Domyślam się. We wszystkich ich gierkach się słuchało, teraz nagle czyta. Dziwne to to.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dzięki Nesus!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Spotkał się ktoś z taką sytuacją że ni z gruchy ni z pietruchy w tej gierce przybyło poziomów? Właśnie sobie ją obserwowałem i ulepszałem staty, był poziom 301, za sekunde zrobił się ... 622 Oo
To skill jakiś, bug czy hack ?
To skill jakiś, bug czy hack ?

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Na stan obecny tej gierki to jest to normalka. Co innego, gdybyś zdążył rozdać skille i nawet 1 poziom by nie przybył - wtedy byłaby to dziwna sytuacja

Ludzie obcykali co i jak, łatwiej jest zacząć, są jakieś programy które za nich klikają i

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam pewien problem. Scammer umieścił na moim profilu komentarz z linkiem (mój błąd, nie zaznaczyłem komentowania tylko dla znajomych). Zglosiłem go i w panelu raportowania poprosiłem o usunięcie komentarza. Pytanko do was. Czy to wystarczy, a może jest jakiś inny sposób na usunięcie takiego komentarza?
edit
Już sprawa rozwiązana, na telefonie nie wyświetlała mi się opcja "usuń" obok komentarza
edit
Już sprawa rozwiązana, na telefonie nie wyświetlała mi się opcja "usuń" obok komentarza

Najedź na ten komentarz, na prawo od nicka wyskoczy ,,usuń,,ExecutoR pisze: Mam pewien problem. Scammer umieścił na moim profilu komentarz z linkiem (mój błąd, nie zaznaczyłem komentowania tylko dla znajomych). Zglosiłem go i w panelu raportowania poprosiłem o usunięcie komentarza. Pytanko do was. Czy to wystarczy, a może jest jakiś inny sposób na usunięcie takiego komentarza?
edit

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Czy jeśli mam kupione Arma 2 z bundla, który był już jakiś czas temu, to bez problemu "dołączy" się do niego dodatek Operation Arrowhead? Pytam, bo jak wchodzę na stronę produktu to nie pokazuje mi żebym go posiadał, chociaż w bibliotece gra jest. Prosiłbym o odpowiedź od kogoś, kto kupował dodatek bezpośrednio na Steamie 

FotelSkrzypi pisze: Czy jeśli mam kupione Arma 2 z bundla, który był już jakiś czas temu, to bez problemu "dołączy" się do niego dodatek Operation Arrowhead? Pytam, bo jak wchodzę na stronę produktu to nie pokazuje mi żebym go posiadał, chociaż w bibliotece gra jest. Prosiłbym o odpowiedź od kogoś, kto kupował dodatek bezpośrednio na Steamie
Ja tez mam arme z bundla i mam arrowhead, tak samo arme 2, a steam ppokazuje ze nie mam. Normalnie mam te gry poinstalowane w swojej bibliotece. Sprawdź u siebie.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
co do Army2. Ja mam wersję, która była kiedyś dodawana do cd-action (dawna arma2 free), dawali ją na płycie bez klucza i kiedy arma free została wycofana to rozdawali kody steam jak wysłałeś zdjęcie płyty. Dokupiłem na steam sale'u dodatek i dayz działa jak należy, chociaż jak najadę na podstawkę w sklepie to nie pokazuje, że ją mam a dodatek już tak;p
@FotelSkrzypi
Wszystko będzie działać, jak zakupisz dlc, czy inne dodatki związane z arma 2. Jej w sklepie nie pokazuje, bo podejrzewam,że masz ją z hb i to wersja amerykańska. Przy starcie różni się logiem od naszej. Co nie zmienia faktu, że wszystko działa.
chciałem kupić 3 dlcki ale poczekam jeszcze, bo na bank będą jeszcze w promocji, a parcia nie mam.
Wszystko będzie działać, jak zakupisz dlc, czy inne dodatki związane z arma 2. Jej w sklepie nie pokazuje, bo podejrzewam,że masz ją z hb i to wersja amerykańska. Przy starcie różni się logiem od naszej. Co nie zmienia faktu, że wszystko działa.
chciałem kupić 3 dlcki ale poczekam jeszcze, bo na bank będą jeszcze w promocji, a parcia nie mam.