Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czy pobieranie na Steamie z prędkością ~500 KB/s to obecnie norma, czy coś u mnie? 
Edit: nieważne, w regionach PL i DE mam takie cuda, ale na UK już zbliża się do maksymalnej prędkości.

Edit: nieważne, w regionach PL i DE mam takie cuda, ale na UK już zbliża się do maksymalnej prędkości.
Jak zależy Ci na samej grze a nie integracji ze środowiskiem steamowym (rankingi, achievmenty) to druga opcja lepsza.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
BFG Edition można od czasu do czasu za 5-15 zł u ruskich wyrwać - gra nie ma blokady regionalnej, więc można brać
Ogólnie fajny zbiór, bo wszystko w jednym miejscu (Ultimate Doom, Doom 2 z dodatkiem no rest for the living, doom 3 + roe i the lost mission, który nic nie wnosi i to więcej doom 3), jedyny minus to drobna cenzura, głównie z tego względu, że nie chciało się bugthesdzie wydawać kasy na różne wersje, więc zrobili dla EU niemiecką, czyli brak swastyk itp. 

- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
Za te całe naklejki coś dają czy to zwykły zapychacz?
Posiadam jeszcze 2 zniżki na 5 euro zniżki na Steam poprzez płatność Paypal z tej całej akcji, jak ktoś chce coś kupić to PW
Szkoda żeby przepadło, bo sam raczej już nic nie będę brał

Posiadam jeszcze 2 zniżki na 5 euro zniżki na Steam poprzez płatność Paypal z tej całej akcji, jak ktoś chce coś kupić to PW

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Naklejki ponoć dają tło po ich skompletowaniu - i to tyle.
Ze sztim
Ze sztim
After opening your sticker packs, you'll be able to apply the stickers to corresponding pages from your sticker book.
Once you've applied all of the stickers that correspond to a specific page, that page will permanently unlock on your account.
- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
bolesna prawda pisze: Naklejki ponoć dają tło po ich skompletowaniu - i to tyle.
Ze sztimAfter opening your sticker packs, you'll be able to apply the stickers to corresponding pages from your sticker book.
Once you've applied all of the stickers that correspond to a specific page, that page will permanently unlock on your account.
To zaszaleli

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Z racji że nic nie kupuję dla siebie w tej wyprzedaży to zastanawiam się jak najlepiej wyciągnąć eurogabeny ze steama (wiadomo że ze stratą).
Kupić ze 2 albo 3 Steam Controllery i później je opychać na olx? zestaw ze Steam Linkiem lepiej wychodzi cenowo ale tego to nie wiem w ogóle bym się pozbył
pytanie czy ktoś w obecnej chwili by kupił tego niszowego pada za te powiedzmy 180-200zł.
Czy lepiej po prostu zrobić temat "wspólne zakupy" i wymienić te euro na przeliczniku 3.50 do 1zł.
Kupić ze 2 albo 3 Steam Controllery i później je opychać na olx? zestaw ze Steam Linkiem lepiej wychodzi cenowo ale tego to nie wiem w ogóle bym się pozbył

Czy lepiej po prostu zrobić temat "wspólne zakupy" i wymienić te euro na przeliczniku 3.50 do 1zł.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Po zebraniu wszystkich naklejek z pakietu dostałem możliwość dodawania naklejek z innych zestawów w dowolne miejsce. Mogę, także wyświetlić te tło na swoim profilu coś w stylu galerii zrzutów ekranu.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Xandoz pisze: Z racji że nic nie kupuję dla siebie w tej wyprzedaży to zastanawiam się jak najlepiej wyciągnąć eurogabeny ze steama (wiadomo że ze stratą).
Kupić ze 2 albo 3 Steam Controllery i później je opychać na olx? zestaw ze Steam Linkiem lepiej wychodzi cenowo ale tego to nie wiem w ogóle bym się pozbyłpytanie czy ktoś w obecnej chwili by kupił tego niszowego pada za te powiedzmy 180-200zł.
Podpowiem, że w ostatnich 30 dniach na alledrogo sprzedało się 27 nowych Steam Controllerów, średnia cena 227,39 zł