Wrażenia z Bazaru

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Świetny projekt, będzie gdzie się łatwo pozbyć zbędnych kluczy :) przydałoby się trochę więcej ustawień lub lepszy ich opis - np ustawienia powiadomień: dotyczą powiadomień na stronie czy mailowych? można by to rozgraniczyć.
Awatar użytkownika
Łowca

Prosta i schludna strona, łatwo się zorientotwać co, gdzie i jak oraz w o wiele prostszy sposób można szukać gier, które interesują, w przeciwieństwie do tego jak to jest na bazarze ;)
Awatar użytkownika
Łowca

U nie wszystko działa jak należy. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Zarejestrowałem stronkę bazaru, ciekawa koncepcja :P Zastanawiam się jak to będzie z tymi rezerwacjami. Jeśli kilka osób będzie rezerwowało to wtedy zasada pierwszeństwa według reputacji działa czy jednak sprzedający dobiera sobie kupującego według reputacji?
Dodatkowo chciałem zapytać czy będzie możliwość raportowania ewentualnych komentarzy pod ofertami?
I jeszcze jedna myśl wpadła do głowy , że istnieje ryzyko ,że przyniesie tu osoby, które nijak nie sa związane z łowcami gier i będzie tworzyło od groma anonimowe konta :P Jeśli chodzi o bazar to już trochę anonimów widziałem dlatego przewiduje takie niebezpieczeństwo ;p
Awatar użytkownika
Łowca

Pożyjemy zobaczymy, na chwilę obecną zapowiada się ciekawie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Przyłączam się do twierdzeń o "originowym" logo. Strona łowców głównie niebieska, więc dlaczego Bazar jest pomarańczowy?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

MiszaDo pisze: Przyłączam się do twierdzeń o "originowym" logo. Strona łowców głównie niebieska, więc dlaczego Bazar jest pomarańczowy?
Pakt z Elektronikami :trollface:

Mi nie przeszkadza ta różnica w wyglądzie. W kolorze pomarańczowym czy niebieskim (narzędzia dew. w przeglądarce) i tak dobrze wygląda.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Nie wiem czy było to już poruszane, ale moim zdaniem przydałaby się informacja, że wiadomość po zakupie jest wysłana automatycznie. Ktoś może pomyśleć, że byliśmy online, a później go olaliśmy i nie odpowiadamy.
Ci użytkownicy podziękowali Webciu za ten post:
remike
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Świetny interfejs. Rewelacyjna forma komunikacji z drugą osobą. Ale mam ze dwie sugestie, które jednak zgłoszę w odpowiednim dziale. Niemniej świetna sprawa, gratulacje!
Awatar użytkownika
Łowca

Bazar wydaje się bardzo porządny i przemyślany, aczkolwiek sądzę, że minimalny wymóg reputacji co do rezerwacji kluczy jest słaby. W większości przypadków i tak sprzedawca będzie ustawiał najniższy możliwy, co by więcej potencjalnych osób mogło zakupić, a jak nie, to zawsze pozostaje wiadomość prywatna i dogadanie co do kupna bez konieczności rezerwacji.

Ale pomysł z serwisem super, wykonanie też. Powodzenia w dalszej pracy!
Awatar użytkownika
Łowca

Fajna szata graficzna
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zapowiada się ciekawie ale właśnie aktualnie wszystko wskazuje na to że mogą pojawić się nieuczciwe osoby zarówno jako kupujący jak i sprzedający.
Awatar użytkownika
Łowca

Na komputerze ok, fajny styl ale na telefonie (iPhone 4S) troche się buguje. Później dam ssy
Awatar użytkownika
Łowca

uda się ta dobra zmiana?
Awatar użytkownika
Łowca

W sumie spoko, ważne by dobrze działała wymiana gier.
Awatar użytkownika
Łowca

Jak na mój gust Bazar działa sprawnie, jest przejrzysty i jak dla mnie dawno coś takiego powinno powstać. Brawo załoga!
Awatar użytkownika
Łowca

Bardzo podoba mi się ta inicjatywa. A najbardziej to, jak łatwy i wygodny w obsłudze jest ten bazar.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Powinniście dodać opcje unieważnienia negatywnego komentarza jeżeli obie strony się zgadzają,
Powinny być też konsekwencje wystawienia negatywnego jak np ze spada reputacja nie widzę żeby to było gdzieś napisane
Awatar użytkownika
Łowca

Świetny pomysł, mam nadzieję, że zbudujecie całkiem niezłą baze gier do wymiany/sprzedaży.
Połączenie z kontem i ekwipunkiem steam oraz walidacja kluczy przy wymianie byłyby przydatne :)
Powodzenia
Awatar użytkownika
Łowca

Całkiem fajna inicjatywa, przyda się miejsce w sieci, gdzie będę mógł wystawić zalegające gierki, lub samemu coś kupić, bez obaw o scam. :)
ODPOWIEDZ