Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Kosarz pisze: Czyżby cdp.pl odpuściło sobie odpowiadanie na nasze pytania tak jak np: 3kropki?
Ostatnia wizyta:
27 wrz 2016, o 13:35
Oznacza to, że tak, odpuścili sobie :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

MadHunter pisze:
Kosarz pisze: Czyżby cdp.pl odpuściło sobie odpowiadanie na nasze pytania tak jak np: 3kropki?
Ostatnia wizyta:
27 wrz 2016, o 13:35
Oznacza to, że tak, odpuścili sobie :)
chcieliśmy sprawdzić czy za nami zatęsknicie :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Drogie cdp, czy gry, które są "chwilowo niedostępne" będą niedostępne do końca promocji? Czy jest szansa, że powrócą?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Grafer pisze: Drogie cdp, czy gry, które są "chwilowo niedostępne" będą niedostępne do końca promocji? Czy jest szansa, że powrócą?
To zależy od produktu... Cześć produktów miała małą dostępność. Napisz jak możesz na fb, to sprawdzimy w stanach magazynowych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

A ja mam pytanko w najnowszym CD-Action jest notka o Epic Winter Sale :D
Kiedy się ona zacznie ?? :3
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Yurine pisze: A ja mam pytanko w najnowszym CD-Action jest notka o Epic Winter Sale :D
u nas się już zaczęła ;)
https://cdp.pl/epic-winter-sale-gry
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze:
Yurine pisze: A ja mam pytanko w najnowszym CD-Action jest notka o Epic Winter Sale :D
u nas się już zaczęła ;)
https://cdp.pl/epic-winter-sale-gry
Fajne ceny ,dlatego jest nawet 20 zł znizki z bikiem bo ceny są nawet do 20 zł drozsze niz u konkurencji ;D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

^true

Czy jest jeszcze szansa na steelbooki z Wiedźmina 3 - dodawane do koszulki lub medalionu? Czy już ich nie będzie?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

buri pisze: ^true

Czy jest jeszcze szansa na steelbooki z Wiedźmina 3 - dodawane do koszulki lub medalionu? Czy już ich nie będzie?
raczej nie będzie :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

Jest jeszcze jakaś szansa na powrót Quantuma https://cdp.pl/quantum-break-timeless-c ... ud-pc.html w tej cenie, czy pojawi się dopiero po zakończeniu promocji, w standardowej cenie? :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Bedzie darmowa wysyłka? :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

RaiL pisze: Jest jeszcze jakaś szansa na powrót Quantuma https://cdp.pl/quantum-break-timeless-c ... ud-pc.html w tej cenie, czy pojawi się dopiero po zakończeniu promocji, w standardowej cenie? :trollface:
Wyprzedały się ;) jest kilka nieopłaconych zamówień i być może wrócą do oferty.
tiktak77 pisze: Bedzie darmowa wysyłka? :)
W Kiosku Ruchu dla zamówień powyżej 50 zł jest darmowa dostawa ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

nie wiem czy się tym zajmujesz? ale będzicie sprzedawać jeszcze magic the gathering commander 2016 na częsci - nie całe komplety po 5 sztuk ? i czy będzie jeszcze jakiś restock MAGIC THE GATHERING: DUEL DECKS - NISSA VS. OB NIXILIS
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Możecie ten syf, jakim są figurki ze Skylanders i Disney Infinity wywalić z kategorii głównych gier (z X360, XOne, PS3 i PS4) i zrobić dla nich osobną kategorię? Bo uwierzcie, ale dużo osób ma już dość scrollowania tej "chały" w celu wyszukania tego co ich interesuje - czyli gier.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

mormakill pisze: nie wiem czy się tym zajmujesz? ale będzicie sprzedawać jeszcze magic the gathering commander 2016 na częsci - nie całe komplety po 5 sztuk ? i czy będzie jeszcze jakiś restock MAGIC THE GATHERING: DUEL DECKS - NISSA VS. OB NIXILIS
będzie ale dopiero po świętach ;)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze: Możecie ten syf, jakim są figurki ze Skylanders i Disney Infinity wywalić z kategorii głównych gier (z X360, XOne, PS3 i PS4) i zrobić dla nich osobną kategorię? Bo uwierzcie, ale dużo osób ma już dość scrollowania tej "chały" w celu wyszukania tego co ich interesuje - czyli gier.
:macha:
Awatar użytkownika
Predator

cdp.pl pisze: Wyprzedały się ;) jest kilka nieopłaconych zamówień i być może wrócą do oferty.
Będzie jeszcze jakaś dostawa(chyba CDP jest polskim wydawcą tej gry)? Czy poza tą partią już w Waszym sklepie nigdy Quantum nie będzie dostępny?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze:
Hemiq pisze: Możecie ten syf, jakim są figurki ze Skylanders i Disney Infinity wywalić z kategorii głównych gier (z X360, XOne, PS3 i PS4) i zrobić dla nich osobną kategorię? Bo uwierzcie, ale dużo osób ma już dość scrollowania tej "chały" w celu wyszukania tego co ich interesuje - czyli gier.
:macha:
To się dowiedziałem :E
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

RaiL pisze:
cdp.pl pisze: Wyprzedały się ;) jest kilka nieopłaconych zamówień i być może wrócą do oferty.
Będzie jeszcze jakaś dostawa(chyba CDP jest polskim wydawcą tej gry)? Czy poza tą partią już w Waszym sklepie nigdy Quantum nie będzie dostępny?
Była tylko jedna dostawa tego tytułu. Nowej nie będzie.
Awatar użytkownika
Predator

Dzięki za info :tak: . Sprawdzałem codziennie, i akurat dziś pojawiły się znowu jako dostępne to sobie zamówiłem.
cdp.pl pisze: Była tylko jedna dostawa tego tytułu. Nowej nie będzie.
Nie chcę wyjść na Janusza biznesu(tudzież Wujka Dobra Rada), ale samo ciśnie mi się na usta. Jeśli dany tytuł dobrze się sprzedaje to nie warto by było jednak zamówić kolejne partii, i na tym zarobić? Ostatnio gdzieś czytałem wywiad z jakimś ważnym przedstawicielem zarządu Cedepu, w którym pełno było "płaczu", i narzekania, że gry pudełkowe słabo się sprzedają, ciężko na nich zarobić itp. a teraz widzę, że jak jest tytuł który dobrze schodzi, to okazuje się, że mały nakład, i już dostawy nie będzie. Przy takim podejściu to nic dziwnego, że ciężko zarobić, jak to co schodzi dobrze, kończy się "raz, dwa". Jak coś, to tylko takie przemyślenia niewtajemniczonego klienta, specjalistą w tych sprawach bynajmniej nie jestem. Po prostu na zdrowy rozsądek, jeśli coś sprzedaje się dobrze, to warto sprzedawać to dalej jak popyt jest :) .
ODPOWIEDZ