G2A.com - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Witam,
byłby ktoś tak uprzejmy i napisał, jak przelać kasę z G2A na konto PayPal?
Pozdrawiam.
byłby ktoś tak uprzejmy i napisał, jak przelać kasę z G2A na konto PayPal?
Pozdrawiam.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt:
G2Wallet > Wypłata > Logowanie > Zakładka Paypal > Withdraw amount czyli ile chcesz wypłacić (obok wybierasz walutę) > PayPal e-mail i Confirm PayPal e-mail to wiadomo. Na PP najlepiej od razu przelać w PLN. PP nie pozwala przelewania na konto bankowe w innej walucie niż PLN. Więc, jeżeli przelejesz na PP np. EURO będziesz musiał przewalutować na PLN (a tu kolejna prowizja).
Dziękuję za odpowiedź. A ile trzeba czekać, aż kasa przejdzie na wallet, bo na razie jak wejdę w tę zakładkę mam okrągłe zero. I czy ilość kont powiązanych z jednym portfelem ma jakieś konsekwencje, bo:
G2A Wallet Total Balance
6.33 EUR
G2A Wallet Total Available
-4.02 EUR
Pozdrawiam.
G2A Wallet Total Balance
6.33 EUR
G2A Wallet Total Available
-4.02 EUR
Pozdrawiam.
Witam,a ja mam takie pytanko. Otóż chciałem zakupić grę na G2A (chodzi o NFS Rivals). Gra jest opisana jako GLOBAL, więc bez problemu powinna się w Polsce aktywować, jednak w dostępnych językach nie ma polskiego (mimo, że gra w tej wersji językowej występuje). I tu chciałbym się zapytać: Czy jeśli grę aktywuję w polskim Origin, to mimo tego będzie po angielsku? Bo wydaje mi się, że skoro gra w takim języku występuje, i zostanie aktywowana w Polsce, to Origin powinien pobierać polską wersję językową.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Cześć!
Przed momentem g2a pobrało ode mnie automatycznie opłatę za shielda. Dziś rzekomo rozpocząłem subskrypcję. Problem w tym, że ostatni raz wchodziłem na tę stronę w grudniu zeszłego roku. I teraz pytanie: czy nie powinni mnie uprzedzić, że zamierzają wprowadzić takie cykliczne opłaty? Nie będę się jakoś wykłócał o 8 złotych, ale niesmak pozostaje
Pozdrawiam!
Przed momentem g2a pobrało ode mnie automatycznie opłatę za shielda. Dziś rzekomo rozpocząłem subskrypcję. Problem w tym, że ostatni raz wchodziłem na tę stronę w grudniu zeszłego roku. I teraz pytanie: czy nie powinni mnie uprzedzić, że zamierzają wprowadzić takie cykliczne opłaty? Nie będę się jakoś wykłócał o 8 złotych, ale niesmak pozostaje

Pozdrawiam!
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Jeżeli płaciłeś przez G2A Pay to subskrypcja Shield została włączona automatycznie o czym zostałeś ostrzeżony podczas płatności.Craft1c pisze: Cześć!
Pozdrawiam!
Witam zakupilem na g2a klucz do bt 4 jak sie pozniej okazalo dostalem duplikat wiec chcialem zalozyc spor i ku mojemu zdziwieniu w centrum sporow nie moge utworzyc nowego sporu w zaklatce (nazwa produktu) w ogole nie ma do wyboru zadnej gry . Nawet nie mam mozliwosci wystawic oceny poniewaz nie widzi mi tego zakupu w dziale (ocen)... spotkal sie ktos z takim przypadkiem ? ... nadmieniam ze nie wykupilem shielda...
Witam,
Mam taki problem. 2 dni temu zakupiłam u nich Giftcard'a za na 5euro.
Kod został wpakowany tutaj https://www.g2a.com/redeem-card
Problem polega na tym, że tego 5euro nie widzę w moim portfelu.
W "Dostępne saldo" mam tylko 3.25 euro z sprzedaży kilku gier.
Czy nie powinno mi to 5euro z giftcards dodać się do dostępnego salda?
http://s10.ifotos.pl/img/1apng_ssprqah.png
Mam taki problem. 2 dni temu zakupiłam u nich Giftcard'a za na 5euro.
Kod został wpakowany tutaj https://www.g2a.com/redeem-card
Problem polega na tym, że tego 5euro nie widzę w moim portfelu.
W "Dostępne saldo" mam tylko 3.25 euro z sprzedaży kilku gier.
Czy nie powinno mi to 5euro z giftcards dodać się do dostępnego salda?
http://s10.ifotos.pl/img/1apng_ssprqah.png
Orientuje się ktoś czy da radę aktywować to: https://www.g2a.com/need-for-speed-orig ... u-cis.html#
w Polsce? W miejscu Region napisane jest RU/CIS, natomiast w nazwie jak byk PL/RU. W dodatku pod spodem nie widać żadnego ostrzeżenia typu "Warning! This product is region..." Pojawia się dopiero coś przy dodawaniu do koszyka. To jedyna wersja na G2A posiadająca język Polski, więc już sam nie wiem
w Polsce? W miejscu Region napisane jest RU/CIS, natomiast w nazwie jak byk PL/RU. W dodatku pod spodem nie widać żadnego ostrzeżenia typu "Warning! This product is region..." Pojawia się dopiero coś przy dodawaniu do koszyka. To jedyna wersja na G2A posiadająca język Polski, więc już sam nie wiem

Dzięki, bardzo mnie to cieszy
Czyli powinno spokojnie się aktywować, tak?

Witam,
skoro opłata za udaną transakcję wynosi 0,35, a prowizja za wystawienie przedmiotu wynosi 0,15, to w jaki sposób komuś miałoby się opłacać wystawić ofertę za klikadziesiąt eurocentów? Na g2a widzę dużo przedmiotów z ceną kilkudziesięciu eurocentów.
Pozdrawiam.
skoro opłata za udaną transakcję wynosi 0,35, a prowizja za wystawienie przedmiotu wynosi 0,15, to w jaki sposób komuś miałoby się opłacać wystawić ofertę za klikadziesiąt eurocentów? Na g2a widzę dużo przedmiotów z ceną kilkudziesięciu eurocentów.
Pozdrawiam.