Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jeśli kogoś interesują takie pseudo gry i nie szkoda mu wydać 10 euro to widocznie chce sobie w nią zagrać, fakt. Musi za nią dać pełną cenę. Za granicą mogą dać te 15 euro, bo dla nich to jak 15 zł. Chociaż ja nawet 15zł bym za to nie dał.
- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Grałeś w tą grę że nazywasz ją daremną czy pseudo? Czy tylko oceniasz patrząc na zdjęcia?
Poprzednia część tej gry wciągnęła mnie bardziej niż aktualne gry AAA.
Co do tej to też czekam z niecierpliwością na trochę większą przecenę, ale chyba w końcu się złamie i kupie za tyle ile jest.
Baldura 1ke kupiłem chyba 1,5 roku temu i był na pewno taniej niż teraz. 2 sprawa że przy wydaniu gry zapowiedziano zaimplementowanie polskiego dubbingu przynajmniej tam gdzie on jest w originale. Do tej pory nie ma. Jak już coś to Icewind Dale (ten przynajmniej jest w 100% po polskiemu) ale też cena równie nieciekawa.
Nie rozumie dlaczego ludzie porównując letnią do zimowej, letnia zawsze gorsza od zimowej jest co roku, zimowa=święta.
Opłaca się kupować te tanie gry za 0,09, 0,14. Karty z tych gier pokrywają zakup ? Bo nie wiem jak steam działa z tymi swoimi prowizjami, bo jeszcze nie mam rynku odblokowanego :/
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Tak, karty powinny pokryć zakup. Z takich tanich gier to zazwyczaj wychodzi 2 centy prowizji dla Steama za 1 kartę. Ale warto trochę odczekać z ich sprzedażą, bo bezpośrednio po pojawieniu się gry w tak niskiej cenie, ich wartość leci ostro w dół. Ale po pewnym czasie cena tych kart jednak trochę się podnosi.
To do ilu centów opłaca się te gierki kupować ? Do 0,2E gdzieś ?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ktoś wie może czy jest jakiś późniejszy wygląd odznaki za Monster grę niż za 10tys? U mnie dobiło do ok. 11300 i właśnie odznaka stanęła na tych 10 tys i nie wiem czy powyżej jest rzadziej nowy wygląd odznaki, czy już to tak zostanie.
A tak z innej beczki: w jaki sposób dodaje się do recenzji na Steam player z filmikiem z YouTube? Zawsze mnie to zastanawiało
A tak z innej beczki: w jaki sposób dodaje się do recenzji na Steam player z filmikiem z YouTube? Zawsze mnie to zastanawiało