Dzięki!
Wszedłem do konsoli z linku:
Kod: Zaznacz cały
steam://open/console
licenses_for_app 750920
License packageID 220672:
Nie jest z HB. Był kupiony w sklepie.
Dzięki!
steam://open/console
licenses_for_app 750920
License packageID 220672:
No tak czułem właśnie, SE narobiło strasznego bałaganu z tym DE. To samo zrobili z Just Cause 4.McSnake pisze: No to mnie różne komentarze w sieci zmyliły... a także głupi SE.
Nazwa podstawki w sklepie steam'a - Store Name : Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
Sprawdziłem w konsoli steamowej, kluczyk aktywował SUB_ID 268072 , czyli samą gołą podstawkę
Dzięki za info już znalazłem skoczyło o 0,02 dopłaciłem i gra ogólnie to nie upłynęła nawet minuta od wpłaty pierwszy raz miałem taki przypadekPiccoloPL pisze: Coś musiałeś źle zrobić. Prawdopodobnie wpisałeś złą kwotę i będzie trzeba dopłacić. To, że teraz BTA jest niższe to już twoja strata bo HB zmusi cię do dopłaty do BTA jakie było w chwili gdy kupowałeś grę. Opcja dopłaty jest gdzieś w miejscu gdzie odbierasz bundla. Poda ci ile musisz dopłacić.
Oczywiście, że znikają. Była już o tym mowa na forum. Jest wątek na Sg gdzie podane są bundle, głównie HB, z których nie da się już odkryć kluczy.Kuwejt pisze: Z Bundli klucze znikają?
Nie miałem takiej sytuacji.
Może to jakiś wyjątek?
https://www.reddit.com/r/GameDealsMeta/comments/ecdppw/many_humble_original_keys_in_humble_monthlies_are/
Były w HB z głównych wszystkie poza 3, Remaster i 7.