Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
1. Przy chęci zakupu GTA V oraz książki cyfrowej nie mam w koszyku wyboru metody płatności jako PayPal (czyżby blokada cyfrowych pozycji?)
2. Chcąc zakupić Fallout 4 EK PC, podczas wyboru PayU przelew tradycyjny, przekierowuje mie na stronę błędu autoryzacji płatności.
Chyba nie do końca tą betę przetestowałem
2. Chcąc zakupić Fallout 4 EK PC, podczas wyboru PayU przelew tradycyjny, przekierowuje mie na stronę błędu autoryzacji płatności.
Chyba nie do końca tą betę przetestowałem

- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
PayU ma ostatnio problemy (dziś EK F4 kupiłem, 2 dni temu na CDP kupowałem i tez 2x błąd)
Ale ja sobie tak poradziłem na muve:
Logujesz się na muve.pl

By każdy od zera zaczął i fani lvlowanie hajs wydawali

Ostatnio zmieniony 28 lip 2015, o 16:10 przez Xaxa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@KQuest: dzięki za cynk - ślepy byłem.
Swoją droga PayPal zwraca kasę za produkty cyfrowe + można zablokować płatność w ciągu 90dni więc zapewne dla sprzedawcy nie jest to wygodne.
@Xaxa: dziękuję za PM
Swoją droga PayPal zwraca kasę za produkty cyfrowe + można zablokować płatność w ciągu 90dni więc zapewne dla sprzedawcy nie jest to wygodne.
@Xaxa: dziękuję za PM
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Rejestrować nie można już od jakiegoś czasu. W tej chwili wydaje mi się, że można się logować do KG, także nie da pewnie już też przeglądać.
Spróbujcie zresetować hasło przez formularz (Dane użytkownika/Importuj/Nie Pamiętam Hasła) albo tutaj: https://muve.pl/profil/zaimportuj-osiagniecia
Będzie dopiero pod koniec roku. Po zakończeniu migracji (a ta kończy się 30 września).
Bo to dwie zupełnie różne bazy danych? Bo od którego momentu mieliśmy importować?

- Kontakt:
Pisz na pomoc@muve.pl. Będziemy sprawdzać.
- Kontakt:
Nie jest zamknięta. Dziś dałem sporą zniżkę na kilka rzeczy w srebrze. Bo wg naszego algorytmu były przedmioty, na które nikogo by nie było stać. Ogólnie - mamy możliwość rabatowania cen.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Skoro macie konsole w ofercie to spróbujcie zdobyć info kiedy będzie dostępna wersja: Sony playstation 4 CUH-1216
Jeśli to nie stanowi problemu to też dodajcie info jaką wersję sprzedajecie - oznaczenie producenta Sony.
Jeśli to nie stanowi problemu to też dodajcie info jaką wersję sprzedajecie - oznaczenie producenta Sony.
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
częściowo dołączam się do pytania. czy po zakupie przedmioty fizycznego złoto zostanie przyznane od razu po dokonaniu płatności i zweryfikowaniu zamówienia (które zwykle odbywało się niedługo po opłaceniu), tak żeby móc praktycznie od razu wykorzystać je do obniżenia ceny innego zamówienia?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 26 razy
eee stare punkty z kampanii szlag trafił?
Aha już widzę, trzeba importować; to jak widzę moje podejrzenia się ziściły i inflacja punktów spowodowana durną punktomigracją sprawia, że pierwotni klienci sobie najwyżej teraz mogą kupić długopis
Aha już widzę, trzeba importować; to jak widzę moje podejrzenia się ziściły i inflacja punktów spowodowana durną punktomigracją sprawia, że pierwotni klienci sobie najwyżej teraz mogą kupić długopis

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Napisałem. Dzięki za zajęcie sie sprawą.
inne pytanie. W jakiej cenie Fallout Anthology był na muve i czy będzie jeszcze dostępny? Nie miałem szansy żęby nawet cene zobaczyć

Jak możesz tak mówić, mnie stać na kubek lub wiatraczek:)