Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Primo pisze: o sklepik już działa można farmić :U
Yay :trollface:
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Adadid pisze: Dziękujcie hakerom! Święta macie, może czas wylogować się raz w roku do życia i spędzić czas z rodziną, a nie z Adamem Jensenem czy *pietruszka* wie kim? :)
Co to Ciebie obchodzi, jak ktoś spędza swój wolny czas? Bo ja nie rozumiem. :dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

MDA pisze:
Adadid pisze: Dziękujcie hakerom! Święta macie, może czas wylogować się raz w roku do życia i spędzić czas z rodziną, a nie z Adamem Jensenem czy *pietruszka* wie kim? :)
Co to Ciebie obchodzi, jak ktoś spędza swój wolny czas? Bo ja nie rozumiem. :dziadek:
To genialny plan odciągnięcia ludzi od sztima, aby dla siebie zagarnąć wszystkie karciochy i promocje :trollface:
Cwane, ale jak wiemy gracze to nołlajfy, szczególnie cebulowe, więc rodzina i tak jest w komputerze, w ukrytym folderze.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
MDA
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze:
MDA pisze: Co to Ciebie obchodzi, jak ktoś spędza swój wolny czas? Bo ja nie rozumiem. :dziadek:
To genialny plan odciągnięcia ludzi od sztima, aby dla siebie zagarnąć wszystkie karciochy i promocje :trollface:
Cwane, ale jak wiemy gracze to nołlajfy, szczególnie cebulowe, więc rodzina i tak jest w komputerze, w ukrytym folderze.
LOL, no to chociaż zabawna teoria spiskowa. :E Brawo za wspaniały post. :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Nikt nawet nie pomyślał że dają nam możliwość przygotowania się do świąt odcinając nas od steama. :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0
Kontakt:

Myślałem, że Gaben nas zaskoczy nowym interfejsem (w ramach spisku :trollface: ):v

BTW: trollface rulez :trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

PiteroS pisze: Myślałem, że Gaben nas zaskoczy nowym interfejsem (w ramach spisku :trollface: ):v

BTW: trollface rulez :trollface:

Nie wiem czy o to Ci się rozchodzi, ale do Stima używam Metro UI i wygląda dużo lepiej niż normalnie. No i za testy dają karty podarunkowe 10 eurogejbenów :trollface: Nie no, nie dajo a szkoda :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 65 razy
Podziękowania: 40 razy

Jupi, dwie folie w mega bólach sprzedane, eq co chwile padał albo robił się prywatny. Teraz Steam może umrzeć do jutra do godziny 19. :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Pewnie było to już wałkowane - wybaczcie - ale ostatnio pakiety nie zawsze są do kupienia, jak się ma jakąś grę z listy i teraz jakbym kupił to to na alcie, w opcji:

Przechowaj prezent w moim ekwipunku, aby wysłać go później
Twój prezent pozostanie na twoim koncie, aby można go było dostarczyć lub wymienić później. Możesz zarządzać swoimi prezentami przez klienta Steam lub wyświetlając Ekwipunek Steam na swoim profilu. Prezent możesz wysłać w dowolnym momencie, używając przycisku „Wyślij prezent...” widocznego po wybraniu go w Ekwipunku, ale wymiana w ramach Handlu Steam będzie możliwa dopiero za 30 dni.

to czy w Ekwipunku będzie jeden prezent, zawierający te 11 gier, czy też 11 giftów z poszczególnymi grami? :D
Czy haczyk tkwi w tych 30 dniach - Prezent sztuk jeden (nie da się wysłać na główne konto, bo mam część gier z pakietu) można wysłać w dowolnej chwili na konto bez jakiejkolwiek gry z pakietu, za to po 30 dniach mogę wymieniać się poszczególnymi grami z pakietu ..... ? Kto coś? O co kaman dokładnie? Help? ;-)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Usuń grę z pakietu, kup pakiet.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

warhameron pisze: Usuń grę z pakietu, kup pakiet.
No tak się nie da (chyba) - jest drugi, taki sam pakiet, który mogę zakupić po mimo tego, że część gier już mam na koncie i tam już nie jest niecałe erło do zapłaty, tylko 4,58€ :D

http://store.steampowered.com/bundle/21 ... 1_5_9__403

stąd moje pytanko o to, czy pakiet w ekwipunku alta będzie jednym giftem, czy też jedenastoma ;-)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

@TomHa: Dostajesz gifty do kazdej gry (11 giftow). Reven podawal sposob tu w tym temacie 20 stron wczesniej. Odpalasz sklep w przegladarce, wylogowujesz sie, dodajesz paczke do koszyka, przechodzisz do platnosci, logujesz sie na twoje glowne konto, kupujesz jako gift, aktywujesz to co chcesz, reszte wysylasz na alcie (gifta mozesz wyslac nie czekajac na zejscie ograniczenia).

Mam nadzieje ze zrozumiale to wytlumaczylem, dopiero w polowie porannej kawy jestem :E
Ci użytkownicy podziękowali Dejw za ten post:
TomHa
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dejw pisze: @TomHa: Dostajesz gifty do kazdej gry (11 giftow). Reven podawal sposob tu w tym temacie 20 stron wczesniej. Odpalasz sklep w przegladarce, wylogowujesz sie, dodajesz paczke do koszyka, przechodzisz do platnosci, logujesz sie na twoje glowne konto, kupujesz jako gift, aktywujesz to co chcesz, reszte wysylasz na alcie (gifta mozesz wyslac nie czekajac na zejscie ograniczenia).

Mam nadzieje ze zrozumiale to wytlumaczylem, dopiero w polowie porannej kawy jestem :E
Dzięki! :)
Jak się wyśpię, to spróbuję ;-)
Awatar użytkownika
Łowca

Działa wam w ogóle ten Steam? U mnie cały czas wrzuca do trybu offline od wczoraj.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

markus pisze: Działa wam w ogóle ten Steam? U mnie cały czas wrzuca do trybu offline od wczoraj.
Działa, wczoraj przez długi czas mieli problemy z serwerami ale od wieczora wszystko działa ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

MDA pisze:
bolesna prawda pisze:
MDA pisze: Co to Ciebie obchodzi, jak ktoś spędza swój wolny czas? Bo ja nie rozumiem. :dziadek:
LOL, no to chociaż zabawna teoria spiskowa. :E Brawo za wspaniały post. :trollface:
Ach, dziękuję. Tak ładnie, zielono, świąteczny klimacik :oops:

@markus mi sztim od wczoraj działa już. Koło 21 wrócił i przez noc się nie wyłączył raczej, bo o 8 miałem już Deusa kosmadeusa MD ściągniętego :macha:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Mam pytanko. Ktoś z was pamięta czy w czasie trwania poprzedniej zimowej wyprzedaży nie było po jakimś czasie dodatkowych obniżek na gry ubi?
Awatar użytkownika
Łowca

Wie ktoś jak to naprawić? Nie wyświetla mi w ogóle nowej aktywności:
Obrazek

Po kliknięciu na te "nowe komentarze" ładuje i ładuje aż wyskakuje to:
Obrazek

Wczoraj to samo było (przed tymi DDoSami).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

leon4769 pisze: Mam pytanko. Ktoś z was pamięta czy w czasie trwania poprzedniej zimowej wyprzedaży nie było po jakimś czasie dodatkowych obniżek na gry ubi?
Pamiętać to nie zupełnie ale możesz sobie prześledzić cenę czego Cię interesuje chociażby na https://isthereanydeal.com
Ale odkąd flash sales się skończyły to już sporadycznie się te ceny przy wyprzedaży zmieniają
ODPOWIEDZ