@ Kuwejt
1. Jestem kobietą, masz to napisane pod moim avatarem.
2. Napisałam, że czekałam ponad rok na sprzedaż tych kart. Co z tego, że pół roku temu karty z DMC były warte 0,18€, jak przyszedł bundel i cena spadła do 0,13€. Na rynku jest cała masa tanich gier, ludzie sprzedają karty, cena NIGDY nie wróci do poziomu 0,18€.
Co z tego, że jakieś karty były warte x rok temu, jak gra była rozdawana za darmo i każdy ją ma, więc na rynku jest cała armia kart z multikont. Cena NIGDY nie wróci do poziomu ceny x sprzed roku. Ale jak chcesz możesz sobie dalej trzymać cenę 0,15€ za kartę (jak cena na rynku to 0,04€), Twój wybór.
Nie zmieniam cen kart gier niebundlowych i takich gdzie widzę, że periodycznie ludzie kupują więcej kart i cena idzie do góry. Od momentu jak gra dostanie karty ich cena tylko i wyłącznie spada - czasem nie dotyczy to jakiś drogich tytułów gdzie można sobie wytworzyć tła z półnagimi "notice me senpai kocie uszka" postaciami.
JEDYNĄ możliwością sprzedaży tony śmieci po zawyżonych cenach był 1 event Valve, gdzie za wyrabianie odznak można było dostać kartę wyprzedaży (które były drogie) + przedmiot z gry (który mógł być sporo wart) i wprowadzenie worków gemów. Ale od czasu jak Valve olało te eventy nie ma co liczyć na to, że ludzie nagle rzucą się na te karty - bo i nie mają po co.
Czas włączyć mózg i czytać ze zrozumieniem. Peace
Edit: komarEX