Ja emulatora używam tylko do tokenów, więc mogą szpiegować sobie co chcą
Jedyne co mi się nie podoba w nim to to, że nie jest jakiś super szybki, ten HandyAndy jest szybki?
Ja emulatora używam tylko do tokenów, więc mogą szpiegować sobie co chcą
To co dostajesz w formie SMS i tak przychodzi na twój telefon, a tokeny wyświetlane są w mobilnej aplikacji Steam.
Jest szybki po pozbawiony tego syfu, który domyślnie jest w BlueStacks.
Chyba właśnie teraz przebije popularnością IdleMastera bo IM jest traktowany przez Steam jako logowanie z innego miejsca. Przynajmniej u mnie na Neo codziennie po zmianie IP muszę się na nowo w IM zalogować czyli przy włączonych tokenach będę musiał dodatkowo uruchomić emulator Androida a przy ASF nie będzie to konieczne jeśli ta aplikacja nas pamięta (nie wiem bo nie korzystam).
To super, raczej nie chciałbym być odcięty od marketu więc trzeba wreszcie się przemóc i używać tego dziadostwa. Dzięki za pomocMerlinPL pisze:To co dostajesz w formie SMS i tak przychodzi na twój telefon, a tokeny wyświetlane są w mobilnej aplikacji Steam.
Więc owszem można tak zrobić bo sam tak mam na koncie do farmienia. I jeśli Valve nic nie zmieniło to nadal można mieć kilka kont podpiętych na jeden numer telefonu (ja tak mam) i używać mobilnego autentykatora na jednym urządzeniu do kilku kont ale jest to męczące bo ciągle trzeba się mobilnie przelogowywać.
Co prawda nie testowałem (jeszcze), ale twórca wytłumaczył mi jak działawarhameron pisze: http://www.steamgifts.com/discussion/gC ... slinuxos-x
Ten ficzer ASf jest ciekawy w nowej sytuacji:
Unique ASF 2FA mechanism allowing ASF to act as mobile authenticator (if needed)
Ktoś testował na altach ?
Wygląda na to, że najbliższe kilka dni to ddos na market aby wypchnąć wszystkie swoje śmieci z inventory :/
No juz przycisk kup jako prezent zablokowany to znaczy ze juz jako gift nie kupisz wszystkie paki tak maja Valve Complete Pack ,Counter-Strike Complete itp . kto nakupil pakow cscomplete na ostatniej wyprzedazy to za jakis rok sprzeda po dobrej cenie .