Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

Obrazek
Ogarnia ktoś jak to jest z tymi czempionami po aktywacji klucza Quake Champions z ostatniego Monthly HB ? Czegoś tutaj nie rozumiem i powoli baranieje... xD Screen powyżej przedstawia reklamówke która dzisiaj mi wyskoczyła po odpaleniu gry (była nowa aktualizacja). I z tego co rozumiem to mając aktywowaną grę tym kluczem z HB to mam mieć tylko Rangera i Blazko, a jak chcę mieć wszystkich to muszę kupić Champions Pack. Ok, wchodzę na stronę sklepu Steam, dodaję do koszyka pakiecik, a tam mi wyświetla że nie mogę kupić bo już posiadam ten produkt. Więc posiadam czy nie posiadam? W grze mam dostępnych wszystkich czempionów i mogę nimi grać. Więc są oni dostępni dla każdego tylko na czas wczesnego dostępu a później zostaną usunięci? Skoro tak, to powinna być możliwość kupienia ich już teraz. Dleczego nie mogę kupić tego pakietu? Niech mnie ktoś oświeci...
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Ja również nie mogę kupić tego pakietu, także jest napisane że już go posiadam (nie żebym go chciał kupować xD). Z tym, że ja nie mam odblokowanych wszystkich czempionów, tylko blazko i rangera. Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś xD (ja dodałem klucz od razu po pojawieniu się w monthly).
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

pst pisze: Ja również nie mogę kupić tego pakietu, także jest napisane że już go posiadam (nie żebym go chciał kupować xD). Z tym, że ja nie mam odblokowanych wszystkich czempionów, tylko blazko i rangera. Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś xD (ja dodałem klucz od razu po pojawieniu się w monthly).
"Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś" - chyba już wiem jak to jest z tym moim fartem...
Ktoś już tutaj mi pisał właśnie że ma tylko możliwość grania Rangerem i Blazko a pozostałych ma poblokowanych i nieco mnie to dziwiło, że u mnie są wszyscy dostępni. Jednak nadal nie rozumiem dlaczego ci, co aktywowali grę kluczem z HB nie mogą kupić tego pakietu. Skoro mają tylko dwóch czempionów to przecież nie mają Champions Pack, dziwne. Ale mniejsza o to... Grunt że już chyba zajarzyłem dlaczego mam full opcję w przeciwieństwie do innych. Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję że tak zostanie. ;P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/40213 ... _Insanity/

Już -75%, 7 euro
Lub jeśli ktoś posiada wszystkie poprzednie, 5.59
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

SK4ND4L pisze:
pst pisze: Ja również nie mogę kupić tego pakietu, także jest napisane że już go posiadam (nie żebym go chciał kupować xD). Z tym, że ja nie mam odblokowanych wszystkich czempionów, tylko blazko i rangera. Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś xD (ja dodałem klucz od razu po pojawieniu się w monthly).
"Może zmienili w późniejszym czasie ten klucz z HB na champions pack, albo masz farta czy coś" - chyba już wiem jak to jest z tym moim fartem...
Ktoś już tutaj mi pisał właśnie że ma tylko możliwość grania Rangerem i Blazko a pozostałych ma poblokowanych i nieco mnie to dziwiło, że u mnie są wszyscy dostępni. Jednak nadal nie rozumiem dlaczego ci, co aktywowali grę kluczem z HB nie mogą kupić tego pakietu. Skoro mają tylko dwóch czempionów to przecież nie mają Champions Pack, dziwne. Ale mniejsza o to... Grunt że już chyba zajarzyłem dlaczego mam full opcję w przeciwieństwie do innych. Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję że tak zostanie. ;P
Zdradzisz czemu tak jest (ew. na PW) czy wolisz ukryć? :gwizdany:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Bożygrzmot pisze: http://store.steampowered.com/app/40213 ... _Insanity/

