Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

aha jeszcze jedno czy jest spolszczenie wszystkich epizodów The Walking Dead: Season 2 do wersji steamowej?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Armin pisze: aha jeszcze jedno czy jest spolszczenie wszystkich epizodów The Walking Dead: Season 2 do wersji steamowej?
jest. grajpopolsku.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Czy pobieranie na Steamie z prędkością ~500 KB/s to obecnie norma, czy coś u mnie? :-)
Edit: nieważne, w regionach PL i DE mam takie cuda, ale na UK już zbliża się do maksymalnej prędkości.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Siema
jest jakis program/nakladka ktora uszereguje przedmioty w ekwipunku wg wartosci?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Armin pisze: czy w The Walking Dead: Season Two wszystkie acziwki wbijają sie za przechodzenie gry, czy może są też jakieś specjalne na które trzeba uważać tak jak kilka w jedynce?
Same się robią, wszystkie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Kupić Doom 3: BFG za 5€, czy lepiej Doom 3 Pack za 2,5€ + mody na grafikę?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Jak zależy Ci na samej grze a nie integracji ze środowiskiem steamowym (rankingi, achievmenty) to druga opcja lepsza.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

BFG Edition można od czasu do czasu za 5-15 zł u ruskich wyrwać - gra nie ma blokady regionalnej, więc można brać :tak: Ogólnie fajny zbiór, bo wszystko w jednym miejscu (Ultimate Doom, Doom 2 z dodatkiem no rest for the living, doom 3 + roe i the lost mission, który nic nie wnosi i to więcej doom 3), jedyny minus to drobna cenzura, głównie z tego względu, że nie chciało się bugthesdzie wydawać kasy na różne wersje, więc zrobili dla EU niemiecką, czyli brak swastyk itp. ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

petras_36 pisze: Kupić Doom 3: BFG za 5€, czy lepiej Doom 3 Pack za 2,5€ + mody na grafikę?
BFG ma problemy na kartach ATI i problemy z dźwiękiem. Nie polecam.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Za te całe naklejki coś dają czy to zwykły zapychacz?

Posiadam jeszcze 2 zniżki na 5 euro zniżki na Steam poprzez płatność Paypal z tej całej akcji, jak ktoś chce coś kupić to PW ;) Szkoda żeby przepadło, bo sam raczej już nic nie będę brał :) :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Naklejki ponoć dają tło po ich skompletowaniu - i to tyle.
Ze sztim
After opening your sticker packs, you'll be able to apply the stickers to corresponding pages from your sticker book.
Once you've applied all of the stickers that correspond to a specific page, that page will permanently unlock on your account.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Naklejki ponoć dają tło po ich skompletowaniu - i to tyle.
Ze sztim
After opening your sticker packs, you'll be able to apply the stickers to corresponding pages from your sticker book.
Once you've applied all of the stickers that correspond to a specific page, that page will permanently unlock on your account.

To zaszaleli :macha: Dzięki :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Nie macie problemów z pobieraniem ze steam? Pobiera mi się 40 kb/s i cały czas zrywa...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Spróbuj zmienić region pobierania i zrestartuj Steam.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Z racji że nic nie kupuję dla siebie w tej wyprzedaży to zastanawiam się jak najlepiej wyciągnąć eurogabeny ze steama (wiadomo że ze stratą).

Kupić ze 2 albo 3 Steam Controllery i później je opychać na olx? zestaw ze Steam Linkiem lepiej wychodzi cenowo ale tego to nie wiem w ogóle bym się pozbył :D pytanie czy ktoś w obecnej chwili by kupił tego niszowego pada za te powiedzmy 180-200zł.

Czy lepiej po prostu zrobić temat "wspólne zakupy" i wymienić te euro na przeliczniku 3.50 do 1zł.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Po zebraniu wszystkich naklejek z pakietu dostałem możliwość dodawania naklejek z innych zestawów w dowolne miejsce. Mogę, także wyświetlić te tło na swoim profilu coś w stylu galerii zrzutów ekranu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Xandoz pisze: Z racji że nic nie kupuję dla siebie w tej wyprzedaży to zastanawiam się jak najlepiej wyciągnąć eurogabeny ze steama (wiadomo że ze stratą).

Kupić ze 2 albo 3 Steam Controllery i później je opychać na olx? zestaw ze Steam Linkiem lepiej wychodzi cenowo ale tego to nie wiem w ogóle bym się pozbył :D pytanie czy ktoś w obecnej chwili by kupił tego niszowego pada za te powiedzmy 180-200zł.

Czy lepiej po prostu zrobić temat "wspólne zakupy" i wymienić te euro na przeliczniku 3.50 do 1zł.

Podpowiem, że w ostatnich 30 dniach na alledrogo sprzedało się 27 nowych Steam Controllerów, średnia cena 227,39 zł :-) Także 200zł bez problemu wyciągniesz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

mrsourav pisze: Spróbuj zmienić region pobierania i zrestartuj Steam.
Ustawiłem na Berlin i pomogło tylko na kilka minut i dalej pobiera maks 100 kb/s.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Revan pisze:
mrsourav pisze: Spróbuj zmienić region pobierania i zrestartuj Steam.
Ustawiłem na Berlin i pomogło tylko na kilka minut i dalej pobiera maks 100 kb/s.
Też miałem wczoraj problem z pobieraniem, spróbujcie ustawić region pobierania na Ukrainę, mnie pomogło.
ODPOWIEDZ