Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
z monthly jest roznie - te ktore byly powyzej 95% (a ostatnio i te co chodzily za centy w kluczykarniach) sa jako bundlowane, reszta jest jako non bundled (latwo sprawdzic - create new giveaway, te z gwiazdka bundlowane, te bez gwiazdki full cv).
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
A ja mam pytanie - gdzie dokładnie można zobaczyć kiedy i na jakiej podstawie konkretne tytuły zostały zdegradowane - czyli z pełnopłatnych na obniżoną wartość (aka "bundle") albo w ogóle na bezpłatne (aka "rozdajo")
Ale od kilku miesięcy gry z Monthly są traktowane jako bundlówki i zadziałało to także wstecz. Ja przez to cały lvl niżej spadłem, ale udało się nadrobić.tigritron pisze:Śmieszne, od kiedy jako gry z pełnym cv dopuszcza sie gry z humble monthly, które można kupić na bazarze za max 2 zł, 7 level można szybko nabić. Zapewnie to żal żopę ściska,że pijawkę, to raczej do prywatnych grup nie wpuszczają.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
12 usd kiedyś miało stanowić mniej niż 5% wartości całego bundla. W związku z tym, że w innych bundlach były zazwyczaj bundlówki, byli równi i równiejsi, bo monthly to nie był bundle. Widzę, że powoli, się zmienia, bo główne tytuły mają reduced value, ale takie shrouded isle i metrico(był po taniości na bazarze w czasie bundla) dalej mam na liście full value.
https://www.steamgifts.com/discussion/w ... =8#PmpE08F
ot, np lipcowe dalej jest niezbundlowane
odnosnie kiedy i co zbundlowane:
http://www.sgtools.info/lastbundled
ot, np lipcowe dalej jest niezbundlowane
odnosnie kiedy i co zbundlowane:
http://www.sgtools.info/lastbundled
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
A jak już jesteśmy w temacie Steamgifts, to obczajcie sobie moje gibki. Są najfajniejsze na świecie.
https://www.steamgifts.com/user/remike
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Z monthly jest ostatnio problem, bo rozdają namiętnie te kupony, które mogą cenę zbić nawet do 4$ (97% zniżki). Lub "kup teraz, to następny dostaniesz gratis" (też zbija cenę powyżej 95%). Więc o ile HB dalej będzie robić takie akcje, jak te wymienione w tym temacie, to gry będą dodawane do bundle list:
https://www.steamgifts.com/discussion/G ... dungeons-3
Kiedyś takiego problemu nie było, albo się płaciło za miesiąc, albo za kwartał, albo za rok. W przypadku rocznego wychodziło 11$ / miesiąc, więc dużo powyżej progu zbundlowania. Jedyna nowość to to, że moderatorzy zdecydowali zbundlować te wszystkie "zapychacze" co kosztowały 1zł na bazarze i dawały 10 - 15CV. Są ludzie, którzy oddawali praktycznie tylko to x5 żeby "stracić" jak najmniej.
Bundle list to taka walka z wiatrakami, jak się zatka jeden sposób na boost CV, to ktoś wpadnie na inny pomysł. Z jednej strony nigdy nie będę w pełni szczelne, z drugiej nie wymyślili nic innego. A GameMIner dawno padł, taka to dobra była strona :hehe: Tam to dopiero ruscy sobie golda i węgiel nabijali, mając dostęp do nieograniczonej liczby tanich giftów w rublach
https://www.steamgifts.com/discussion/G ... dungeons-3
Kiedyś takiego problemu nie było, albo się płaciło za miesiąc, albo za kwartał, albo za rok. W przypadku rocznego wychodziło 11$ / miesiąc, więc dużo powyżej progu zbundlowania. Jedyna nowość to to, że moderatorzy zdecydowali zbundlować te wszystkie "zapychacze" co kosztowały 1zł na bazarze i dawały 10 - 15CV. Są ludzie, którzy oddawali praktycznie tylko to x5 żeby "stracić" jak najmniej.
