Tradycyjnie proszę o kulturalne zadawanie pytań. Posty o nieodpowiedniej treści będą usuwane.
Aha - zapomniałem dodać. Pytania zadajemy oczywiście w języku polskim.

Witam.
Witam,czarny pisze: Pytanie do przedstawiciala. Rzecz która pewnie nurtuje wielu uzytkownikow tego forum.
Czy kupując na Waszej stronie dostanę polski dowód zakupu, paragon lub FV? Jestescie polska firmą to pownniscie takie wydawać , z polskim Vatem rzecz jasna.
Jeżeli takiego nie dostanę to czy jakikolwiek dostanę i z jaką stawka podatkową?
Proszę o odpowiedź.
Niestety biorąc pod uwagę liczbę partnerów nie jestem w stanie dostarczyć takich informacji od ręki.czarny pisze: Rozumiem, czyli FV od firmy LLC zarejestrowanej w USA?
A jakbym chciał kupić produkt pochodzący od Was, z polska fv sprzedaży.
Jak mam taki produkt znalezc?
Jest to troche dziwne, że promujecie siebie jako polska spółka a wystawiecie klientom fv bez vatu?
sprzedajecie w polsce, wiec ktos ten vat bedzie musiał zapłacić. Jeżeli nie zrobicie tego Wy to bede musiał zrobić to ja.
Ok, to czekam i liczę na Darksiders 2 lub inną ciekawą niespodziankę/promocję.G2A.COM pisze:
Witam, zapraszam na stronę http://www.paypal.com/gamingsale. Jutro wieczorem pojawią się tam nowe oferty od nas i nie tylko. Nie mogę jednak na tę chwilę zdradzić co to dokładnie będzie.