Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dlaczego te paczki obniżające cenę przy posiadanie jej jakiejś części są nie do kupienia dla siebie? Mogę tylko jako prezent
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

Hardkor pisze:
exoixonar pisze: kto zdążył ?
Obrazek
Kompletnie gry w sklepie nie mogę wyszukać. Jedynie wpisując ją wyskakuje propozycja jej i ze za 22 euro, ale jak wchodzę w nią to wywala na główną stronę steam xD
bo to była paczka 31 gier która powinna kosztować 22 euro ale po jakimś czasie się zorientowali i "próbują naprawić"
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

A co ta paczka zawierała, bo od początku nie dało się wejść w link?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Revan pisze: A co ta paczka zawierała, bo od początku nie dało się wejść w link?
Same gównogierki.

Kod: Zaznacz cały

https://steamdb.info/bundle/4959/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Revan pisze: A co ta paczka zawierała, bo od początku nie dało się wejść w link?
Same gównogierki.

To ten błąd to żadna promocja według mnie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

Zone14 pisze:
RoyKeane pisze:
Same gównogierki.

To ten błąd to żadna promocja według mnie.
taa zastanawiam się nad refundem ;/

27 gier ma karty o ile dobrze policzyłem tak więc refund czy karty o to jest pytanie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Armin pisze: musicie to kupić, super promocja:

http://store.steampowered.com/app/69945 ... tera_2k17/
Za takie wstawki żałuję, że zwykli użytkownicy nie mogą dawać reputacji na forum. Dostałbyś solidnego plusa :D
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Polska nazwa? Myślałem, że to ruskie studio
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Zakup gry z innego regionu przy pomocy VPN jest niezgodne z regulaminem steam. Proszę nie poruszać więcej tego tematu tu na forum, jest to niezgodne z §25 punktem naszego regulaminu
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Silas pisze: Zakup gry z innego regionu przy pomocy VPN jest niezgodne z regulaminem steam. Proszę nie poruszać więcej tego tematu tu na forum :)
To tylko moja opinia ale kolor tej czcionki jest totalnie nieczytelny. Musiałem zaznaczać tekst, żeby sprawdzić o co chodzi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

raistand pisze:
Silas pisze: Zakup gry z innego regionu przy pomocy VPN jest niezgodne z regulaminem steam. Proszę nie poruszać więcej tego tematu tu na forum :)
To tylko moja opinia ale kolor tej czcionki jest totalnie nieczytelny. Musiałem zaznaczać tekst, żeby sprawdzić o co chodzi.
Zapewne o to chodzi. Każdy zaintrygowany kolorem i nieczytelnością tak zrobi i uważnie przeczyta :D
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

To chyba pierwsza wyprzedaż, gdzie cena minimalna czegokolwiek (tylko w paczce/pakiecie może wyjść taniej) to 0,49 euro, smutnawo.
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2423 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Nie wiedzialem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj. Czy jest jakiś program/strona żeby sprawdzić jakie mogę zdobyć najrzadsze osiągnięcia z gier które mam?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Jak masz grę, to klikasz "view all achievements" i w kolejnej zakładce "view global" - będziesz tam mieć z procentami wypisane, od najczęstszego do najrzadszego.
Ale czy program - chyba jakiś to robił, sam czy inny jakiś, ale tego nie wiem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Ejdrien. pisze: Nie wiedzialem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj. Czy jest jakiś program/strona żeby sprawdzić jakie mogę zdobyć najrzadsze osiągnięcia z gier które mam?
W Centrum Społeczności danej gry masz sekcję Poradniki - tam możesz poszukać ew. wskazówek.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

astats.nl, truesteamachievements.com i cala masa innych, ze statystykami odnosnie achievementow.
rzadkosc to w nich kwestia umowna, bo maja swoje specyficzne systemy punktowe i obliczaja wszystko na podstawie korzystajacych zen uzytkownikow.
na steamie tez jest to dyskusyjne: co jest rzadsze? achivement ktory ma 5 graczy na stu posiadaczy gry, czy taki, ktorego ma 200 osob sposrod 300 000 graczy?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Przejrzałem wishlistę i trochę promocji, i serio sporo jest dobrych, nawet jak na mini wyprzedaż to jest moim zdaniem naprawdę nieźle i gdybym nie bym wyprztykany z eurogabenów to spokojnie wydałbym ze 30 euro. A na płatność realnym hajsem to jednak wolę poczekać na złotówki.
Jutro powrzucam ciekawe wg mnie promocje na forum, ale niektórym i tak nie dogodzi się nawet jakby GTA 5 sprzedawali za 10 gabenów, więc warto mieć dystans do hejterów i obiektywny osąd.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Revan pisze: Przejrzałem wishlistę i trochę promocji, i serio sporo jest dobrych, nawet jak na mini wyprzedaż to jest moim zdaniem naprawdę nieźle i gdybym nie bym wyprztykany z eurogabenów to spokojnie wydałbym ze 30 euro. A na płatność realnym hajsem to jednak wolę poczekać na złotówki.
Jutro powrzucam ciekawe wg mnie promocje na forum, ale niektórym i tak nie dogodzi się nawet jakby GTA 5 sprzedawali za 10 gabenów, więc warto mieć dystans do hejterów i obiektywny osąd.
Czekamy :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

W takim razie ja w kwestii formalnej:
1. Jest niezgodne z regulaminem steam, ale zgodne z prawem obowiązującym na terenie Polski
2. Od kiedy i na podstawie jakiego punktu regulaminu forum nie wolno opisywać praktyk niezgodnych z regulaminem jakiś innych trzecich podmiotów. A jeśli tak, to których podmiotów i na jakich częściach tego forum, bo - tak zupełnie między nami mówiąc w innych wątkach o kupowaniu przez vpny w różnych sklepach (niekoniecznie akurat w steamie) w różnych częściach tego forum po prostu aż furczy.
ODPOWIEDZ