Bundle list to taka walka z wiatrakami, jak się zatka jeden sposób na boost CV, to ktoś wpadnie na inny pomysł. Z jednej strony nigdy nie będę w pełni szczelne, z drugiej nie wymyślili nic innego. A GameMIner dawno padł, taka to dobra była strona :hehe: Tam to dopiero ruscy sobie golda i węgiel nabijali, mając dostęp do nieograniczonej liczby tanich giftów w rublach

- Kontakt:
Jeśli to było przypadkiem skierowane do mnie to za przeproszeniem ale tutaj wielkie G jest a nie odpowiedź na moje pytanie.
Jeszcze raz - szukam KOMPLETNEJ (a nie minimalnego wycinka) listy albo bazy gier które mają obniżoną wartość, włącznie także z tymi które zostały zakwalifikowane jako bezwartościowe, włącznie z datą oraz konkretną podstawą na której tak zostały zaliczone.
Dlaczego? Ponieważ steamgifts konsekwentnie i po raz kolejny ud**pia mnie w stylu oczywiście retroaktywnym. Tzn, w momencie gdy dawałem giba, to był on warty XX CV, po czym po zakończeniu giveawaya - tydzień, miesiąc, PÓŁ ROKU nagle okazuję się że dostałem dużo mniej i jestem sobie PO RAZ KOLEJNY zdegradowany.
Pytam się zatem - gdzie jest konkretna lista którą mógłbym przynajmniej zweryfikować czy w niej znajdują się jakieś sensowne dane a nie jakieś wyssane z brudnego palucha głupoty
Bo taka lista oczywiście musi istnieć, bo na jakiejś podstawie były wprowadzane wszystkie zmiany, nieprawdaż?
Więc chcę mieć do niej wgląd. Może tak pomógłby mi jakiś obecny tutaj członek supportu?
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
A szukałeś w najlepszym do tego miejscu, czyli na samym SG? https://www.steamgifts.com/bundle-gameslewriczin pisze:Jeśli to było przypadkiem skierowane do mnie to za przeproszeniem ale tutaj wielkie G jest a nie odpowiedź na moje pytanie.
Jeszcze raz - szukam KOMPLETNEJ (a nie minimalnego wycinka) listy albo bazy gier które mają obniżoną wartość, włącznie także z tymi które zostały zakwalifikowane jako bezwartościowe, włącznie z datą oraz konkretną podstawą na której tak zostały zaliczone.
Dlaczego? Ponieważ steamgifts konsekwentnie i po raz kolejny ud**pia mnie w stylu oczywiście retroaktywnym. Tzn, w momencie gdy dawałem giba, to był on warty XX CV, po czym po zakończeniu giveawaya - tydzień, miesiąc, PÓŁ ROKU nagle okazuję się że dostałem dużo mniej i jestem sobie PO RAZ KOLEJNY zdegradowany.
Pytam się zatem - gdzie jest konkretna lista którą mógłbym przynajmniej zweryfikować czy w niej znajdują się jakieś sensowne dane a nie jakieś wyssane z brudnego palucha głupoty
Bo taka lista oczywiście musi istnieć, bo na jakiejś podstawie były wprowadzane wszystkie zmiany, nieprawdaż?
Więc chcę mieć do niej wgląd. Może tak pomógłby mi jakiś obecny tutaj członek supportu?
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Nudna już się robisz z tym "gameminer" padł.
Niestety nic nie poradzę na to że nie potrafisz zrozumieć tak prostej rzeczy jak uczciwy system CV oparty na popularności giba a nie zasobności portfela.
To tylko dowód na to jak żałosny jest ten system liczenia CV. A wprowadzić nowy lepszy to całe 5 minut roboty. Tylko że do tego nie dojdzie bo sitwa nabijaczy cv kontroluje SG, a cg nie ma jaj żeby cokolwiek zmienić i wisi mu to bardzo niskim kalafiorem.