Już -75%, 7 euro
Lub jeśli ktoś posiada wszystkie poprzednie, 5.59
Na Bundlestars niedawno było jakoś za 3,99$, więc ja bym się wstrzymał z zakupem, chyba że ktoś nie ma co z eurogabenami zrobić.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

tomzacz pisze:
SK4ND4L pisze:
Zdradzisz czemu tak jest (ew. na PW) czy wolisz ukryć? :gwizdany:
Nie mam nic do ukrycia, przecież zapłaciłem, nie ukradłem xD
We wrześniu, nim jeszcze pojawiło się Monthly na HB z QChampions, kupiłem na Steamie za 30 ełro Quake Champions, a w zasadzie tam kupuje się ten Champions Pack by móc grać na Steam. Chciałem zobaczyć jak wygląda gra i czy jest warta tej kasy. Pograłem z godzinke po czym zrobiłem refund. Steam jak to steam... zabiera gre z konta, ale oczywiście wszystkie inne rzeczy zawsze zostają - achievementy, czas spędzony w grze itd... Jak zrobisz refund jakiejkolwiek gry, a później kupisz ją ponownie lub aktywujesz kluczem, to powraca wszystko, nawet chyba postępy, jeśli gra ma Steam Cloud. W tym przypadku jak widać został i pakiecik czempionów :D A więc ich wydymałem, a w zasadzie sami się wydymali...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

tego raczej nie należało dawać otwartym tekstem ... info poszło w świat
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: tego raczej nie należało dawać otwartym tekstem ... info poszło w świat
Policja już w drodze :v
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 34 razy

Jest jakas gra warta uwagi na steamie badz g2a/kinguin/etc do 30 zl ?
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

astronauta22 pisze: Jest jakas gra warta uwagi na steamie badz g2a/kinguin/etc do 30 zl ?
Jest. I to nie jedna. Ale pytanie zbyt ogólnikowe. Ludziska będą Ci podsuwać tytuły a i tak zapewne będziesz wybrzydzał ;P
Lepiej sprecyzuj co Cie z grubsza interesuje
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 34 razy

SK4ND4L pisze:
astronauta22 pisze: Jest jakas gra warta uwagi na steamie badz g2a/kinguin/etc do 30 zl ?
Jest. I to nie jedna. Ale pytanie zbyt ogólnikowe. Ludziska będą Ci podsuwać tytuły a i tak zapewne będziesz wybrzydzał ;P
wszystko co grywalne tylko nie jakies puzzle/anime i ukladanki wszelakiego typu, typy podobne do strategi to tez tak srednio. najlepiej cos podobnego do the walking dead i life is strange oraz south parka :D tym napewno nie pogardze :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Hardkor pisze:
Soul Reaver pisze: tego raczej nie należało dawać otwartym tekstem ... info poszło w świat
Policja już w drodze :v
nie o policję chodzi
znajdzie się kilku czytaczy, co teraz spróbują, kolejni napiszą na steamgifts/reddicie ... valve dostanie tonę insta-refundów + aktywacji kluczy HB ... i nasz informator może straci pełną wersję
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

astronauta22 pisze:
SK4ND4L pisze:
wszystko co grywalne tylko nie jakies puzzle/anime i ukladanki wszelakiego typu, typy podobne do strategi to tez tak srednio. najlepiej cos podobnego do the walking dead i life is strange oraz south parka :D tym napewno nie pogardze :D
wiem że ograniczyłeś do wybranych sklepów ale za te 3 dyszki brałbym bta obecnego humble bundle endless rpg lands, masa zabawy na długie godziny
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

aż mi się przypomniało to.. ehh te złote czasy ŁG :D
cFalcon pisze: Mistrz.
Wiesz że właśnie ograniczyłeś swoje szanse na zgarnięcie klucza?
Od tygodnia wszyscy siedzą cichą i nie informują o tej promocji.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

ale przecież ich wydymał...
A teraz złodzieje z valve mają mu zabrać ? Ciężki los wyklętego gracza z zachodu azji.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ubyła mi jedna gra z biblioteki, ale nie mam pojęcia, która... Ktoś coś wie, czy znowu było jakieś czyszczenie? A może też komuś coś ubyło?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Najwyraźniej rozdawane niedawno za free Oldschool Tennis wyleciało, bo kart nie można sprzedać. Może to ten tytuł?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Najwyraźniej rozdawane niedawno za free Oldschool Tennis wyleciało, bo kart nie można sprzedać. Może to ten tytuł?
Jak bylo rozdawnictwo to gry juz nie bylo na steamie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

To w takim razie nie wiem.
ODPOWIEDZ