Ale to już się offtopic zrobił. Pozostaje filozoficzne: "bo tutaj jest, jak jest, po prostu"...
Oby nowa Kompania działała lepiej niż stara. Czego wszystkim nam życzę

Nawet nie czytając regulaminu, jestem przekonany, że istnieje tam zapis "organizator rezerwuje sobie prawo do wstrzymania akcji promocyjnej w dowolnym momencie" (czy coś w ten deseń). Wydaje mi się, że problem istniałby gdyby na pudełku widniała reklama "KUP TERAZ I ZGARNIJ GWARANTOWANE NAGRODY". Wówczas zawieszenie akcji mogłoby skutkować fałszywą reklamą i celowym wprowadzaniem klienta w błąd (choć tu też pewnie małym drukiem byłoby jakieś zabezpieczenie). Sama ulotka w środku jest o kantslawpe13 pisze: @remike: Problem nie jest taki prosty. Bardziej chodzi o odpowiedzialność biznesową: ktoś kupił grę w sklepie stacjonarnym i ma w środku kupon: "zarejestruj się tu i tu, a otrzymasz bonus". Wchodzi na stronę rejestracji, a tam info: "Do startu nowej wersji programu, rejestracja gier w Kompanii Graczy zostaje zawieszona!".
Jak widzisz, coś jest nie tak z twoją przeglądarką:
Kod: Zaznacz cały
Czy paczka gier Civilization Beyond Earth/Ace Patrol Bundle/Borderlands GOTY (PC) PL DIGITAL za 64,90 jest w osobnych kluczach czy w jednym ??
Dzięki za feedback. Co do punktu 5. - jak zdobędziesz wyższy poziom konta, to będziesz mógł wybrać więcej kolorów.swenor pisze: 1) Podoba mi się, że startujemy od LVL0 (w końcu zero PD/XP to zerowy, a nie pierwszy poziom).
2) w profilu w pozycji "ulubione gatunki gier" brakuje skradanek
3) w profilu w pozcyji "posiadane platformy" jest Wii, ale nie ma WiiU, do tego jest "gołe" Nintendo, no i brakuje Xbox One
4) w profilu przy wybieranu ulubionych gatunków gier okienko wyboru jest za małe - mała przejrzystość
5) przy edycji konta gracza nie udało mi się wybrać koloru tła - w ogóle nie było takiego wyboru.
Rozumiem problemy wieku dziecięcego - ja tylko daję takie drobne info zwrotne.
PS - Sklep jest przejrzysty i łatwo się po nim poruszać.
Złoto jest ważne przez rok od momentu zdobycia. Srebro ma termin ważności do końca roku.
W momencie realizacji zamówienia.
OK, zobaczymy, co uda się zrobić.McSnake pisze: @MUVE.PL
Na koncie użytkownika w zakładce "Twoje Produkty Elektroniczne" przy zakupie tego zestawu dodają się 4 takie same pozycje z logiem tej paczki. Każda z nich odnosi się do tego samego pop-up'a z listą kluczy. Niestety na tym pop-up'ie klucze nie są opisane! W mailu poprawna lista z opisami.
Tak. Steam.
1. Przelicznik srebra na złoto będzie pod koniec roku, po zakończeniu migracji chętnych z KG do Kompanii. (Czas na migrację jest do końca września).Hambanga pisze: 1. W jaki sposób przeliczyć srebro na złoto i wykorzystać w zakupach, jaki jest przelicznik?
2. Czy za wysyłkę nagrody zakupionej za złoto / srebro trzeba płacić dodatkowo, jeśli kupuje się w tym samym czasie coś ze sklepu?
3. Przy próbie logowania z firefoxa, od wczorajszego popołudnia mam "problemy z komunikacją z serwerem error", natomiast ze świeżo zainstalowanego chroma problemu nie ma (tyle, że nie pamięta, żeby za każdym razem logować).
Trzeba CAŁY trailer obejrzeć. Powinno zaliczyć.
OK, dzięki za pomoc.Xaxa pisze: Wczoraj przy zakupie przez payU był problem z zakupem (błąd nr 100) wczoraj i 3 dni temu na cdp.pl też. (i również 100).
Nie tylko ja miałem ten problem (paręnaście postów wyżej pisał o tym xippon http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 17#p216717 )
Może by warto się temu przyjrzeć i zwrócić uwagę payU ? (bo stawiam, żer to raczej jego problem skoro w 2 różnych sklepach jest ten sam błąd)