Ciekawe co byście powiedzieli gdyby tak wprowadzić zasadę że giby prywatne i dla grupy dają 0 cv. Dla mnie to uczciwa zasada. Bawisz się na swoim prywatnym podwórku? To się baw ale nie oczekuj że prywatny folwark ma wpływać na cały ogół. Oczywiście ta zasada powinna być wprowadzona tak samo jak bundlówki czy z datą wsteczną np. za ostanie 7 lat.
Ta strona z założenia była stroną dla Rosjan. Pisanie "ruscy" tylko pokazuje jak niski poziom kultury posiadasz.
Nie ma takiej listy. Jeden typek z SG na podstawie "donosu" od użytkownika SG może każdą grę z dowolną datą wsteczną uznać za bundlowaną.lewriczin pisze: Jeśli to było przypadkiem skierowane do mnie to za przeproszeniem ale tutaj wielkie G jest a nie odpowiedź na moje pytanie.
Szkoda tylko że robi to tak wybiórczo i że nie poddał analizie to o czym wspomniałem czyli nabitą CV na rosyjskich kluczach/giftach.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2018, o 22:34 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 5 razy.
:salty: ale przynajmniej duzo sprawdzania nie ma
(@lewriczin)
:salty: wspaniała strona ze wspaniałym systemem by tak nie padla, przeciez tam nikt nie ogrywal systemu.
piszesz w dodatku jak sam bys w malych grupkach nie rozdawal. piszesz odpuscie sobie sg, a jakos sam nie mozesz odpusic i wchodzisz i wchodzisz i bedziesz wchodzil zapewne
(at@cFalcon)

:salty: wspaniała strona ze wspaniałym systemem by tak nie padla, przeciez tam nikt nie ogrywal systemu.
piszesz w dodatku jak sam bys w malych grupkach nie rozdawal. piszesz odpuscie sobie sg, a jakos sam nie mozesz odpusic i wchodzisz i wchodzisz i bedziesz wchodzil zapewne

- Kontakt:
Gdybyś zamiast docinek był w temacie to byś wiedział że GameMiner upadł dzięki Valve któremu nie spodobał się system "redystrybucji" tanich giftów do innych regionów.mori pisze: :salty: wspaniała strona ze wspaniałym systemem by tak nie padla, przeciez tam nikt nie ogrywal systemu.
piszesz w dodatku jak sam bys w malych grupkach nie rozdawal. piszesz odpuscie sobie sg, a jakos sam nie mozesz odpusic i wchodzisz i wchodzisz i bedziesz wchodzil zapewne(at@cFalcon)
Masz ból

Oddaje duble z bundli bo tak chcę, bo dobrym jestem człowiekiem. I mam głęboko w

I to was właśnie boli. Bo prawda zawsze boli. Że nie macie o co się do mnie dosrać i wstyd wam przyznać że jesteście na SG tylko i wyłącznie dla własnej korzyści.
- Kontakt:
Oczywiście że szukałem, steamgiftsy przecież słyną z doskonalego GUI wraz z przejrzystą hierarchią linków i pomocnych wiadomości więc jeśli byłoby tam coś to napewno znalazłbym to i to od razu...
A teraz odkładając czerstwe dowcipy na bok:
To już lepiej, ale wciąż nie widzę:
1. KONKRETNEGO powodu dla którego został dany tytuł zaliczony do "bundlowanych" (są tylko daty) więc ciężko to zweryfikować
2. spisu gier które zostały zaliczone do bezwartościowych (i adekwatnie: konkretnych dat i powodów dla którego zostały na tę listę wciągniętych
...i dużo więcej nie będzie - a to od czasu jak bezczelnie mnie skroili z jednym giveawayem praktycznie na cały level. Konkretnie z Hyperdevotion Noire - rozdałem kulturalnie zakupionego klucza, po czym gdzieś pół roku później zostałem cofnięty w rozwoju praktycznie o cały level. Powód? Ponieważ KTOŚ sobie przypomniał że, uwaga uwaga, na poprzedniej wyprzedaży STEAM była zniżka 90% i cena w RUBLACH była super niska.:salty: ale przynajmniej duzo sprawdzania nie ma(@lewriczin)
To, że rozdałem normalnego KLUCZA ROW bez ograniczen regionalnych nic szanownych moderatorów nie obchodziło.
