G2A.com - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
W odpowiedzi na sporą sprawę ze scamem z kradzionymi kodami G2A zmienia trochę zasady. Teraz developerzy będą mogli ubiegać się o 10% zysku ze sprzedaży kluczy na G2A.
Link
Link
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Czy to prawda? Ja natomiast chcialem wplacic drobnice na jedna gre ktore jest tanio ale w ogole nie widze paypala do wyboru.. poza tym dziwia mnie poprzednie posty mowiece o wyplacaniu z tego wallet (chyba ze wyplacac moge tylko sprzedawcy) na paypala bo mi juz wczesniej taka opcja nie dzialala (zreszta wtedy jeszcze nie wiedzialem ze nie da sie) a teraz juz o tym pisze (ostrzezenie) o ile dobrze rozumie ze nie ma wyplat z powrotem tych coinow. Slabe jest to.
Czy nie ma juz w ogole paypala w g2a?
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 43 razy
Witam. Jak duża część użytkowników miała kasowane gry po kilku miesiącach? Dziś Steam pokasował mi gry zakupione jeszcze w zeszłym roku !! Wszystko ładnie kasa poszła klucze też doszły elegancko biblioteka wzrosła a dziś minus pozycje? Da rade jakoś jeszcze się wykłócać ? Spory pozakładałem ale czy to coś da z tak starymi zamówieniami? gry co prawda po 4 zł razem w sumie starta na ok 12 zł lecz zawsze lipa. Sporo z Was Drodzy gracze miało podobny problem? Chyba czas zakończyć przygodę z tym "sklepem" i podziękować za współpracę
.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Też otrzymałem przed chwilą komunikat o usuniętej grze.
http://imgur.com/a/iDUNE
http://imgur.com/a/iDUNE
Witam,
przed chwilą wystawiłem klucze na aukcję, wszystkie, czyli dwie aukcje zostały zawieszone( mam nadzieję, że nie ma się czym martwić, bo znalazłem dość świeżą informację http://www.eurogamer.net/articles/2016- ... s-business). Skorzystałem z supportu, dostałem dość szybko jakieś wiadomości, ale teraz wygląda na to, ze support się zawiesił(Whoops, looks like something went wrong, no świetnie po prostu). Czy jest jakiś inny sposób na skontaktowanie się z pomocą g2a?
Pozdrawiam.
przed chwilą wystawiłem klucze na aukcję, wszystkie, czyli dwie aukcje zostały zawieszone( mam nadzieję, że nie ma się czym martwić, bo znalazłem dość świeżą informację http://www.eurogamer.net/articles/2016- ... s-business). Skorzystałem z supportu, dostałem dość szybko jakieś wiadomości, ale teraz wygląda na to, ze support się zawiesił(Whoops, looks like something went wrong, no świetnie po prostu). Czy jest jakiś inny sposób na skontaktowanie się z pomocą g2a?
Pozdrawiam.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
moja biblioteczka również się skurczyła, naszczęście tylko o jedną pozcyję ;(. z początku byłem pewny, że to klucz zakupiony na kinguinie, ale szybko okazało się, że jednak nie - to był klucz g2a. dobrze, że już od dłuższego czasu nie kupuje tam wolno leżących gier, tylko raz na jakiś czas kluczyki, które są dostępne akuratnie w bundelkach humble (mając nadzieję, że właśnie humbelkowe mają pochodzenie). 

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja raz kupiłem na g2a, assassins creed 4. Gre aktywowałem, pograłem ze 2 tygodnie, po czym uplay usunął ja bo była zakupiona kradziona kartą. Pisałem do suportu g2a, do dziś odpowiedzi nie dostałem a było to ponad rok temu (pisalem kilka razy). Postanowiłem napisać do ubisoftu, tłumacząc calą sprawę (gdzie zakupiłem + screenshoty) i ubisoft zwrócił mi grę pisząc ze następnym razem nie będą mogli tego zrobić. Wiec, nie mam już zamiaru nigdy kupować na g2a.
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Można kupować gry z 0% VAT-em zamiast 23%? Czy będzie lipa, gdy się poda, że się jest spoza UE?
Ostatnio zmieniony 14 lip 2016, o 23:02 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, jak wygląda sprawa z kluczami do battle netu? Chociażby taki giftcard doładujący saldo, czy starcraft II: Legacy of the Void. Blizzard pousuwał już komuś?