Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
LightXas pisze: Jest tu jakiś jasnowidz, który mógłby mi przewidzieć, czy będzie dzisiaj wyprzedaż na Steam i czy będą na tej wyprzedaży dodatki do Civilization V?
Tak się składa że ja jestem jasnowidzem.A więc tak-dzisiaj rozpoczyna się wyprzedaż a dodatki NAJPRAWDOPODOBNIEJ będą przecenione ;D
LightXas pisze: Jest tu jakiś jasnowidz, który mógłby mi przewidzieć, czy będzie dzisiaj wyprzedaż na Steam i czy będą na tej wyprzedaży dodatki do Civilization V?
Wyprzedaż będzie dziś a 19-ej a CivV dodatki do niej będą przecenione o 75%.
Dziękuję wszystkim jasnowidzom za pomoc z tragedią która mnie dotknęła.
Właśnie wysyłam Wam mentalnie zapłatę.
Jest to waluta którą kiedyś wymyśliłem dla mojego zmyślonego świata. Oczywiście to było kilka lat temu. Teraz już tak nie robię. Heh. Żeby wymyślać takie rzeczy w moim wieku, czytać fantastykę, etc, oglądać chińskie bajki. Żenada! Wszyscy zmarli w grobach się przewracają w lewo, a potem w prawo, przez co robaki które ich zjadają czują się niespokojne, przekazują dalej swoim robaczym kolegą wzmiankę o tym przykrym incydencie i tak wieść się niesie po ziemi aż dociera do mnie, wspina się po ponurym murze, wchodzi przez okno, natychmiast szarżuje w moim kierunku. I wtedy! Ach! To tylko mrówka. Oczywiście ją nadepnąłem. Oczywiście przeżyła. Och Boże, Ty jesteś bezlitosny. Nie dla mrówki - dla mnie - bo była jadowita. Wykończyłem ją wiec kapuciem, takim szarym. Jest tu ktoś kto ma ten fetysz z nogami i jest homoseksualny, może więc to go zainteresuje? Ciekawe jest w tym kapuciu to, że imituje sandały. Dlaczego? Gdybym chciał mógłbym kupić sandały? A co, Pan kierownik design'u uważa że mnie nie stać? Ha! Ha! Ha! Stać mnie nawet na sandały ze skarpetkami. Taki jestem odważny.
Ale jednak ta mrówka, którą nim zabiłem uspokoiła moje nerwy! Myślałem, że to coś gorszego... Ale co robiła mrówka na piątym piętrze? Hm. To dosyć niepokojące (przynajmniej dla mnie). Czy powinienem się niepokoić? Na tym zakończę swój post, gdyż jest to kwintesencja moich obecnych, najważniejszych problemów. Dla wtajemniczonych: i tak mnie nie złapią bo nie ma śladów i dowodów na nic co byłoby przestępstwem.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2016, o 17:57 przez LightXas, łącznie zmieniany 8 razy.
nie, wyprzedaz nie bedzie o 19stej tylko troche pozniej jak odsapną slabe stimowskie serwery ktore o godzinie zero czyli 19stej sobie padną jak zawsze w 1 dzien wyprzy
LightXas pisze: Dziękuję wszystkim jasnowidzom za pomoc z tragedią która mnie dotknęła.
Właśnie wysyłam Wam mentalnie zapłatę.
Jest to waluta którą kiedyś wymyśliłem dla mojego zmyślonego świata. Oczywiście to było kilka lat temu. Teraz już tak nie robię. Heh. Żeby wymyślać takie rzeczy w moim wieku, czytać fantastykę, etc, oglądać chińskie bajki. Żenada! Wszyscy zmarli w grobach się przewracają w lewo, a potem w prawo, przez co robaki które ich zjadają czują się niespokojne, przekazują dalej swoim robaczym kolegą wzmiankę o tym przykrym incydencie i tak wieść się niesie po ziemi aż dociera do mnie, wspina się po ponurym murze, wchodzi przez okno, natychmiast szarżuje w moim kierunku. I wtedy! Ach! To tylko mrówka. Myślałem, że coś gorszego. Ale co robi mrówka na piątym piętrze? Hm. To dosyć niepokojące (przynajmniej dla mnie). Czy powinienem się niepokoić? Na tym zakończę swój post, gdyż jest to kwintesencja moich obecnych, najważniejszych problemów. Dla wtajemniczonych: i tak mnie nie złapią bo nie ma śladów i dowodów na nic co byłoby przestępstwem.
Armin pisze: nie, wyprzedaz nie bedzie o 19stej tylko troche pozniej jak odsapną slabe stimowskie serwery ktore o godzinie zero czyli 19stej sobie padną jak zawsze w 1 dzien wyprzy