Morał jakie wyciągnąłem z całej historii był następujący - nigdy w życiu nie rozdawać na steamgiftsach czegoś więcej niż zbundlowanego śmiecia - bo jeśli zrobisz inaczej to masz poważną szansę na to że rok później się okaże iż w Wenezueli gdy księżyc był w pierwszej kwarcie a słońce właśnie minęło zwrotnik Raka taka gra chodziła tam za jedyne 10 tysięcy boliwarów i to w dodatku przed ich denominacją. A to już wpada poniżej mistycznych widełek które decydują że gra będzie wyceniana jako zbundlowana. A że nie tylko że o tym nic nie wiedziałeś ale że w dodatku nie mogło mieć nic wspólnego z twoim giftem - to już tylko i wyłącznie twoja sprawa, a jedyne na co możesz liczyć to wielkego fucka od moderacji.
Ale, tu sprawa się nie kończy. W dużym skrócie - przejrzeli mnie. Bo ostatnio dorzuciłem do pieca, zgodnie ze swoimi powyższymi wnioskami, trochę śmiecia z bundli. W sumie tyle żeby zostać na drugim bodajże poziomie i potem nie mieć nic wspólnego z tą zabawą w kotka i myszkę. A tutaj - BOOM - znów poszedłem w dół. Tym razem gierki zostały - oczywiście post factum - ocenione jako darmówki. Jako ze nie mam ochoty użerać się po kolei z modami, więc chcę sobie sprawdzić to sam. I stąd moje proste, po raz kolejny ponowione pytanie:
gdzie jest lista gier z konkretnymi datami i konkretnymi powodami obniżenia ich wartości?
- Kontakt:
Chyba pomyliłeś SG z IndieGalą - bo tam właśnie tak to działa jak napisałeś: nikogo nie interesuje co zrobi z wygraną, w szczególności możesz nawet klucza zaraz opchnąć komukolwiek i nikt tego nie sprawdzi, a za porządne gifty możesz dostać co najwyżej nagrodę złotego frajera bo system wycen jest kompletnie księżycowy i nieraz sensowne gierki są wyceniane bardzo nisko a super crapowe "nowości" za absurdalną ceną.MerlinPL pisze: Oddaje duble z bundli bo tak chcę, bo dobrym jestem człowiekiem. I mam głęboko wkto wygra i co z wygraną zrobi. Nie interesuje mnie czy grę sprzeda, tylko wyidluje karty czy faktycznie będzie grał. Mam więcej gier niż zdołam ukończyć przed śmiercią więc SG może dla mnie nie istnieć.
Na SG ciężko sprzedać grę nie ryzykując banana (za brak przypisania do konta) . Co by też nie mówić i jak bardzo niesprawiedliwe są retroaktywne przewały na SG, to jednak punkty są dużo sensowniejsze niż w IG a levele mają jakieś znaczenie (choć dużo większe - przynależność do odpowiednich grup oraz bycie na whiteliście bogatych i hojnych królików) no i można przynajmniej przytulić jakieś sensowne gry z bundli.
...tylko że jakoś ciebie Merlin tam na Indiegali nigdy nie widziałem, jakiego masz tam nicka?

- Kontakt:
Ale mnie nie obchodzi to że regulamin zabrania bo dla mnie podpunkt zabraniający odsprzedaży może nie istnieć.
