Muve sprzedaje w postaci kodu, więc spokojnie aktywujesz i będziesz miał wersje PL. Jak tak zrobiłem.Gherkin pisze: Pobrałem, odpaliłem i nie widzę możliwości zmiany języka. Zresztą już wcześniej w zakładce właściwości jej nie było.
Wychodzi na to, że wersja PL jest tylko u lokalnego wydawcy, czyli Cenegi.
Stąd ponawiam pytanie: da się aktywować grę na Steamie, czy będę miał komunikat w stylu "masz już te grę"?
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Czasami system/przycisk się buguje. Znam to aż za dobrze.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali FotelSkrzypi za ten post:
- komarEX
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Witam.
Ostatnio w końcu wziąłem się za wyrabianie odznak i tak mnie ciekawi, czy warto wyrabiać teraz czy lepiej poczekać na wyprzedaż zimową? Pamiętam, że ostatnio było jakieś zadanie z wyrabianiem odznak ale nie wiem czy dotyczyło to też gier z biblioteki czy tylko tej flashówki. Poradzi ktoś bardziej ogarnięty w temacie?
Ostatnio w końcu wziąłem się za wyrabianie odznak i tak mnie ciekawi, czy warto wyrabiać teraz czy lepiej poczekać na wyprzedaż zimową? Pamiętam, że ostatnio było jakieś zadanie z wyrabianiem odznak ale nie wiem czy dotyczyło to też gier z biblioteki czy tylko tej flashówki. Poradzi ktoś bardziej ogarnięty w temacie?

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Czekaj na zimowa do każdej odznaki dostaniesz karte (z 5-15 centów będzie warta). Przełozy sie to na darmowe odznaki lub troche kasy za karty.SKODR pisze: Witam.
Karty za odznaki powinny pokazać sie 10-11 grudnia ? (na tydzień przed wypz)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
za wyrabianie odznak dostawało sie dadatkową karte zimowej/letniej wyprzedazySKODR pisze: Witam.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
odznaki można wyrabiać głównie za karty wypadające z gier z biblioteki, tylko kilka jest związanych z aktywnością na steamie czy przez czasowe eventy. Najtaniej wyrabia się odznaki z gier, które mają najmniej kart (warto też patrzyć na ceny kart!).
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Najlepiej byłoby wróżki zapytać.SKODR pisze: Witam.
Kiedyś się opłacało, potem był płacz że Gaben zepsuł zabawę i ludzie tracą. A jak będzie? Nawet nie wiadomo kiedy to ma się zacząć.