UbiEX ANNO 1404 Złota Edycja - gdzie jest polska wersja?
Mi również nie odpowiedzieli na maila. Myślę, że taka duża firma powinna stanąć na wysokości zadania. Pamiętam czasy, gdy za podobną akcję dostałem inną pełną grę, a na płycie był również patch do wybrakowanej gry. Również tak sprawy nie zostawię, bo gra była prezentem i po polsku musi być 

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Ja czekam, przedstawiciel z gram napisał na forum o tym, że mają niby dać znać do piątku , ale widać nie wyrobili się, zresztą to też nie od nich zależy bo UBI zawaliło, a teraz gram'owi się obrywa za złe płytki.
Dlatego cierpliwie czekam. Weź pod uwagę też to, że forum nie jest obowiązkowe. Powinni odpisać na maila i wyjaśnić sytuację. Nawet metodą kopiuj wklej. Zgadzam się, że to nie wina gram, ale teraz to od gram możemy czegokolwiek oczekiwać, a gram od ubi. Czekamy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
"Witam,
Otrzymaliśmy informację od firmy Ubisoft, że niestety problem braku polskiej wersji językowej nie może zostać rozwiązany. W związku z tym prosiłbym o podanie adresu dostawy, w celu wysyłki nowego egzemplarza gry, zawierającego polską wersję językową."
wiadomość z sprzed chwili
Otrzymaliśmy informację od firmy Ubisoft, że niestety problem braku polskiej wersji językowej nie może zostać rozwiązany. W związku z tym prosiłbym o podanie adresu dostawy, w celu wysyłki nowego egzemplarza gry, zawierającego polską wersję językową."
wiadomość z sprzed chwili

Fajnie , tylko troszkę szkoda ze Ubisoft tak od tego umywa ręce. Tak wielce ceniłem sobie tą firmę teraz troszkę dopadł mnie zawód , szkoda ze gram nie dostanie w zamian za to jakiejś rekompensaty , teraz to jedynie oni będą stratni . Jednak co jak co ale gram to wielka firma i jak kupywać to tylko u nich , teraz tego dowiedli ze klient przede wszystkim:)
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
A to jeszcze było za co cenić tą firmę? Chyba za wprowadzanie na siłę bezsensownych DRMów i za określenie graczy PC-owych złodziejami. Znalazło by się jeszcze trochę. Prawie się nie dziwię z takiego obrotu sprawy i dobrze, że gram sam sobie poradził.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Przecież wszystko załatwia UbiSoft a gram.pl pośredniczy. Za pewne dlatego, ze nie mogą udostępnić mail'a/adresów "osób poszkodowanych" ze względu an ochronę danych osobowych.
Tak, też ich ceniłem za te uporczywa DRM'y. O ile gadanie, ze "gracz pecetowy" to złodziej mi zwisa bo ja gry kupuję i nie mam nic na sumieniu to za drmy utrudniające mi życie "ooj im w 4 litery"
Nie sądzę, ubi zapewne poniesie koszty wymiany (czyt. rozsyłanych gier). Koszt przesyłki kurierem nawet pewnie nie pokryją bo gram.pl na pewno ma opłatę stałą na miesiąc bez względu na ilość wysyłek.
Fajnie, ze załatwili tą sprawę ale jak kupować u nich tylko w mega promocjach bo mnie koszt wysyłki tam wykańcza. Niczym innym się raczej nie wykazują.
Swoją droga zastanawiam się jakie wydanie dostaniemy. Czy jakieś a'la premierowe, wydanie ubiEx 1 lub 2 box'y. A może jakaś mała rekompensata za całe zamieszanie xD wątpię bo gra ma za małą wartość, w przypadku czegoś za ~50 zł może tak by się stało
- Kontakt:
U mnie widnieje 17.9zł , więc kupowałem dla Anno a nie jako "zapychacz" za 1złOj tam, może symboliczna złotówkaBo za tyle gra wyszła na fakturze

Sprawa rozwiązana i to się liczy, jeszcze tylko czekać na listonosza lub kuriera bo zależy czym wyślą.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ale handlarzyki na allegro się opasą. Typ widziałem miał 40 tych wadliwych Anno. Jak się ogarnie i wszystkie zareklamuje (będzie musiał otworzyć) to te nowe egzemplarze sprzeda i jeszcze te jako nowe ale bez folii.
Aha - czyli pewnie dostaniemy same płyty.sklep gram.pl pisze: update w sprawie problemu z Anno 1404, o którym pisało kilka osób w tym temacie. Sytuacja wygląda następująco: wczoraj otrzymaliśmy płyty z polską wersją językową. Nasz Dział Obsługi Klienta kontaktuje się z Klientami, którzy zgłosili nam reklamację. Do tych osób, na wskazany adres, w ciągu kilku dni zostaną wysłane płyty z polską wersją językową zakupionej u nas gry. Wszelkie zapytania w tej sprawie, lub też reklamacje, proszę kierować na adres dok@gram.pl lub pod numerem telefonu 022 332 22 32. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za cierpliwość.
- Kontakt:
No to czekam na listonosza, jestem ciekaw kiedy będzie, do końca tygodnia powinien być. Bo to polecony więc nie ma co do skrzynki zaglądać.
edit: tylko napisałem posta, minutka i listonosz samochodem podjechał

Tylko mając taką wersję, trzeba ściągać patche:/ Czyli na mój internet to lipa, no cóż na nockę zapuszczę lol
edit: tylko napisałem posta, minutka i listonosz samochodem podjechał

Tylko mając taką wersję, trzeba ściągać patche:/ Czyli na mój internet to lipa, no cóż na nockę zapuszczę lol