Moje zdanie ma prosty przekaz: oddaje bo chce i niczego w zamian nie oczekuje. Tym się właśnie różnię od tych którzy mnie tutaj atakują - oni oddają dla własnej korzyści.
Prosty przykład: usuwamy całkowicie cv, grupy i prywatne giby. Wiesz co by się stało? Dla mnie nic. Nie byłoby żadnych zmian. Na SG zostali by natomiast tylko ci którzy mają takie podejście jak jak: zdrowe i uczciwe.
Przez SG przetoczyło się wiele świetnych pomysłów i żadnego nie wprowadzono. Za każdym razem pomysły były ubijane przez "grupę trzymającą władzę" która boi się zmian bo dobrze wiedzą że te zmiany oznaczają oderwanie ich od koryta.
Wiesz kto odpowiada za IG? Wiesz, to czemu się dziwisz? Na IG oddawałem sporo ale po tym jak mnie zablokowano bo każdy idiota może wybrać "nie dostałem gry" nawet gdy ją dostał dałem sobie spokój. Oczywiście Włosi mnie odbanowali ale szkoda mi czasu na pisanie do supportu za każdym razem gdy jakaś nienażarta świnia da mi czerwoną łapkę i konto znów mi się zablokuje. Po wprowadzeniu możliwości zakupu srebra i otrzymywaniu srebra za zakupy bundli dalsze oddawanie nie ma sensu (no może jedynie w opcji singiel ticket).
Zresztą pamiętam jak jeszcze za czasów punktów Włosi oskarżyli mnie że im "zhakowałem" stronę bo w ich mniemaniu miałem nierealną ilość zgromadzonych punktów. a czy to moja wina że będąc po 16 godzin na dobę przed komputerem byłem w stanie brać udział w każdym gibie dającym 10 000 punktów (a takie giby były bodajże co godzinę dla pierwszych 100 osób)?
Zresztą na SG w tej kwestii wcale nie jest lepiej bo też nie jesteś w stanie udowodnić tego że oddałeś nieużyty klucz. I to jest jedyny powód dla którego zawsze w moich gibach był wymóg cv w wysokości 1 centa a teraz 1 lvl. Nie chcę się użerać z wyłudzaczami. Pierwszy lvl jest bardzo łatwo zdobyć więc nie ma tutaj mowy o tym że "oddam tylko tym co też oddają".
Moje zdanie ma prosty przekaz: oddaje bo chce i niczego w zamian nie oczekuje. Tym się właśnie różnię od tych którzy mnie tutaj atakują - oni oddają dla własnej korzyści.
Prosty przykład: usuwamy całkowicie cv, grupy i prywatne giby. Wiesz co by się stało? Dla mnie nic. Nie byłoby żadnych zmian. Na SG zostali by natomiast tylko ci którzy mają takie podejście jak jak: zdrowe i uczciwe.
Przez SG przetoczyło się wiele świetnych pomysłów i żadnego nie wprowadzono. Za każdym razem pomysły były ubijane przez "grupę trzymającą władzę" która boi się zmian bo dobrze wiedzą że te zmiany oznaczają oderwanie ich od koryta.
Wiesz kto odpowiada za IG? Wiesz, to czemu się dziwisz? Na IG oddawałem sporo ale po tym jak mnie zablokowano bo każdy idiota może wybrać "nie dostałem gry" nawet gdy ją dostał dałem sobie spokój. Oczywiście Włosi mnie odbanowali ale szkoda mi czasu na pisanie do supportu za każdym razem gdy jakaś nienażarta świnia da mi czerwoną łapkę i konto znów mi się zablokuje. Po wprowadzeniu możliwości zakupu srebra i otrzymywaniu srebra za zakupy bundli dalsze oddawanie nie ma sensu (no może jedynie w opcji singiel ticket).
