Przy wyborze pokazuje, które gry usunie. Jak chciałam spróbować usunąć tylko DLC, to wyraźnie mnie poinformowało, że wraz z grą podstawka też się usunie. Trzeba dokładnie sprawdzić które pozycje pokazały się z krzyżykami przed podjęciem decyzji.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Predzej bym CS'a usunoł... A tak szczerze to głupota, bo teraz nie dość, że wyczyszczą ci itemy, to konto z gier

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Kiedyś miałem problem, bo gra dostała region locka i nie dosyć, że nie dało się jej uruchomić, to nie mogłem też aktywować tej z mojego regionu (Hitman Sniper Challenge i darmowe japońskie klucze. Potem pudełka od cenegi były w kompanii po jakieś 10 punktów). Po usunięciu przez support mogłem dopiero aktywować nowy klucz.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
No ok, ale musiał być w końcu ktoś, kto nie był happy skoro to wprowadzili

wprowadzą pewnie jakieś potwierdzenie, a nawet teraz przywrócenie gier z powrotem, teoretycznie nie powinno być dużym problemem (oczywiście po udanym odzyskaniu konta)
Przez dyskusje na temat dlaczego specjalnie tak pisze, dostalem jakies pol roku temu bana na SB, wiec nie bedę sie rozwodziłl. W skrócie pisze tak bo tak chce, a tacy co tylko poprawiają literki w wyrazach niech sie wiją z bólu

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Ban słuszny, tym bardziej, że pisane celowo. Piszesz, bo tak chcesz to żadne wytłumaczenie. W tym momencie łamiesz punkt 5 regulaminu forum. Za nagminne łamanie powinny być odpowiednie wakacje. Dalej się nie będę rozwodził na ten temat, bo robi się offtop.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Kupić dostęp do konta na alledrogo za 3 zł, dostać login i hasło do pobrania w trybie online, wykasować grę z biblioteki
Chyba tak zrobię, jak i tak można zakładać teraz masę fejkowych kont. That's gonna be perfect.

Chyba tak zrobię, jak i tak można zakładać teraz masę fejkowych kont. That's gonna be perfect.
Przypuszczam ze te konta sa w trybie rodzinnym i tam masz tylko dostep do bibloteki, nie marnuj kasy .

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Nie,wydropiłem karty i tyle.
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
MSKOTOR pisze: EDIT
Steam umożliwia teraz WŁASNORĘCZNE usuwanie gier. Bez żadnego potwierdzenia. Ot tak, wystarczy przez klienta wejść w pomoc techniczną, wpisać nazwę gry i wybrać opcję "tak, chcę trwale usunąć wybraną pozycję". Pokaże się takie okno:
Usunęłam grę z alta. Na SG pisza, że grę można przywrócić do 10 min od usunięcia. (trzeba znowu wpisać tytuł gry i wybrać opcję "Nie ma jej w mojej bibliotece" => "Restore the previously removed package to my account")
Jest możliwość usunięci kilku gier naraz?