Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Gra wygląda na daremną, a oni za nią chcą 10 euro? Na bank będzie w bundlu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Tak, daremne ich trudy. Inna kwestia, że niektórzy ludzie chcą pograć teraz, a nie czekać nie wiadomo ile.
Awatar użytkownika
Predator

tigritron pisze: Tak, daremne ich trudy. Inna kwestia, że niektórzy ludzie chcą pograć teraz, a nie czekać nie wiadomo ile.

Jeśli kogoś interesują takie pseudo gry i nie szkoda mu wydać 10 euro to widocznie chce sobie w nią zagrać, fakt. Musi za nią dać pełną cenę. Za granicą mogą dać te 15 euro, bo dla nich to jak 15 zł. Chociaż ja nawet 15zł bym za to nie dał.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Łowcy znaleźli pricebugi po nowym zestawieniu?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Tanie Deusy (każdy -80%), Spelunky (-80%), System Shock 2 (-90%), Terraria (-75%). Brać nie pytać. Chyba najciekawszy dzień wyprzedaży.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

nfs tanio undercover, jak tam multi? otwarty swiat jak w nfs world czy tylko wyscigi ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dzisiaj wyjątkowo słaby dzień i strasznie oszukane ceny zwłaszcza total warów, space enginners, baldura itd itd...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Może kogoś zainteresuje Icewind Dale i Baldur's Gate II: Enhanced Edition aktualnie -66%
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze:
tigritron pisze: Tak, daremne ich trudy. Inna kwestia, że niektórzy ludzie chcą pograć teraz, a nie czekać nie wiadomo ile.

Jeśli kogoś interesują takie pseudo gry i nie szkoda mu wydać 10 euro to widocznie chce sobie w nią zagrać, fakt. Musi za nią dać pełną cenę. Za granicą mogą dać te 15 euro, bo dla nich to jak 15 zł. Chociaż ja nawet 15zł bym za to nie dał.
Grałeś w tą grę że nazywasz ją daremną czy pseudo? Czy tylko oceniasz patrząc na zdjęcia?
Poprzednia część tej gry wciągnęła mnie bardziej niż aktualne gry AAA.
Co do tej to też czekam z niecierpliwością na trochę większą przecenę, ale chyba w końcu się złamie i kupie za tyle ile jest.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Baldura 1ke kupiłem chyba 1,5 roku temu i był na pewno taniej niż teraz. 2 sprawa że przy wydaniu gry zapowiedziano zaimplementowanie polskiego dubbingu przynajmniej tam gdzie on jest w originale. Do tej pory nie ma. Jak już coś to Icewind Dale (ten przynajmniej jest w 100% po polskiemu) ale też cena równie nieciekawa.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Nie rozumie dlaczego ludzie porównując letnią do zimowej, letnia zawsze gorsza od zimowej jest co roku, zimowa=święta.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Dodali jakieś dlc do letniej gry, loading na 109 było 97 ? :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Opłaca się kupować te tanie gry za 0,09, 0,14. Karty z tych gier pokrywają zakup ? Bo nie wiem jak steam działa z tymi swoimi prowizjami, bo jeszcze nie mam rynku odblokowanego :/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

tigritron pisze: Dodali jakieś dlc do letniej gry, loading na 109 było 97 ? :)
Dali tekstury HD :trollface:

A serio, w moim przypadku - japońskie opisy ciosów krytycznych i ulepszeń. Najpierw angielskie, później polskie, następnie rosyjskie a teraz to. Ciekawe co jutro, fiński czy włoski.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Mysciak pisze: Opłaca się kupować te tanie gry za 0,09, 0,14. Karty z tych gier pokrywają zakup ? Bo nie wiem jak steam działa z tymi swoimi prowizjami, bo jeszcze nie mam rynku odblokowanego :/
Tak, karty powinny pokryć zakup. Z takich tanich gier to zazwyczaj wychodzi 2 centy prowizji dla Steama za 1 kartę. Ale warto trochę odczekać z ich sprzedażą, bo bezpośrednio po pojawieniu się gry w tak niskiej cenie, ich wartość leci ostro w dół. Ale po pewnym czasie cena tych kart jednak trochę się podnosi.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

15% ceny itemu, nie mniej niż 2 eurocenty, letnie karty 10% nie mniej niż 2 eurocenty. Kart nie opłaca się sprzedawać w czasie promocji gry, z której dropi.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To do ilu centów opłaca się te gierki kupować ? Do 0,2E gdzieś ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ktoś wie może czy jest jakiś późniejszy wygląd odznaki za Monster grę niż za 10tys? U mnie dobiło do ok. 11300 i właśnie odznaka stanęła na tych 10 tys i nie wiem czy powyżej jest rzadziej nowy wygląd odznaki, czy już to tak zostanie.

A tak z innej beczki: w jaki sposób dodaje się do recenzji na Steam player z filmikiem z YouTube? Zawsze mnie to zastanawiało :P
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Mysciak pisze: To do ilu centów opłaca się te gierki kupować ? Do 0,2E gdzieś ?
Troszkę matematyki, zobacz ile gra dropi kart, cenę na rynku i policz z uwzględnieniem opłaty.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Odznaka potem skacze co 10k
ODPOWIEDZ