Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Potwierdzam, ze to dziala, ja dalem im screeny stronki z listą licencji. Wysłałem przedwczoraj popołudniu, dzisiaj rano dotarło. Mail jest support @ nordicgames . at
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Mogli chociaż zostawić DLC do kupienia na zwykłej D2, bo tak zostaje mi tylko kupić Deathfinitive lub DLC na jakiś kejszopach :v
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Dostałem klucz do Deathinitive za wysłanie dowodów zakupu D2 i tych trzech fabularnych dodatków.

Z innej beczki: http://store.steampowered.com/app/324680/ - Impossible Creatures na Steamie. Ma działać na nowych systemach, jest z dodatkiem i ma Steamowe multi.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

keiran pisze: Potwierdzam, ze to dziala, ja dalem im screeny stronki z listą licencji. Wysłałem przedwczoraj popołudniu, dzisiaj rano dotarło. Mail jest support @ nordicgames . at
to super ja wysłalem wczoraj i zero odpowiedzi, tylko ze ktos mi powiedział, ze trzeba słać maila na: support@quanticlab.com
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

pelikulas pisze:
keiran pisze: Potwierdzam, ze to dziala, ja dalem im screeny stronki z listą licencji. Wysłałem przedwczoraj popołudniu, dzisiaj rano dotarło. Mail jest support @ nordicgames . at
to super ja wysłalem wczoraj i zero odpowiedzi, tylko ze ktos mi powiedział, ze trzeba słać maila na: support@quanticlab.com
Ja też jeszcze czekam, więc się nie martw. Na ostatniego mejla odpisali po 4 dniach.
Awatar użytkownika
Zbanowany

PiccoloPL pisze:
pelikulas pisze:
Ja też jeszcze czekam, więc się nie martw. Na ostatniego mejla odpisali po 4 dniach.
Ja sie zastanawiam czy pisać na tego support@nordicgames.. ale poczekam jeszcze do poniedziałku :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

A co za różnica? Wyślij na nordicgames. Najwyżej dostaniesz 2 kody ;)
nordic - działa. quanticlab - nie słyszałem. Wydawcą jest teraz Nordic.
To tak samo jak z GTAV i Rockstarem. Rockstar - pozwala na mody. Take2 (wydawca) - na modderów nasyła FBI i inną zarazę... Czyli: to wydawca rządzi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Z quantic przychodzi mail zwrotny, pewnie to jakas wyoutsorcowana obsluga klienta tego nordica
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

wpisz "quantic lab" i... już wiesz, co to. W skrócie: Rumuni.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

Hmm, da się uszeregować karty w ekwipunku steam od najdroższej do najtańszej ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze: Hmm, da się uszeregować karty w ekwipunku steam od najdroższej do najtańszej ?
nie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze: Hmm, da się uszeregować karty w ekwipunku steam od najdroższej do najtańszej ?
Na steamie się nie da, to prawda. Ale możesz użyć stronki:
http://steam.tools/cards/

Tam sobie weź po lewej stronie import profile, zaznacz w filtrze owned games, a potem możesz sobie uszeregować, wg wartości karty, albo całego setu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Albo jeszcze lepiej
http://steam.tools/itemvalue/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

Dziękuję :)
Świetna sprawa.

Nie wiedziałem nawet, że niektóre karty zwykłe mam po 60 centów, a te to warto od razu sprzedać :)
Awatar użytkownika
Zbanowany

PiccoloPL pisze:
pelikulas pisze:

Dostałem kluczyk do darkisersa 2 od quantica. mam nadzieje ze nordic sie skapnie ze juz mi wyslali i ze nie wyslają drugi, zeby cyrków nie bylo :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Widzę, że nordic mi odpisało o 15:00 z kodem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Dobry wieczór
Mam grę Serious Sam 3 BFE. Według Steama nie ma polskiej wersji językowej. A na przykład w muve sprzedają klucz na Steam z polską wersją. Co się stanie, jak taki kupię?

Będę miał w bibliotece drugiego Sama? Nadpisze mi się pierwszy? W ogóle nie da się aktywować polskiej wersji gry?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Z tego co wiem wersja PL jest do wyboru po pobraniu i włączeniu w menu gry.
Awatar użytkownika
Łowca

A to pobiorę i sprawdzę. Dzięki za informację.
Awatar użytkownika
Łowca

Pobrałem, odpaliłem i nie widzę możliwości zmiany języka. Zresztą już wcześniej w zakładce właściwości jej nie było.
Wychodzi na to, że wersja PL jest tylko u lokalnego wydawcy, czyli Cenegi.

Stąd ponawiam pytanie: da się aktywować grę na Steamie, czy będę miał komunikat w stylu "masz już te grę"?
ODPOWIEDZ