek wziął ode mnie gierkę, po wysłaniu chwilę potem maila do paypal do dziś nie odpisuje, ani nie odczytuje wiadomości, wygląda jakby kliknął zakup i słuch o nim zaginął, ale loguje się, teraz pisze, że "online 1godz temu". Wpisałem w ofercie, że czekam 24h na wpłatę, ale nigdy nie miałem z tym problemów ani nie musiałem anulować, a jak coś to ktoś zawsze poinformował, ma to jakiś skutek czy coś? Po jego komentarzach widać, że jest to u niego norma.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Zgłoś mi go lub transakcję przez bazarkowy system raportów (flaga pod avatarem użytkownika na profilu bądź pod obrazkiem z gry na karcie transakcji) i jeśli to taki recydywista jak mówisz, to sobie z nim pogadam.