Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie trzeba się łączyć z internetem aby wygenerować kod do logowania.Flikowski pisze: Zostanie wygenerowany specjalny kod jak byś zgubił telefon, czy coś. Trzeba sobie go gdzieś mądrze przechowywać, aby nie było problemów
Ja jednak wróciłem do autoryzacji przez email, nie chcę mi się za każdym razem włączać wifi i aplikacji steama. Nawet tą zniżką teraz mnie nie przekonają do włączenia tego.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
W sumie przy logowaniu na swoje urządzenie w ogóle nie trzeba nic generować - to służy temu samemu co weryfikacja emailowa czyli do logowania na nowych urządzeniach.
Zaś ten "kod bezpieczeństwa na wypadek" sobie zapisałem - co prawda nie na wypadek zgubienia telefonu bo nie mam tego w zwyczaju, ale mógłbym zapomnieć o apce i przełączeniu na email przy flashowaniu telefonu, a to mi się nieraz zdarza. Zapewne kod ów dałoby się potem i tak odzyskać, ale wiemy jak (szybko) działa support. Ale kiedyś spróbuję.
Zaś ten "kod bezpieczeństwa na wypadek" sobie zapisałem - co prawda nie na wypadek zgubienia telefonu bo nie mam tego w zwyczaju, ale mógłbym zapomnieć o apce i przełączeniu na email przy flashowaniu telefonu, a to mi się nieraz zdarza. Zapewne kod ów dałoby się potem i tak odzyskać, ale wiemy jak (szybko) działa support. Ale kiedyś spróbuję.
Czy ktos moze mi pomoc i powiedziec czy ten klucz:
https://www.g2a.com/killing-floor-2-ear ... u-cis.html
musi byc zainstalowany z rosyjskiego VPNA, a potem mozna grac z polskiego IP czy do grania rowniez musi byc VPN?
musi byc zainstalowany z rosyjskiego VPNA, a potem mozna grac z polskiego IP czy do grania rowniez musi byc VPN?
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Nie lepiej kupić na steamie? Trochę drożej, ale masz pewność, że gra będzie działała i nie zniknie z Twojego konta.valgir pisze: Czy ktos moze mi pomoc i powiedziec czy ten klucz:
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
http://www.lorenzostanco.com/lab/steam/
wpisujesz tylko swoje id
wpisujesz tylko swoje id
Miało nie być nowych obniżek w trakcie promocji? To dlaczego liczba "aktualnie przecenionych gier rośnie i obecnie wynosi już prawie 8950?
Jestem na 99% pewien, że takie Zombie jeszcze wczoraj nie było przecenione. Mam to na liście życzeń. Może ktoś potwierdzić, że dochodzą nowe promocje?
Jestem na 99% pewien, że takie Zombie jeszcze wczoraj nie było przecenione. Mam to na liście życzeń. Może ktoś potwierdzić, że dochodzą nowe promocje?
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Dochodzą. Zdaje mi się, że pierwszego dnia np. AC: Black Flag kosztował drożej niż teraz.buck pisze: Miało nie być nowych obniżek w trakcie promocji? To dlaczego liczba "aktualnie przecenionych gier rośnie i obecnie wynosi już prawie 8950?
Ale ten mobilny token jest strasznie niewygodny przy kazdym zakupie trzeba wpisywac kod , a tu jeszcze w oknie wymiany pisze :
Programistom z velve to już na prawde w głowach się poje... a co z ludzimi z telefonami z Windows Phone.Od dnia 9 Gru każdy, kto straci przedmioty w trakcie wymiany, musi mieć włączony mobilny token uwierzytelniający Steam Guard, przynajmniej przez 7 dni. W przeciwnym razie w celu ochrony przed niezabezpieczonymi wymianami przedmioty mogą zostać zablokowane przez Steam na okres nawet 3 dni, co opóźni ich dostarczenie. Dowiedz się więcej
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Jak mieli ogłaszane promocje dzienne przynajmniej było wiadomo jak się coś zmieniało. A teraz ceny gier i tak się zmieniają o 19, ale steam o tym nigdzie nie informuje / nie wyróżnia tego.
Pewnie dla pracowników Valve to zmiana na plus
Jak klienci są gorzej poinformowani. No i oznacza to, że nie można sobie odpuścić zimowej wyprzedaży po 1 dniu, bo interesująca nas gra jednak może pojawić się w niższej cenie.
Pewnie dla pracowników Valve to zmiana na plus