Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Jak już IM przejdzie do dropienia z pojedynczych gier, to przewijaj listę gier, aż do końca, wyłączaj IM, potem włączaj ponownie, daj mu parę minut na rozpęd i znów przewijaj i ponownie zamykaj, jak wykończysz listę gier i tak w kółko, aż do skutku

Za każdym razem IM po takiej operacji wydropi od razu kilka kart - przez ostatnią godzinę wydropiłem tak blisko 100 kart

Pozdrawiam!
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dodam tylko że jedynka jest f2p i można w niej wbić bez problemu 100%Revan pisze: True or False 2
Tani i przyjemny quiz, łatwe 100%:
http://store.steampowered.com/app/581760
edit:
teraz widze, że jedynka nie jest już darmowa, heh to nie tak dawno zdążyłem zrobić te 100% za free
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Dzięki za ten sposób, wydropiłem na chybcika wszystko oprócz trzech gierTomHa pisze: Jak już IM przejdzie do dropienia z pojedynczych gier, to przewijaj listę gier, aż do końca, wyłączaj IM, potem włączaj ponownie, daj mu parę minut na rozpęd i znów przewijaj i ponownie zamykaj, jak wykończysz listę gier i tak w kółko, aż do skutku![]()
Za każdym razem IM po takiej operacji wydropi od razu kilka kart - przez ostatnią godzinę wydropiłem tak blisko 100 kart![]()
Pozdrawiam!

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Moim zdaniem to raczej zależy ile osób dropi. Zwykle włączam IM na jakieś 30 minut i skipuje gry jak nie wypadnie przy 1 to trzema go wyłączyć włączyć. Znowu włączam na jakieś 30 minut. Jeśli zaskoczy za 1 razem to mogę skipować do ostatniej gry bez problemu.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Ja przewijam po 3ech sekundach jak jest :57 i leci z każdej gry po kolei, potem restart IM i/lub steama. druga metoda to otwieram okienko znajomi i klikam tak szybko jak tylko się gra pod moim nickiem zmieni i steam załapie zmianę gry, tylko wtedy nei każda gra coś rzuca. Często przeplatam te 2 metody jak jedna nie działa
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Na trzy przewalenia kolejki do dropienia, wypadla mi jedna karta. Odechcialo mi sie. Robilem sposobem, wlacam, zostawiam na jakis czas (palilem choinke w kominku) a potem co 5 sek skip gry.
To rób tak:
Opcja 2: Wszystkie, potem pojedyńczo - jak masz coś poniżej 2h.
Włączasz na 10min, żeby załapało, potem dajesz "Uśpij" komputer. Za 20minut budzisz system i za parę minut masz do 30kart (pod warunkiem, że 30 gier było poniżej 2h). Teraz dajesz opcję 3: idluj >2h, pojedynczo. I teraz kwestia wyczucia (i zapewne obciążenia Steam): albo klikasz raz za razem, albo klik - liczysz do 10, klik - liczysz do 10... Do ilu liczyc dowiesz się, jak wypadnie pierwsza karta. Ale uwaga: karty mogą wpadac z opónieniem do kilkunastu sekund, więc dobrze sprawdzic, czy wypadła z ostatnio klikniętej gry. Po zakończeniu kolejki dajesz opcję 1: pojedynczo. Po zakończeniu kolejki - opcję 3. I tak aż do wyczerpania - zasobów albo Dejwa.
Opcja 2: Wszystkie, potem pojedyńczo - jak masz coś poniżej 2h.
Włączasz na 10min, żeby załapało, potem dajesz "Uśpij" komputer. Za 20minut budzisz system i za parę minut masz do 30kart (pod warunkiem, że 30 gier było poniżej 2h). Teraz dajesz opcję 3: idluj >2h, pojedynczo. I teraz kwestia wyczucia (i zapewne obciążenia Steam): albo klikasz raz za razem, albo klik - liczysz do 10, klik - liczysz do 10... Do ilu liczyc dowiesz się, jak wypadnie pierwsza karta. Ale uwaga: karty mogą wpadac z opónieniem do kilkunastu sekund, więc dobrze sprawdzic, czy wypadła z ostatnio klikniętej gry. Po zakończeniu kolejki dajesz opcję 1: pojedynczo. Po zakończeniu kolejki - opcję 3. I tak aż do wyczerpania - zasobów albo Dejwa.

... do tego musisz rano wstać lewa noga, podrapać się po prawym pośladku i wypić 1l denaturatu to nie czary naprawdę dział musisz tylko bardzo wierzyć a jak nie wychodzi to znak ze za słabo wierzyłeś ...
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
@Sacrus, litr denaturatu to nie problem, budowlance nie zaczynaja dnia bez litra, bo inaczej robota nie idzie. Muraze nie wchodza na mury bo sie boja wysokosci, ja nie wsiadam do koparki bo sie boje nia jezdzic na trzezwo, a brukarze nie ukladaja kostki bez wypicia, bo droga im krzywo wyjdzie.
@buck, na dobra sprawe, az takiego parcia nie mam. Wracam do domu, odpalam kompa, wlaczam IM i ide cos robic. Niech sie dropi. A jak siadam do kompa, to sobie cos innego robie, a niech sie dropi. Nie mam, na dobra sprawe, czasu, zeby tak sie pierdzielic z tym
@buck, na dobra sprawe, az takiego parcia nie mam. Wracam do domu, odpalam kompa, wlaczam IM i ide cos robic. Niech sie dropi. A jak siadam do kompa, to sobie cos innego robie, a niech sie dropi. Nie mam, na dobra sprawe, czasu, zeby tak sie pierdzielic z tym

Tak na serio to po nabiciu w grach 2h wystarczy przełączać na następną grę po kilku sek wypada karta itd.