Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
No właśnie odnośnie tego "sporadycznie ceny na wyprzedaży zmieniają". Czy można założyć ze 100% pewnością, że np. taki CS:GO nie będzie już miał większej zniżki na tej wyprzy? Bo kurcze trochę przesadzili, spodziewałem się co najmniej 50 jak nie więcej % a tu tylko 30 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Tak, przy CS:GO z całą pewnością bez flash sales można założyć, że już tak zostanie , coraz słabiej z tymi wyprzedażami tego CS'a

Osobiście spodziewam się -50% dopiero przy następnym evencie w Spodku. Teraz niedługo jakaś operacja nowa pewnie bo już troche minęło także wątpliwe żebyśmy zobaczyli prędzej zniżke. A o więcej niż 50% to wogóle niema co mówić

- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Valve nie wspiera wydarzenia w Katowicach, więc w tym terminie żadnego sejla na CSGO nie będzie.frankcastle51 pisze:Tak, przy CS:GO z całą pewnością bez flash sales można założyć, że już tak zostanie , coraz słabiej z tymi wyprzedażami tego CS'a
Osobiście spodziewam się -50% dopiero przy następnym evencie w Spodku. Teraz niedługo jakaś operacja nowa pewnie bo już troche minęło także wątpliwe żebyśmy zobaczyli prędzej zniżke. A o więcej niż 50% to wogóle niema co mówić
- Kontakt:
Absolutnie nie wspiera, stąd wszystkie pamiątki i inne relikty są na rynku, rozdawane za oglądanie i zawsze jakieś obniżki wtedy sąRoyKeane pisze:Valve nie wspiera wydarzenia w Katowicach, więc w tym terminie żadnego sejla na CSGO nie będzie.frankcastle51 pisze:Tak, przy CS:GO z całą pewnością bez flash sales można założyć, że już tak zostanie , coraz słabiej z tymi wyprzedażami tego CS'a
- Kontakt:
Nie było już rok temu

A niczego, przecież ja tu niczego nie dowodze a i o cs'a i nazwe tych eventów się nie będę spierał, przecież mnie to guzik interesuje.
Natomiast faktycznie, aż zerknąłem jak to się w tym roku dzieciaki bawią i widzę że większy event będzie Styczeń 22 - 29 w Atlancie.
W związku z tym wtedy oczekiwałbym jakiejś ewentualnej -50%

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Co ja znalazlem:
http://store.steampowered.com/app/43457 ... 1_4_4__617
Opis miazdzy:
Opis miazdzy:
Kod: Zaznacz cały
Ta wieloosobowa [grać z 2, 3 lub 4 przyjaciołom] " First Person Shooter " ma dzień , a poziom nocne , gracze wezmą na 35 typów wroga i wielu szefów, jak olbrzymich potworów i minibosses co 10 dni jak zbadać , strzelać i biegać za swoje życie przed atakiem świń potworności
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ale... Przecież... No właśnie! Czy się mylę?Dejw pisze: Co ja znalazlem:
Opis miazdzy:
Kod: Zaznacz cały
Ta wieloosobowa [grać z 2, 3 lub 4 przyjaciołom] " First Person Shooter " ma dzień , a poziom nocne , gracze wezmą na 35 typów wroga i wielu szefów, jak olbrzymich potworów i minibosses co 10 dni jak zbadać , strzelać i biegać za swoje życie przed atakiem świń potworności

Bywały już nie raz pokraczne tłumaczenia, ale te jest najlepsze

Jaką polecacie wtyczkę do Firefoxa przyśpieszającą sprzedaż kart? Miałem steam inventory helper, ale coś przestał współpracować.
co Ty wiesz o miażdżeniu...
Poczytaj polskie opisy na Playstation Store.
A teraz wytłumaczenie: Google Translate działa niemal idealnie przy tłumaczeniach cywilizowanych języków. Dlatego ja np. zawsze wybieram tłumaczenie na angielski - czy to z ruskiego, czy niemieckiego. Dla takiego obcojęzycznego sklepu jest nie do pomyślenia, że Google kompletnie olało język polski. I nie mają tego jak sprawdzic, bo - czytaj wyżej - tłumaczenie na angielski działa niemal idealnie. A polskiego nie znają. No to walą takie potworki.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
@Buck: Nie mam PS wiec nie wchodzę do ich sklepu, bo nie mam potrzeby, co do działania translatora, to wiem jak to działa. Tylko smieszy mnie to, już mogli pozostawić orginaly opis a nie na sile tlumaczyc translatorem.
Ciekawe kto pierwszy dobije do najwyższego poziomu

Ciekawe kto pierwszy dobije do najwyższego poziomu

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
So the deal is you have to own (or buy) Warhammer: Vermintide through steam.For a limited time only, get two $50 vouchers off of an HTC Vive just for owning Vermintide! Get yours here before they go!
źrodło
http://promo.fatsharkgames.com/vive/
*: The offer is supported in the following countries - the United States, Canada, Australia, New Zealand, Hong Kong, Japan, Taiwan and the EU
Na swojej wishliscie mam około 40 tytułów, co wydaje mi się stosunkowo niską liczbą. Od startu wyprzedaży dostałem 14 maili z informacją o obniżce, w ustawieniach nic nigdy nie zmieniałem, a do tej pory działało raczej ok. Moja cierpliwość już się wyczerpała i wyłączyłem to w cholerę, ale chciałbym wiedzieć czy ktoś ma/miał podobny problem.
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Miałem podobnie na telefonie, w ciągu dnia potrafiły mi przyjść cztery powiadomienia, i tak przez trzy dni.PolaczekCebulaczek pisze: Na swojej wishliscie mam około 40 tytułów, co wydaje mi się stosunkowo niską liczbą. Od startu wyprzedaży dostałem 14 maili z informacją o obniżce, w ustawieniach nic nigdy nie zmieniałem, a do tej pory działało raczej ok. Moja cierpliwość już się wyczerpała i wyłączyłem to w cholerę, ale chciałbym wiedzieć czy ktoś ma/miał podobny problem.