G2A.com - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Czekam. Dopiero odpowiedziałem, więc pewnie kilka dni sobie poczekam :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A jak Steam usunie grę z konta to można się u nich (U Steama) bezpośrednio od takiej decyzji odwołać?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

W odpowiedzi na sporą sprawę ze scamem z kradzionymi kodami G2A zmienia trochę zasady. Teraz developerzy będą mogli ubiegać się o 10% zysku ze sprzedaży kluczy na G2A.

Link
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

To znow prowizje pojda w gore.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Recu pisze: Czy mi sie wydaje czy nie da się juz doładować G2A coins bez prowizji? O_o
Jeszcze wczoraj mogłem doładować poprzez Skrill za darmo, a teraz trzeba płacić prowizję.
Czy to prawda? Ja natomiast chcialem wplacic drobnice na jedna gre ktore jest tanio ale w ogole nie widze paypala do wyboru.. poza tym dziwia mnie poprzednie posty mowiece o wyplacaniu z tego wallet (chyba ze wyplacac moge tylko sprzedawcy) na paypala bo mi juz wczesniej taka opcja nie dzialala (zreszta wtedy jeszcze nie wiedzialem ze nie da sie) a teraz juz o tym pisze (ostrzezenie) o ile dobrze rozumie ze nie ma wyplat z powrotem tych coinow. Slabe jest to.
Czy nie ma juz w ogole paypala w g2a?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

Witam. Jak duża część użytkowników miała kasowane gry po kilku miesiącach? Dziś Steam pokasował mi gry zakupione jeszcze w zeszłym roku !! Wszystko ładnie kasa poszła klucze też doszły elegancko biblioteka wzrosła a dziś minus pozycje? Da rade jakoś jeszcze się wykłócać ? Spory pozakładałem ale czy to coś da z tak starymi zamówieniami? gry co prawda po 4 zł razem w sumie starta na ok 12 zł lecz zawsze lipa. Sporo z Was Drodzy gracze miało podobny problem? Chyba czas zakończyć przygodę z tym "sklepem" i podziękować za współpracę :(.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Też otrzymałem przed chwilą komunikat o usuniętej grze.
http://imgur.com/a/iDUNE
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,
przed chwilą wystawiłem klucze na aukcję, wszystkie, czyli dwie aukcje zostały zawieszone( mam nadzieję, że nie ma się czym martwić, bo znalazłem dość świeżą informację http://www.eurogamer.net/articles/2016- ... s-business). Skorzystałem z supportu, dostałem dość szybko jakieś wiadomości, ale teraz wygląda na to, ze support się zawiesił(Whoops, looks like something went wrong, no świetnie po prostu). Czy jest jakiś inny sposób na skontaktowanie się z pomocą g2a?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

moja biblioteczka również się skurczyła, naszczęście tylko o jedną pozcyję ;(. z początku byłem pewny, że to klucz zakupiony na kinguinie, ale szybko okazało się, że jednak nie - to był klucz g2a. dobrze, że już od dłuższego czasu nie kupuje tam wolno leżących gier, tylko raz na jakiś czas kluczyki, które są dostępne akuratnie w bundelkach humble (mając nadzieję, że właśnie humbelkowe mają pochodzenie). :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mi usunęli miesiąc temu Killer is Dead, wczoraj udało mi się odzyskać pieniądze i tego samego dnia usunęli mi Spellforce 2 Faith in Destiny, którego nie zdążyłem jeszcze odpalić :v
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Rozumiem, że każdy lubi tanio(łącznie ze mną) ale po co kupować od złodzieji i kombinatorów? Zapłacić, a potem czekać, kiedy usuną. Dla mnie nie ma to sensu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

To taka wypożyczalnia gier. Kupujesz, przechodzisz oni ci usuną a ty pisz o zwrot kasy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mi kiedyś z Uplay'a usunięto Watch Dogs Deluxe + SP, ale bez problem otrzymałem zwrot pieniędzy od g2a.com po wysłaniu SS z kluczem i powiadomieniem (ale to Uplay).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

PiccoloPL pisze: To taka wypożyczalnia gier. Kupujesz, przechodzisz oni ci usuną a ty pisz o zwrot kasy.
Raz tak miałem z AC Rogue. Kupiłem, przeszedłem, pewnie do gry już bym nie wrócił, a tu nagle usuwają mi grę z konta i dostaję zwrot pieniędzy :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja raz kupiłem na g2a, assassins creed 4. Gre aktywowałem, pograłem ze 2 tygodnie, po czym uplay usunął ja bo była zakupiona kradziona kartą. Pisałem do suportu g2a, do dziś odpowiedzi nie dostałem a było to ponad rok temu (pisalem kilka razy). Postanowiłem napisać do ubisoftu, tłumacząc calą sprawę (gdzie zakupiłem + screenshoty) i ubisoft zwrócił mi grę pisząc ze następnym razem nie będą mogli tego zrobić. Wiec, nie mam już zamiaru nigdy kupować na g2a.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Można kupować gry z 0% VAT-em zamiast 23%? Czy będzie lipa, gdy się poda, że się jest spoza UE?
Ostatnio zmieniony 14 lip 2016, o 23:02 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Można.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam, jak wygląda sprawa z kluczami do battle netu? Chociażby taki giftcard doładujący saldo, czy starcraft II: Legacy of the Void. Blizzard pousuwał już komuś?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie raz kupowałem prepaidy do WoWa i nigdy nie było problemów.
ODPOWIEDZ