Zresztą pamiętam jak jeszcze za czasów punktów Włosi oskarżyli mnie że im "zhakowałem" stronę bo w ich mniemaniu miałem nierealną ilość zgromadzonych punktów. a czy to moja wina że będąc po 16 godzin na dobę przed komputerem byłem w stanie brać udział w każdym gibie dającym 10 000 punktów (a takie giby były bodajże co godzinę dla pierwszych 100 osób)?
Zresztą na SG w tej kwestii wcale nie jest lepiej bo też nie jesteś w stanie udowodnić tego że oddałeś nieużyty klucz. I to jest jedyny powód dla którego zawsze w moich gibach był wymóg cv w wysokości 1 centa a teraz 1 lvl. Nie chcę się użerać z wyłudzaczami. Pierwszy lvl jest bardzo łatwo zdobyć więc nie ma tutaj mowy o tym że "oddam tylko tym co też oddają".
- Kontakt:
Ale on istnieje. Więc siłą rzeczy... hm, ciężko zweryfikować. Czy sobie tylko tak piszesz bo piszesz, czy na serio.
LOL, ty tak poważnie?Prosty przykład: usuwamy całkowicie cv, grupy i prywatne giby. Wiesz co by się stało? Dla mnie nic. Nie byłoby żadnych zmian. Na SG zostali by natomiast tylko ci którzy mają takie podejście jak jak: zdrowe i uczciwe.
No może ty byś został. I jeszcze parę osób które można policzyć na palcach obu rąk.
Po za tym zostałoby przede wszystkim stado sępów oczekujące na to co spadnie.
A ponieważ nie spadałoby zbyt dużo więc generalnie pomału wszystko by zdechło. Oczywiście nie z dnia na dzień. Fanbase jest duży więc trwałoby to siłą rozpędu jeszcze trochę.
Serio, nikt nie potrzebuje wyspecjalizowanej strony jak SG żeby rozdawać klucze za friko i bez żadnych warunków. Możesz wejść na dowolne sensowne forum i wrzucić klucz z jakąś tam prostą zagadką żeby wyeliminować boty. Po co ci steamgiftsy do tego?
Prawdę powiedziawszy nie wiem. Tzn. nazwisk żadnych nie znam. I w związku z tym nie wiem co to ma do rzeczy.Wiesz kto odpowiada za IG? Wiesz, to czemu się dziwisz?
Hahaha... stare dzieje. Teraz jest dokładnie na odwrót - nikt, dosłownie nikt tego nie pilnuje. Każdy robi co tylko chce. Możesz dostawać czerwone łapki, możesz rozdawać zabronione regulaminowo darmowe gierki, możesz rozdawać fejki za 240IC sztuka - NIC.Na IG oddawałem sporo ale po tym jak mnie zablokowano bo każdy idiota może wybrać "nie dostałem gry" nawet gdy ją dostał dałem sobie spokój. Oczywiście Włosi mnie odbanowali ale szkoda mi czasu na pisanie do supportu za każdym razem gdy jakaś nienażarta świnia da mi czerwoną łapkę i konto znów mi się zablokuje.
No, z wyjątkiem ewentualnego privbana. Ale slotów mało a kandydatów w cholerę...

Dlatego właśnie pisałem, że - przynajmniej w tej chwili - jest to dla ciebie wymarzone miejsce.
Nie wiedziałem że kiedyś byłeś, ale się zmyłeś. Serio.
Złota w bundlach IG też już wydaje mi się dawno nie było.Po wprowadzeniu możliwości zakupu srebra i otrzymywaniu srebra za zakupy bundli dalsze oddawanie nie ma sensu (no może jedynie w opcji singiel ticket).
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
remike pisze: A jak już jesteśmy w temacie Steamgifts, to obczajcie sobie moje gibki. Są najfajniejsze na świecie.
dzięki panie prezes, owszem są to najlepsze giby na publicu obecnie, dalbym ci plusa ale wiem że tego nie lubisz (1337) ;d