Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
A co ta paczka zawierała, bo od początku nie dało się wejść w link?
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
To ten błąd to żadna promocja według mnie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
taa zastanawiam się nad refundem ;/Zone14 pisze:To ten błąd to żadna promocja według mnie.
27 gier ma karty o ile dobrze policzyłem tak więc refund czy karty o to jest pytanie
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Za takie wstawki żałuję, że zwykli użytkownicy nie mogą dawać reputacji na forum. Dostałbyś solidnego plusaArmin pisze: musicie to kupić, super promocja:
http://store.steampowered.com/app/69945 ... tera_2k17/

Polska nazwa? Myślałem, że to ruskie studio
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Zakup gry z innego regionu przy pomocy VPN jest niezgodne z regulaminem steam. Proszę nie poruszać więcej tego tematu tu na forum, jest to niezgodne z §25 punktem naszego regulaminu
To chyba pierwsza wyprzedaż, gdzie cena minimalna czegokolwiek (tylko w paczce/pakiecie może wyjść taniej) to 0,49 euro, smutnawo.
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2423 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Nie wiedzialem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj. Czy jest jakiś program/strona żeby sprawdzić jakie mogę zdobyć najrzadsze osiągnięcia z gier które mam?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Jak masz grę, to klikasz "view all achievements" i w kolejnej zakładce "view global" - będziesz tam mieć z procentami wypisane, od najczęstszego do najrzadszego.
Ale czy program - chyba jakiś to robił, sam czy inny jakiś, ale tego nie wiem.
Ale czy program - chyba jakiś to robił, sam czy inny jakiś, ale tego nie wiem.
- Podziękował: 22 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
astats.nl, truesteamachievements.com i cala masa innych, ze statystykami odnosnie achievementow.
rzadkosc to w nich kwestia umowna, bo maja swoje specyficzne systemy punktowe i obliczaja wszystko na podstawie korzystajacych zen uzytkownikow.
na steamie tez jest to dyskusyjne: co jest rzadsze? achivement ktory ma 5 graczy na stu posiadaczy gry, czy taki, ktorego ma 200 osob sposrod 300 000 graczy?
rzadkosc to w nich kwestia umowna, bo maja swoje specyficzne systemy punktowe i obliczaja wszystko na podstawie korzystajacych zen uzytkownikow.
na steamie tez jest to dyskusyjne: co jest rzadsze? achivement ktory ma 5 graczy na stu posiadaczy gry, czy taki, ktorego ma 200 osob sposrod 300 000 graczy?
Przejrzałem wishlistę i trochę promocji, i serio sporo jest dobrych, nawet jak na mini wyprzedaż to jest moim zdaniem naprawdę nieźle i gdybym nie bym wyprztykany z eurogabenów to spokojnie wydałbym ze 30 euro. A na płatność realnym hajsem to jednak wolę poczekać na złotówki.
Jutro powrzucam ciekawe wg mnie promocje na forum, ale niektórym i tak nie dogodzi się nawet jakby GTA 5 sprzedawali za 10 gabenów, więc warto mieć dystans do hejterów i obiektywny osąd.
Jutro powrzucam ciekawe wg mnie promocje na forum, ale niektórym i tak nie dogodzi się nawet jakby GTA 5 sprzedawali za 10 gabenów, więc warto mieć dystans do hejterów i obiektywny osąd.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
CzekamyRevan pisze: Przejrzałem wishlistę i trochę promocji, i serio sporo jest dobrych, nawet jak na mini wyprzedaż to jest moim zdaniem naprawdę nieźle i gdybym nie bym wyprztykany z eurogabenów to spokojnie wydałbym ze 30 euro. A na płatność realnym hajsem to jednak wolę poczekać na złotówki.

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
W takim razie ja w kwestii formalnej:
1. Jest niezgodne z regulaminem steam, ale zgodne z prawem obowiązującym na terenie Polski
2. Od kiedy i na podstawie jakiego punktu regulaminu forum nie wolno opisywać praktyk niezgodnych z regulaminem jakiś innych trzecich podmiotów. A jeśli tak, to których podmiotów i na jakich częściach tego forum, bo - tak zupełnie między nami mówiąc w innych wątkach o kupowaniu przez vpny w różnych sklepach (niekoniecznie akurat w steamie) w różnych częściach tego forum po prostu aż furczy.