G2A.com - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Nie, tylko pierwsze 10 ofert sprzedaży jakie wystawisz są za darmo i się nie odnawiają. Po wykorzystaniu 10 "darmowych" ofert dojdzie opłata za każdą kolejną w wysokości 0,15EUR.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,
byłby ktoś tak uprzejmy i napisał, jak przelać kasę z G2A na konto PayPal?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

G2Wallet > Wypłata > Logowanie > Zakładka Paypal > Withdraw amount czyli ile chcesz wypłacić (obok wybierasz walutę) > PayPal e-mail i Confirm PayPal e-mail to wiadomo. Na PP najlepiej od razu przelać w PLN. PP nie pozwala przelewania na konto bankowe w innej walucie niż PLN. Więc, jeżeli przelejesz na PP np. EURO będziesz musiał przewalutować na PLN (a tu kolejna prowizja).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dziękuję za odpowiedź. A ile trzeba czekać, aż kasa przejdzie na wallet, bo na razie jak wejdę w tę zakładkę mam okrągłe zero. I czy ilość kont powiązanych z jednym portfelem ma jakieś konsekwencje, bo:

G2A Wallet Total Balance
6.33 EUR
G2A Wallet Total Available
-4.02 EUR

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

14 dni od sprzedaży, gdy idzie o ilość kont to nie mam pojęcia, mam jedno.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,a ja mam takie pytanko. Otóż chciałem zakupić grę na G2A (chodzi o NFS Rivals). Gra jest opisana jako GLOBAL, więc bez problemu powinna się w Polsce aktywować, jednak w dostępnych językach nie ma polskiego (mimo, że gra w tej wersji językowej występuje). I tu chciałbym się zapytać: Czy jeśli grę aktywuję w polskim Origin, to mimo tego będzie po angielsku? Bo wydaje mi się, że skoro gra w takim języku występuje, i zostanie aktywowana w Polsce, to Origin powinien pobierać polską wersję językową.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ja jak aktywowałem gry na Origin to w większości przypadków (Jak nie we wszystkich) miałem do wyboru jaką wersje językową chcę aktywować.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Cześć!
Przed momentem g2a pobrało ode mnie automatycznie opłatę za shielda. Dziś rzekomo rozpocząłem subskrypcję. Problem w tym, że ostatni raz wchodziłem na tę stronę w grudniu zeszłego roku. I teraz pytanie: czy nie powinni mnie uprzedzić, że zamierzają wprowadzić takie cykliczne opłaty? Nie będę się jakoś wykłócał o 8 złotych, ale niesmak pozostaje :D
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Craft1c pisze: Cześć!
Przed momentem g2a pobrało ode mnie automatycznie opłatę za shielda. Dziś rzekomo rozpocząłem subskrypcję. Problem w tym, że ostatni raz wchodziłem na tę stronę w grudniu zeszłego roku. I teraz pytanie: czy nie powinni mnie uprzedzić, że zamierzają wprowadzić takie cykliczne opłaty? Nie będę się jakoś wykłócał o 8 złotych, ale niesmak pozostaje :D
Pozdrawiam!
Jeżeli płaciłeś przez G2A Pay to subskrypcja Shield została włączona automatycznie o czym zostałeś ostrzeżony podczas płatności.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Minus jest też taki, że dezaktywować te G2a Shield można dwa dni przed odnowieniem ochrony, w moim przypadku było to 14 lutego, kiedy 16 lutego pobrali by kwotę.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam zakupilem na g2a klucz do bt 4 jak sie pozniej okazalo dostalem duplikat wiec chcialem zalozyc spor i ku mojemu zdziwieniu w centrum sporow nie moge utworzyc nowego sporu w zaklatce (nazwa produktu) w ogole nie ma do wyboru zadnej gry . Nawet nie mam mozliwosci wystawic oceny poniewaz nie widzi mi tego zakupu w dziale (ocen)... spotkal sie ktos z takim przypadkiem ? ... nadmieniam ze nie wykupilem shielda...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

The Raven – Legacy of a Master Thief Deluxe Edition aktualnie po 4,22 - paypalem wyszło 5,74 :macha:
Awatar użytkownika
Łowca

Witam,
Mam taki problem. 2 dni temu zakupiłam u nich Giftcard'a za na 5euro.
Kod został wpakowany tutaj https://www.g2a.com/redeem-card
Problem polega na tym, że tego 5euro nie widzę w moim portfelu.
W "Dostępne saldo" mam tylko 3.25 euro z sprzedaży kilku gier.
Czy nie powinno mi to 5euro z giftcards dodać się do dostępnego salda?
http://s10.ifotos.pl/img/1apng_ssprqah.png
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Kupował ktoś z was przez SMS? Jak to wygląda? Bo ja totalnie zielony jestem... ;P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Orientuje się ktoś czy da radę aktywować to: https://www.g2a.com/need-for-speed-orig ... u-cis.html#
w Polsce? W miejscu Region napisane jest RU/CIS, natomiast w nazwie jak byk PL/RU. W dodatku pod spodem nie widać żadnego ostrzeżenia typu "Warning! This product is region..." Pojawia się dopiero coś przy dodawaniu do koszyka. To jedyna wersja na G2A posiadająca język Polski, więc już sam nie wiem :?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Na originie chyba nie ma blokad regionalnych takich jak na Steamie, jedyne blokady to te na języki. A Polska jest w regionie Rosji.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzięki, bardzo mnie to cieszy :D Czyli powinno spokojnie się aktywować, tak?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,
skoro opłata za udaną transakcję wynosi 0,35, a prowizja za wystawienie przedmiotu wynosi 0,15, to w jaki sposób komuś miałoby się opłacać wystawić ofertę za klikadziesiąt eurocentów? Na g2a widzę dużo przedmiotów z ceną kilkudziesięciu eurocentów.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Już ktoś o tym pisał, żeby wyłapać pozytywne komentarze.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

A nie jest czasem tak, że wystawiając kilka takich samych przedmiotów na raz, płacisz prowizję za wystawienie tylko raz?
ODPOWIEDZ