tomzacz pisze: SK4ND4L pisze: pst pisze: Ja również nie mogę kupić tego pakietu, także jest napisane że już go posiadam (nie żebym go chciał kupować xD). Z tym, że ja nie mam odblokowanych wszystkich czempionów, tylko blazko i rangera. Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś xD (ja dodałem klucz od razu po pojawieniu się w monthly).
"Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś" - chyba już wiem jak to jest z tym moim fartem...
Ktoś już tutaj mi pisał właśnie że ma tylko możliwość grania Rangerem i Blazko a pozostałych ma poblokowanych i nieco mnie to dziwiło, że u mnie są wszyscy dostępni. Jednak nadal nie rozumiem dlaczego ci, co aktywowali grę kluczem z HB nie mogą kupić tego pakietu. Skoro mają tylko dwóch czempionów to przecież nie mają Champions Pack, dziwne. Ale mniejsza o to... Grunt że już chyba zajarzyłem dlaczego mam full opcję w przeciwieństwie do innych. Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję że tak zostanie. ;P
Zdradzisz czemu tak jest (ew. na PW) czy wolisz ukryć?

Nie mam nic do ukrycia, przecież zapłaciłem, nie ukradłem xD
We wrześniu, nim jeszcze pojawiło się Monthly na HB z QChampions, kupiłem na Steamie za 30 ełro Quake Champions, a w zasadzie tam kupuje się ten Champions Pack by móc grać na Steam. Chciałem zobaczyć jak wygląda gra i czy jest warta tej kasy. Pograłem z godzinke po czym zrobiłem refund. Steam jak to steam... zabiera gre z konta, ale oczywiście wszystkie inne rzeczy zawsze zostają - achievementy, czas spędzony w grze itd... Jak zrobisz refund jakiejkolwiek gry, a później kupisz ją ponownie lub aktywujesz kluczem, to powraca wszystko, nawet chyba postępy, jeśli gra ma Steam Cloud. W tym przypadku jak widać został i pakiecik czempionów

A więc ich wydymałem, a w zasadzie sami się wydymali...