BTW:
Co prawda nie temat stricte o Twisto ale osobnego na forum nie znalazłem, a widzę że jesteś zorientowany. Twisto wziąłem jako kartę walutową z korzystnym kursem i na razie wygląda OK - pierwsza płatność 12$ za HB monthly właśnie się wczoraj rozliczyła z kursem nawet ciut lepszym niż Walutomat, o PP czy Visa w PLN z 2,5% prowizją nie wspominając. No ale jak ze spłatą i wykorzystaniem tych bonusowych 100 zł/punktów Twisto - 29 dziś, a po nim zaraz koniec miesiąca, karta dopiero mi przyszła i to była jedyna płatność.
Niepokoi trochę REGULAMIN PROMOCJI „BONUS Z TWISTO – II EDYCJA” (z którego większość z nas z tych 100 zł/pktów skorzystała:
7.8 Uczestnik może korzystać z danego Bonusu na następujących zasadach:
7.8.1 jednokrotnie, co oznacza, że po wykorzystaniu danego Bonusu nie będzie możliwe ponowne dokonanie spłaty zobowiązań Uczestnika względem Twisto w sposób wskazany w pkt 7.6 przy wykorzystaniu tego samego Bonusu;
7.8.2 do wysokości wierzytelności niższej, co oznacza, że w przypadku, jeżeli po wykorzystaniu Bonusu w sposób wskazany w pkt 7.6, Bonus nie zostałby wykorzystany w całości, w pozostałej części wierzytelność wynikająca z Bonusu ulega umorzeniu i nie jest należna;
Czy ja dobrze to interpretuję i w przypadku zapłacenia Twisto w danym miesiącu tylko za HB monthly te 12$, czyli 47 PLN po przeliczeniu pozostałe 53 zł stosownie do pkt 7.8.2 przepadają?
Ktoś to w praktyce już przerabiał wcześniej rozliczając bonus/punkty Twisto?