cgdestro - sa farmerzy z x-kont (gdzien x>5, nawet na lowcach

Synchronizowałeś konto na steamgifts?Adi3100 pisze: Witam.
Możecie mi powiedzieć jak móc brać udział w SteamGifts Łowców? Mam tylko:
You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the giveaway creator's whitelist, or the required Steam groups.
Mam połączone konto ze Steamem na forum i jestem w grupie Lowcy Giveaway.
@Mori: dopiero co boskiapollo powiedzial co innego takze jak z tym jest moze ustalmy bo to raczej wazna kwestia. bo ja osobiscie obawiam sie ze boskiapollo moze miec racje, moze zwykli uzytkownicy nie maja dostepu do tej historii ale sam sgtools ktorego uzywaja do robienia wejsc do tych np. trainow/invitow juz moze miec (tym bardziej ze byl nazywany przez niektorych jako spyware ;] ).
Część giftów na frorum jest dla grupy "zasłużeni" do której jest osobny zapis. Część użytkowników dodaje do czarnej listy osoby z niskim ratio oddane gry do wygranych.colorblind90 pisze:Synchronizowałeś konto na steamgifts?Adi3100 pisze: Witam.
Możecie mi powiedzieć jak móc brać udział w SteamGifts Łowców? Mam tylko:
You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the giveaway creator's whitelist, or the required Steam groups.
Mam połączone konto ze Steamem na forum i jestem w grupie Lowcy Giveaway.
ale sgtool może też zostać zaktualizowane żeby taką historię aktywacji zczytywać duh :) teraz tego nie robi booo nie ma takiej zamrożonej historii więc ciężko wymagać żeby byłą funkcjonalność do czegoś co nie istnieje :)
no ba :)
Ja wszedłem w około 30k ga. Wylosowałem lekko ponad 100 gierek.