Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

Coś wiadomo o respektowaniu rękojmii (czy jak to się tam teraz zwie)?
Nowy regulamin. W załączniku formularz reklamacji adresowany na Annopol (W-wa). W regulaminie - obowiązkowa wysyła sprzętu do magazynu w Błoniu wraz z formularzem (tym lub innym). Poniżej odsyłacze do poprzednich regulaminów. Wszystkie martwe.
Od 2016 była zmiana reguł w handlu internetowym. Co mam zrobic ze sprzętem po 1,5roku? Gdzie wysyłac? Nowy właściciel respektuje zobowiazania, czy odsyła na drzewo?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Czy można zmienić język napisów z polskich na angielskie w Darkest Dungeon (Extra Klasyka)?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Znaczy chcesz angielską wersję gry? Można bez problemu, bez różnicy czy extra klasyka czy premierowa. Po prostu w sztim wchodzisz w properties, zakładkę language i tam se zmieniasz na jaki chcesz
Awatar użytkownika
Łowca

Tak, chcę angielskie napisy i angielskie dialogi. Napisali, że można aktywować tylko na terenie Polski i to mnie zmyliło. Dziękuję za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ktoś coś wie na temat giermaszu 1-4 czerwca?

EDIT. Byłem i szału nie było. Aczkolwiek 1 czerwca mogło jeszcze być coś wartego uwagi.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

To jest post z 20 grudnia 2016:
cdp.pl pisze:
RaiL pisze:
cdp.pl pisze: Wyprzedały się ;) jest kilka nieopłaconych zamówień i być może wrócą do oferty.
Będzie jeszcze jakaś dostawa(chyba CDP jest polskim wydawcą tej gry)? Czy poza tą partią już w Waszym sklepie nigdy Quantum nie będzie dostępny?
Była tylko jedna dostawa tego tytułu. Nowej nie będzie.
Obrazek

Jak się szanowni Państwo do tego odniesiecie? 8-)
Eh a tak Wasz sklep, a przede wszystkim przedstawicieli/support, swego czasu chwaliłem. Aż się prosi zacytować pewnego pana: "Nie warto było k***a". :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Fajną macie promocję na Stellaris: Utopia oraz Stellaris: Synthetic Dawn ale niestety jak zwykle musiałem nabyć w innym sklepie bo kupić coś od was w tym roku jest niemożliwe, a wasz support ma to gdzieś więc już nawet nie zgłaszam.
Zamówienie nie może zostać zrealizowane. Proszę sprawdzić poprawność danych adresowych (telefon jest wymagany)
Telefon mam podany.
Ktoś z łowców też ma taki problem, czy tylko mój nr telefonu wg. CDP nie jest numerem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

A mnie bardziej zastanawia, dlaczego nie podają ceny oryginalnej przy tych ich "promocjach".
Bo to takie nie do końca halo jest. Wstyd czy próba wprowadzenia kogoś w błąd?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Nie wiecie kto teraz dystrybuuje PCtową wersję Talismana na terenie naszego kraju? Bo ze sklepu wszystko wyleciało poza pakietem runicznym
Awatar użytkownika
Łowca

Chciałbym wiedzieć, kto u was w firmie wpadł na tak genialny pomysł, żeby paczkę, która ma dojść na 20.10 wysyłać 19.10 WIECZOREM. Przecież to nawet debil wie, że ona nie dotrze do kiosku ruchu na 20.10 i klient będzie musiał czekać przynajmniej do poniedziałku. Przynajmniej już wiem, żeby u was nie zamawiać preorderów :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Jeśli zamawiałeś paczkę w ruchu to przecież kioski pracują w soboty i spokojnie można paczkę odebrać.
Awatar użytkownika
Łowca

A dostarczają paczki w sobotę? Ostatnio jak miałem podobną sytuacje, to przyszła dopiero w poniedziałek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Mogę się mylić, ale czasami chyba zdarza się tak, że dostarczają wieczorem/w nocy z piątku na sobotę i jeśli paczka dotrze do kiosku przed otwarciem w sobotę to wysyłana jest wiadomość z kodem odbioru. Aczkolwiek nie mam pewności czy w tej sytuacji paczka zdąży dotrzeć skoro była wysłana wczoraj wieczorem
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Paczka w ruchu przewaznie idzie 2-3 dni. Odradzam preordery w ten sposob, juz pare razy sie nacialem. W roznych sklepach. Swoja droga - z paczkomatami jest podobnie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

@keiran
WIedźmin 3 dotarł paczkomatem bez problemowo na premierę.
Szkoda, że jedna z płyt była uszkodzona :trollface:
więc raczej kwestia kiedy sklep wyśle

@CDP
wydajecie dalej Talisman wersję cyfrową czy nie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Kontakt:

Wiedźmin to była nietypowa akcja organizowana przez Inpost razem z cdp. Paczki wysłano wcześniej, a po 12 po prostu był unlock. Standardowe preordery (wysyłane dzień wcześniej) raczej nie zdanżają.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

@CDP - czy ktoś z waszego zespołu pracowników tu w ogóle jeszcze zagląda od kiedy zmienił się właściciel sklepu??

Również tak jak Xaxa jestem ciekaw - czy nadal zajmujecie się dystrybucją gry Talisman w naszym kraju? Jeśli tak - to kiedy powróci do sprzedaży, a jeśli nie - to dlaczegoż?! :)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Pewnie po sprzedaniu sklepu pracownicy nowego właściciela nie wiedzą nawet o istnieniu tego forum :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Płatność paypal nie jest już obsługiwana?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

upperi pisze: Pewnie po sprzedaniu sklepu pracownicy nowego właściciela nie wiedzą nawet o istnieniu tego forum :trollface:
myślę że warto byłoby wznowić kontakt z 'nowym' cdp.pl, ale to już w kwestii administracji, bo z pewnością trzeba by było wykonać coś na zasadzie resetu hasła do konta partnera na forum i skontaktowanie się z ich działem Supportu, żeby wiedzieli, że są tutaj oczekiwani w celu udzielania co pewien czas odpowiedzi na nurtujące pytania :)
ODPOWIEDZ