G2A.com - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Haha, dobre

I tak sobie czekam cierpliwie. Napisać w tickecie nie mogę, bo czekam na odpowiedź supportu. Czekam twardo, wątek aktywny. Przekazany zaraz na początku do "paypal experts"

Ciśnij ich, mają również polski support. Bierz telefon i dzwoń, a sprawa się szybko wyjaśni. Co innego jak jakaś poboczna sprawa jak u mnie, a co innego jak blokują konto. Wtedy bym nie odpuścił i nie można popuszczać. Jak to u nich mówią "fołordują kejsa" (serio) do innego działu i gdzieś ginie, więc przypominaj się.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Tak właśnie zrobiłem,teraz pewnie trzeba długo czekać bo nie miałem aktywowanego shielda
Waiting for Seller response
Remaining:9 days
Ja też nie aktywuje shielda i kupuje i było wszystko w porządku, raz kupiłem premium steam gift no i kod nie działał już od razu po przyjściu komunikat że duplikat produktu, zgłosiłem spór i w zasadzie nie wiedziałem co napisać bo co tu się rozpisywać, nie działa i tyle. Jeszcze 5 dni sprzedawca ma na odpowiedź, i jestem ciekaw co dalej z tym zrobią.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Jak nie odpowie to G2A zwraca kasę do portfela i tyle.
Przedwczoraj kupiłem tam Just Cause 3 - dostałem duplikat, po czym sprzedawca dał mi nowy kod. Tez duplikat. Kolejny kod? Duplikat. Kolejnego kodu już nie dostałem, tylko od razu zwrot pieniędzy.
Przedwczoraj kupiłem tam Just Cause 3 - dostałem duplikat, po czym sprzedawca dał mi nowy kod. Tez duplikat. Kolejny kod? Duplikat. Kolejnego kodu już nie dostałem, tylko od razu zwrot pieniędzy.
mam 5zł kody do g2a niestety można użyć tylko jeden na konto więc zastanawiam się jakby tu połączyć kilka kodów na jednym koncie żeby ciut droższą grę kupić, jakieś pomysły...?
Po 9 dniach nagle pojawił się komunikat, aby wysłać screenshoty z moją biblioteką gier, wpisywanym kodem i wyskakującym błędem. Ciekawe odbijanie piłeczki, bo co im te informacje dadzą? Po co w ogóle drążyć temat jak kod po prostu nie działa i zamiast zwrócić pieniądze które dostali to próbują się czegoś dowiedzieć. Co ciekawe sprzedawca miał 9 dni na odpowiedź, ja miałem chyba 12 godzin.
Jeżeli płaciłeś paypalem to rób spór i po nim roszczenie. Mi zwrócili tak $10 za zablokowanego CSa xDrysieku pisze: Po 9 dniach nagle pojawił się komunikat, aby wysłać screenshoty z moją biblioteką gier, wpisywanym kodem i wyskakującym błędem. Ciekawe odbijanie piłeczki, bo co im te informacje dadzą? Po co w ogóle drążyć temat jak kod po prostu nie działa i zamiast zwrócić pieniądze które dostali to próbują się czegoś dowiedzieć. Co ciekawe sprzedawca miał 9 dni na odpowiedź, ja miałem chyba 12 godzin.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Ogarnia ktos ten ich system prowizji?mam nowe konto.wwystawilem na sprzedaz 7 gier.pierwsza zostala sprzedana.wystawilem ja za 1,5 euro.wplyw za transakcje pokazuje mi 2 dolary z kawalkiem.i na ta chwile g2awallet mam na minusie 1,58euro a bilans 0,39euro ktore na razie jest niedostepne.ktos to ogarnia? Bo mi wychodzi ze lepiej rozdac te gry bo w jeszcze wieksze dlugi popadne
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@tiktak77
z tego co pamiętam to pierwsze 10 aukcji masz za friko. ale wydaje mi się, że nie dotyczy to zmian cen w aukcji. co do tabelki prowizji obczaj: https://www.g2a.com/payments.pdf
najpierw odejmą Ci prowizję od sprzedaży i za ewentualne zmiany cen (w przyszłości też za wystawienie aukcji) a po 2tyg możesz robić z hajsem co chcesz.
z tego co pamiętam to pierwsze 10 aukcji masz za friko. ale wydaje mi się, że nie dotyczy to zmian cen w aukcji. co do tabelki prowizji obczaj: https://www.g2a.com/payments.pdf
najpierw odejmą Ci prowizję od sprzedaży i za ewentualne zmiany cen (w przyszłości też za wystawienie aukcji) a po 2tyg możesz robić z hajsem co chcesz.